Meddelande från Era Guider via Salena Migeot, 27 juni 2016

Teamet

Käraste Älskade Ni,

Vi för med oss stor kärlek och glada förebud på denna lovande dag. Mycket har hänt för att befria er från era bojor av kraftlöshet genom brist och felaktig information. Mer och mer information kommer att avslöjas som kommer att låta er förstå, kanske för första gången, att ni är suveräna. Det finns de i er värld som har gått långt för att gömma detta faktum från er och har gjort sitt bästa för att hålla er små, kraftlösa, i ett tillstånd av brist och tvivel på er själva och era förmågor. Dessa personer kontrollerar era medier i stort och all reklam som är designad att låta er känna som om något är fel med er – ni är inte så bra som ni skulle kunna vara, ni är inte så vackra som ni kunde vara, ni är inte så rika som ni kunde vara, ni har inte rätt storlek, ni motionerar inte tillräckligt, ni har inte rätt jobb, spenderar inte er fritid på rätt sätt, har inte rätt vänner/socialt liv/samhälle, de rätta kläderna, den rätta bilen, och så vidare och så vidare tills ni känner brist i många områden av ert liv istället för att vara tacksamma för alla välsignelser, era kära, och allt ni har.

Av denna anledning känner de som tittar på TV större brist än de som inte gör det. För dem av er som tänker ‘Finns det människor som inte tittar på TV?!’ vi talar till er. Tänk på de människorna på ert arbete, i er familj eller ert samhälle, överallt där ni känner människor. Finns det inte de som inte bryr sig om det senaste modet, dieterna eller motionsnyckerna, att ha senaste bilmodellen, ha höga klackar som med tiden är skadliga för ens välbefinnande, har varit hos den eller den frisersalongen, bär de bästa kostymerna eller klänningarna, och så många andra saker som många av er spenderar ganska mycket tid och pengar på. De förstår att ‘hålla sig framme’ på detta sätt är en oändlig cykel, ett spel man inte kan vinna. De förstår att vad som är viktigt är inte det materiella och det blir aldrig omodernt. De förstår att ha kontakt med de saker som hjälper dem känna sig autentiska är viktigt för deras välbefinnande och försöka hålla jämna steg med värderingar som är kommersiellt framställda inte är bra för deras välbefinnande. Dessa personer har traditionellt varit i utkanten av samhället med de blir fler och fler och finns nu i alla delar av samhället. De vet att de får mer kraft genom sina val att avskärma sig från sociala förväntningar och vara mer autentiskt sig själva. De känner sig styrkta av att välja de saker som gör att de känner sig bra med sig själva och sina liv – om det så är en ‘grönare’ livsstil i allmänhet, små hus, avluta ett gymmedlemskap för att motionera utomhus gratis, sälja sin SUV och köpa en mer bränslesnål bil, sluta att köpa nya kläder varje säsong för att istället köpa kläder av hög kvalitet i naturliga material som håller i decennier, ha på sig bekväma skor som håller dem jordade på Jorden istället för höga klackar som förhindrar dem att vara jordade, och så vidare, de gör vad som känns rätt och mår bra av.

Då detta mer och mer blir normen, kommer de som känner att de måste hålla sig i framkanten av trenderna, inte ha så många att prata med, för att jämföra sig med och känna sig bättre eller sämre än. Detta är exakt poängen. Om ni inte håller er framme känner ni er mindre än, inte tillräckligt bra. Om ni gör det, spenderar ni troligen mycket tid, energi och pengar med att göra det och ni känner er inte tillfreds, olyckliga och inte så autentiska som ni skulle kunna. Käraste Ni, vet att det inte finns något utanför er som får er att känna er mer eller mindre värdiga. Ni är värdiga. Inga undantag. Inget fysiskt ägande av något gör er mer värdiga. Inget medlemskap gör er mer värdiga. Ingen brist på dessa saker gör er mindre värdiga. Ni är otroligt värdiga precis som ni är. Ni har skapats på ert eget unika och exceptionella sätt för att bidra med er unikhet till världen för att göra den vackrare på ett sätt som bara ni kan. Ingen annan kan göra det till er. Ni kan inte göra det åt någon annan. Om ni inte gör val som är djupt tillfredsställande för er, lever ni inte ett autentiskt liv.

Vi bjuder in er att bedöma de områden av era liv som ni ger tid och energi till som inte tillfredsställer er själ – förhållanden, medlemskap, job, grannskap, sociala sammanhang, motionsklasser, shoppingrundor, och så många andra saker ni tillbringar tid och energi på som inte tjänar ert högsta bästa eller så skulle de kännas riktigt bra för er. Vi säger inte att alla autentiska val saknar svårigheter. Vi säger att autentiska val snabbar upp er själstillväxt på er själs väg. För att växa på den vägen, är det nödvändigt för er att möta utmaningar. Hur ni hanterar utmaningarna avgör värdet av er själstillväxt. Om ni har tillit att allt händer för ert högsta bästa kommer det vara er erfarenhet. Om ni är i rädsla, tvivel, oro och ovisshet, förlänger ni det vilket ni inte vill ha och skjuter fram er egen tillväxt och glädje. Ju mer autentiskt ni lever, desto enklare är det att släppa rädsla, tvivel, oro och ovisshet. När ni lever ert liv för er själva först, lever ni autentiskt. Detta betyder inte att vara självisk på något sätt. Det betyder att ta hand om er själva först så ni har möjligheterna att hjälpa andra på alla sätt ni gör. Om ni inte hjälper andra i någon mån, lever ni inte autentiskt. Ni är sociala varelser, och ni är menade att leva och vara som en. Tills ni kommer till en större insikt om vad det betyder, ta hand om er själva och arbeta på er egen personliga autenticitet. Det kan och kommer att bli livsförändrande för er.

Käraste Ni, vi älskar er med en kärlekskraft som är bortom er nuvarande förståelse eller erfarenhet och vi ser så fram emot att ni kommer till insikt om hur kraftfullt ni är älskade.

Och så är det.

Kollektivet av Guider.

Kanaliserat av Salena Migeot.

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...