Sarah via Ann Dahlberg, 12 februari, 2017

Sarah

Söndag 12 februari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sarah och jag är lycklig över att få komma till tals idag. En kärlekens ängel har fört mig ner till Jorden och nu går jag här med Er i denna undersköna tid av fantastiska förändringar. De sista åren har varit som en berg – och dalbana, det har åkt lite upp och ner men nu har rälsen börjat att jämna ut sig, så att inte fallen ska bli så höga längre. När ni väl har stigit en bit så kommer ni att vara kvar där och njuta av det fina solljuset.

Det är kärleken till Er själva och förståelsen av att ni är ett med Fader/Moder Gud som är svaret på allt det som ni önskar Er. Den vackra lilla fågeln som kvittrar i trädet är lika värdefull som du, den lilla flitiga myran gör sitt värdefulla jobb. Alla lever vi i symbios med varandra och det kan inte vara på något annat sätt eftersom vi alla är ”ett”. Alla väntar på ert uppvaknande nu, alla som är en del av er och det är ju allt som lever på Jorden. Vi har olika uttryck och vi har olika uppgifter men vi är dock en del av varandra och en del av Moder Jord. Vår älskade Moder som har skött om oss med stor kärlek och som nu bjuder in oss att få följa med till paradisets land där det endast finns ljus och kärlek. Mycket ont har drabbat vår kära Moder men hon har nu rest sig igen och låtit medvetenhet och ljus strömma igenom henne ut till de allra yttersta fälten av hennes kropp och det är där som just du och jag befinner oss. Detta ljus påverkar i sin tur våra kroppar när det tränger in i våra hjärtan. Vi får också ljus från den Högsta Källan av ljus som tränger ner uppifrån och påverkar ytan på Jorden idag.

Det är stort kära människor på Jorden, vi får nu ljus från både Moder Jord och Fader/Moder Gud. Det är ett massivt ljusflöde på Jorden nu och ingen kan längre stå oberörd i den strålglans som omger oss. Det här är kärlek, det här är sann kärlek, kärleken av ljus. Mitt hjärta sjunger nu av glädje och kärlek för allt som sker på Jorden. Det är en fantastisk tid och jag är lycklig över att få vara en del av den. Det är en stor ära att få gå på Jorden idag och uppleva denna den yttersta yttersta av tider, då transformationen har tagit sin början. Livet på Jorden andas nu en lättare luft och har ett högre ljus än vad det har haft på tusentals och åter tusentals år. Ett nytt liv har börjat för Jordens folk, ett nytt liv i kärlek och harmoni med varandra. Jag ser det här så tydligt, jag ser bortom förändringarna och de visioner ni har. Det är fantastiskt vackra visioner och ni kommer att manifestera dem en efter en.

Ni är starka, vackra och kärleksfulla så var inte rädda för att öppna ert hjärta och låta kärleken strömma ut. Var inte rädd för er egen kärlek barn. Den kan inte skada er utan den kan bara läka och göra er gott. Den kan tyckas vara stor medans ni är små men glöm inte att ni också är stora och har rätt till er stora kärlek. Den har varit gömd länge nu och tiden är inne för att släppa fram kärleken i ert liv. Den stora kärleken som fyller er själva med allt vad ni behöver och mer därtill. Livet blir som en dans på rosor för om allt ni tänker och gör, görs av kärlek då blir ju allt ni rör vid också kärlek. Stor är kärlekens kraft, den sanna kärlekens kraft är oövervinnelig och oförstörbar.

Mänskligheten går nu trumpetande framåt i all sin stora kärlek och den nya våren är här. Det är en fantastisk tid vi lever i och min kärlek för Er är stor. Jag är inte rädd för kärleken längre. Jag välkomnar den och älskar den, ty den är min bästa vän.

I stor kärlek lämnar jag Er nu.

Kärleksfullt Sarah

Du gillar kanske också...