Söndagens meditation, 24 maj

Återseendet

Av Eva-Lena Johansson

meditationsbild1

 

Solens strålar dansar över den spegelblanka ytan. Två människor närmar sig från andra sidan av den lilla vackra sjön. Det är en man och en kvinna. Kvinnan har långt utsläppt hår och hon vänder sig leende mot mannen vid sin sida. De har inte sett varandra på mycket mycket länge och återseendet är glatt.

De är tvillingsjälar och har sällan inkarnerat samtidigt. Nu ses de i den nya världen som uppstått efter den gamla världens omvandling. De

vet att de inte längre behöver skiljas åt och de vet vad separation vill säga. De förstår vad mörker och kyla innebär och framför allt de förstår hur ensamhet känns.

Den gamla världen bleknar bort och de känner sig mer hemmastadda i denna nya värld där allt är jungfruligt och rent. Sorger och död bleknar bort från deras minne och de lever i nuet i en ny värld som aldrig funnits förut.

De vandrar stilla framåt och får sällskap av olika djur. De ser djur tillsammans, vilka i den gamla världen var fiender och de ser varelser som är människolika men är naturväsen. Älvor dansar på en äng och de får se ett stort troll stå vid en öppning, som leder rakt in i ett berg.

”Gå häråt”, hör de någon ropa och när de förvånat tittar sig omkring så förstår de, att det är solen som vill leda dem framåt på en ny stig. De känner sig trygga och glada och följer rådet de fått.

Snart börjar det skymma och när de fortsätter märker de, att det brinner en brasa i en glänta i skogen. Runt elden står många människor och väntar på dem och en man börjar tala.

Välkomna hit! Jag har väntat länge på, att ni skulle ta er hit till denna nya dimension av verkligheten. Världen har bytt skepnad och blivit en bättre och vackrare plats att leva på. Nu lever ni alla som en. Ni lever i total enhet med varandra och med övriga i skapelsen. Det är er önskan och vilja som fört er hit. Ni kan torka era tårar och läka era sår. I mängder av liv har ni lärt er om separation och att vara i avsaknad av lycka och kärlek. Ni har blivit dödade och torterade. Ibland har ni blivit beskyllda för oförrätter som ni inte begått. I vissa liv har ni lytt den onda rösten inom er och begått illdåd.

Ni har inte sett det stora perspektivet och trott att Gud inte finns. Ni har till och med trott, att jorden saknar själ och att universum är en själlös maskin. Detta är över. Illusionen är borta. Spelet är slut och ni har återvänt, kommit hem till en ny högre oktav av verkligheten där ni förstår vilka ni i sanning är.

 


Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. På detta sätt har jag skrivit böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Hoppas du tycker om vad jag skriver. All lycka till dig.

Eva-Lena

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

den-tidlosa-tidens-tid   nyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

Du gillar kanske också...