Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson, 3 juli

meditationsbild1

Regnbågsljus

Kaskader av regnbågsfärgat ljus lyser upp den vackra naturen. Himlen är beströdd av stjärnor och hela naturen andas frid. Nattens mörker ger vika för detta skådespel, som lyser och sprakar i alla färger. Människorna står stumma och beundrar detta naturens skådespel. Ljuset sveper fram över landskapet och pelare av ljus höjer sig upp över marken. Alla håller andan inför detta fantastiska scenario som utspelar sig framför deras ögon.

Vad är det vi väntar på? Vad är det som ska hända? Varför sker detta? Dessa frågor upptar allas sinnen. Det är overkligt. Ingen har någonsin sett något liknande.

Plötsligt hörs spröda klockor ljuda. Små älvor börjar dansa på ängen och de svävar fram genom dessa strängar av överjordiskt ljus i alla färger. Därefter kommer andra väsen fram ur skuggorna. Små vättar med lyktor i händerna tittar med förundran på allt detta färgsprakande ljus. Skogens djur står stilla och betraktar skådespelet.

I Jorden öppnas en port och en gestalt stiger upp ur marken. Alla faller på knä, då vissheten går upp för var och en, att det är Moder Jord som kommer fram ur Jordens innandöme. Hon lyfter sina händer mot skyn och hennes ansikte speglar alla tider. Hon är en tidlös varelse och detta speglar sig också i hennes ansikte. De hör hennes röst, alla de som står där.

Jag gör nu min resa in i en ny dimension och alla dessa färger av ljus speglar denna resa. Alla ni som nu betraktar mig och detta fyrverkeri av ljus gör samma resa in i en ny värld, en ny dimension. För att följa mig krävs bara, att ni ger ert samtycke till att tjäna mig och bevara min vackra jord, som nu omskapas och blir till en vacker och lustfylld plats att leva på.

Människor får inte längre manipulera och skada andra. De får inte heller skada markens grödor och skogar. Djuren kommer att leva i fred med varandra. Ingen varelse behöver längre skada någon annan. Alla har vad de behöver och kan leva i evig fred. Människorna upptäcker och ser mina andra barn, naturväsen, som t.ex. älvor och troll. De har alltid funnits och är lika verkliga som människor och djur.

Människorna upptäcker, att de inte är ensamma i sitt slag i universum. Universum är levande och där ute pulserar det av alla slags livsformer. Det är nu dags att upptäcka allt detta. Ni är inte ensamma. Ni är en del av livets väv, som spunnits runt universums alla världar. Jag, Moder Jord, är inte heller ensam längre. Jag når ut och kan kommunicera med alla himlakroppar, som har väntat på, att jag ska höja mina frekvenser och gå in i en ny dimension.

 

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...