Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena, 6 december

 

meditationsbild1

Tacksamhet

Jordens resa i universum är oändlig. Tiden är en oräknelig räcka av år sett ur mänskligt perspektiv. Att tiden inte skulle existera utan att allt sker samtidigt i ett oändligt nu är svårt att föreställa sig men ändå är det på en nivå av verkligheten på detta sätt.

Vi upplever det ena året efter det andra. Att tiden inte finns blir därför ogripbart för oss. Dessutom minns vi bara händelser bakåt i tiden och inte framåt och då blir denna tanke ännu mer oförståelig.

Det har funnits civilisationer långt tillbaka, långt före vår historiska tid. Det finns legender om högstående civilisationer. Atlantis var en sådan, en civilisation som var mer högstående än den vi har idag. Men den föll. Människorna som levt i enhet på en hög medvetandenivå föll och ondskan kom in i den världen. Fasansfulla korsningar mellan människa och djur skapades vilket fick konsekvenser för de själar som bebodde dessa kroppar.

Vi lever idag i en värld som liknar den dåtida civilisationen, när förfallet slagit sina klor i den och undergången var nära. Den här gången ska världen inte gå under och försvinna. Den ska omvandlas och lyftas in i en ny verklighet. Ljuset över vår värld är redan så starkt, att världen börjat sitt skifte till en ny dimension. Verkligheten börjar delas och det som inte följer med in i det nya går en annan väg.

Vi kan känna en tacksamhet nu för att detta har blivit möjligt. De ljusa energierna sköljer över världen och omvandlar vår verklighet. Denna kärleksenergi omvandlar Moder Jord och den omvandlar just nu våra kroppar och stöttar oss, när vi tar oss vidare på resan in i ljuset.

Vi är inte själva. Vi får all hjälp vi behöver för att gå över tröskeln. För att änglarna ska kunna ge oss den hjälp vi ropar efter och vill ha måste vi tänka på att be dem om den. Vi får allt vi ber om, när vi behöver det. Ni som är olyckliga och har ångest över allt det obegripliga som händer i världen just nu ha tillit och känn tacksamhet över att det gudomliga vakar över er!

Vi är således inte själva. Vi blir ledda framåt och änglarna håller oss i handen. Känn tacksamhet i era hjärtan för att ni snart har nått målet för den oändliga resan i så många livstider! Det är här och nu som skiftet sker till en ny dimension.

 

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

Du gillar kanske också...