Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena Johansson

meditationsbild1

 

Resan in i en ny tidsålder

Vid tidens slut sker det stora skiftet i den tredje dimensionen. För er som kan se och höra bruset från de annalkande vågorna av ljus uppstår ett skifte i er varseblivning.

Ni ser sprickorna i den tredje dimensionens väggar som omsluter er verklighet och ni väntar i bävan på vad som ska ske härnäst. Det inkommande ljuset som sipprar igenom sprickorna i väggarna är så starkt att det bländar er, när ni tittar på det.

Sakta vänjer ni er vid ljuset och det tycks som om sprickorna vidgar sig vartefter som tiden går. Ni börjar bli otåliga. Ni tycker alla, att ni väntat så länge. Kaoset ökar i världen och många slutar hoppas på att allt ska bli bättre. Men ni måste ha tålamod.

Mörkret ger vika och sanningen kommer fram. En liten sanning i taget blir till slut något omvälvande som alla måste ta till sig. Vissa om inte alla av dessa sanningar är så omvälvande och ibland så svåra att ta in, att många väljer att stänga av för att de inte ska gå under.

Det de trott på i hela sitt liv kan inte bara raseras över en natt. Människor måste få vänja sig vid, att allt inte är som de trott. När de sista stora sanningarna inte går att hejda längre utan når era medvetanden, kommer en vrede att gå som en chockvåg genom era samhällen.

Då måste ni som vetat, ni som hela tiden förstått träda fram för att hjälpa och trösta alla människor som är utom sig av sorg och vrede över att ha blivit manipulerade. Då måste helandet börja.

Det stora helandet av allas trasiga hjärtan tar sin början. En ny värld växer fram fritt från lögner och manipulation. Ett nytt medvetande tar sin början i människors sinnen och kunskapen växer inom var och en om tingens sanna natur.

Så småningom förstår de, att människan är större och visare än de begripit, att alla har hållits tillbaka, för att vi skulle vara tillgängliga och arbeta för en liten maktelits välgång.

När tiden stannat går vi in i en ny tidsålder, där allt är till för var och ens högsta bästa. Vi är snart där. Ljuset blir allt starkare, när det sipprar genom väggens springor.

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

nyckeln-till-lyckans-labyrint(1)den-tidlosa-tidens-tid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...