Rådet via Ron Head, 14 Januari 2016

Rådet/Ron Head

Rådet, via Ron Head

14 Januari 2016

 

 

Omedvetna Övertygelser

Vi kommer idag att tala om omedvetna övertygelser. I vårt senaste meddelande använde vi orden förtjäna och värdig. Vi använde ordet ovärdig. Detta var i samband med ett samtal om illusionen av separation. Vi skulle vilja utvidga dessa termer idag.

Vi förstår och påstod att mänskligheten håller på att föra illusionen av separation till ett slut. Sett från ert perspektiv kommer det att vara uppenbart att inte alla är på samma punkt i processen. Och idéerna om ovärdighet och att vara oförtjänt är en omedveten förankring, som håller många på plats där de är. Som iden att det inte är möjligt att vara ett med det gudomliga. Det finns även de, och inte så få, som skulle vara rädda att uppnå denna enhet. Så vi har här några viktiga saker att diskutera.

Om ni inte kan tänka er själv att förtjäna en sak, kommer ni aldrig att kunna ha det. I fall någon skulle ge det till er, skulle ni räkna ut ett sätt att förlora det. Det samma är sant om att känna sig ovärdig. Och nästan varje person i er värld har åtminstone börjat genom att döma sig själv, att vara i detta tillstånd, om inte rent av behovet av att straffas. Många århundraden av att ha lärt er sådana saker har resulterat i att ni tror på dem.

Det är ett allmänt känt begrepp nu, att det gudomliga inte dömer. Men att förstå konceptet garanterar inte att det är accepterat i någons djupaste kärna. Det är fullt möjligt att tänka en sak och faktiskt tro det motsatta. Faktum är att det är mer än möjligt, det är vanligt.

Då det gäller att vara rädd för att nå enighet, eller även framsteg, också detta håller många tillbaka. Ni vet inte vad för slag av liv ni kommer att leda, när dessa saker övervinns. Och vad man inte vet, har man blivit lärd att vara rädd för. Och igen, det är möjligt att önska sig någonting, och fortfarande vara rädd för att få det.

Det finns övningar bland er dessa dagar, som hjälper er att hitta och utplåna de här sakerna. Och de kan bli funna och arbetas på i böner och meditationer av alla slag. Det är inte helt förlorat än, om ni inte tränar på dessa saker. Det kan vara mycket svårare att se dem själv, emellertid.

Det är ticket, förstår ni. Ni behöver veta att de är där. När ni hittar dem, att bara vara medveten om dem, kommer att börja lösa dem.

Nu, i tiden ni lever genom, energierna som er värld är översvämmad med, kommer att föra dessa saker till ytan, för er att se och släppa. Och de som förstår det här, kommer att ha mycket bättre tid av det än de som ännu inte vet vad som händer. Naturligtvis är det här anledningen till att vi fortsätter att peka på saker som detta för er.

Det finns ytterligare ett förslag som vi skulle vilja göra, och det är inte första gången vi har gjort det, inte heller är det första gången ni har sett det. Om ni gör en daglig övning att sitta tyst och andas vitt, eller kanske vitt och violett ljus i toppen av er krona, ert hjärta, och sedan ut i hela kroppen, ni kan göra ett kort arbete med mycket av detta. Det är inte nödvändigt att spendera stora mängder tid med det. Det är bra om ni kan komma ihåg att göra det ofta under er dag.

Det är accepterat av många att ni är på väg att gå in i en ny fas av denna uppstignings process. Och det är sant. Skulle det vara en chock för er att upptäcka att processen av självförbättring inte kommer att sluta där?

Vi tror att det kommer att vara tillräckligt nu. God dag.

 

Http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

 

Du gillar kanske också...