Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 18 juni, 2017

Gåtan

Under hela den stora cykeln då vi levt i den tredje dimensionen avskilda från våra högre jag, har den stora gåtan varit vilka vi egentligen är. Vi har inte sett och varit medvetna om den större bilden. Vi har varit avskurna från helheten och tillvaron har varit ett mysterium.

Vi är nu redo att återfå vår kraft och kunskap om livets mysterier. Den stora gåtan om universum och vår roll i skapelsen är på väg att lösas. Ljuset som flödar ner just nu över oss bryter sönder alla barriärer, all hinder som hållit oss fångna. Vi är redo att se den sanna verkligheten och omfamna helheten.

Vi går igenom ljusportalen till livets träd. Vid trädet förstår vi alla roller vi haft. Vi upptäcker, att vi varit många individualiserade jag, att vi levt många korta liv i samma verklighet under historiens gång. Vi förenas med alla dessa individualiserade jag. De lever alla samtidigt då ingen tid existerar. De är alla olika roller i det stora teaterspelet. De kan liknas vid olika rollfigurer vilka upplevt olika historiska skeenden och agerat på olika vis.

Bakom alla dessa roller under alla kostymer är vi densamma. Vi förenas med alla våra jag och går därefter in i en ny verklighet med oändligt större kunskap om oss själva och alltet. Vi tänker då: ”Hur kunde jag glömma, hur var det möjligt att bli så ovetande, jag som visste hur allt hängde ihop.

Vi blir som pånyttfödda och vi går över den nya jorden förenade i tanke och känsla med hela skapelsen. Vi upplever trädens känslor och vi förnimmer fåglarnas tankar, när de flyger högt uppe i skyn och skådar ner på den pånyttfödda jorden. Vi känner hur fiskarna upplever vattnet.

Vi är alla ett och vi kan kommunicera med himlakropparna på himlavalvet. Jorden talar till oss och den stora moderns röst når oss genom materiens hölje. Andra riken öppnas upp för oss och vi skådar de naturväsen, som hela tiden har funnits där och försökt att ge oss sin visdom. De har varit skyddade, då de befunnit sig på andra frekvensband men de föll aldrig som vi gjorde. De behöll sin visdom och kraft och har försökt hjälpa oss när de kunnat.

Teaterspelet är snart över. Vi lämnar den här verkligheten och öppnar upp för det nya. Gåtan som gäckat oss i liv efter liv har fått sin lösning. Vi har äntligen förstått. Spelet är över.

 

 

 

All lycka till dig!

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...