Söndagsmeditation kl 21.00 via IngaLill Enadea, 11 december

Tillsammans

Fröjdas vart sinne, ny tid är inne

Skaparens vilja sker

Du själv bär ljuset, tinar allt fruset

Vi hjälper när du ber!

 

Mörkret bortjagas, ser du det dagas

Kärlekens kraft du får

Du leder färden, till fred i världen

Enhet och frid uppstår!

 

Tro på Dig kära, Gud är dig nära

Ljuset i dig framgår

Änglar dig ära, Guds löften bära

Snart nalkas ert jubelår!

 

Gamla och unga, freden besjunga

Iklädda ljusets skrud

Runt över jorden ljuder kärleksorden

i änglarnas glädjebud!

 

Mel.: Sv. Psalmboken 118, Th. Söderberg 1881

 

 

Ljus och kärlek till Dig i advent!

Jag heter IngaLill Wener, och fick mitt andliga namn, Enadea, i augusti 2003. Namnet betyder ”den Enda, den Enande” fick jag också veta. Den Enda är du och jag och alla tillsammans, för vi är ETT. Vi som medvetet för ljuset och kärlekens budskap vidare är också i Enhetens tjänst på Jorden. Vi har alla valt denna inkarnation för att tillsammans med Moder Jord och Skaparen bygga den Nya Jorden och minnas vår tid i Lemurien, vår så högt älskade, så högt stående civilisation. Min gåva, förutom att förmedla budskap från kosmos i sång och dikt, är att sprida Lemuriens och Agarthas energier genom min helande MU-sång. Den har jag sjungit och pratat sedan jag var barn. Min uppväxt i ett innerligt troende hem med en ”jesuspappa” som talade i ”tungor” som man sa, när han förmedlade budskap från Jesus, gjorde att jag ett tag trodde att jag hade tungomålstalandes gåva, som bibeln berättar om. Kanske det hänger ihop. Vårt Lemurien och Atlantis fanns ju mycket långt före Bibelns tid. Men våra minnen lever i oss från alla inkarnationer och från vårt hem, vårt ursprung, som vi ofta kallar himlen.

Sedan år 2012 har jag förmedlat söndagarnas meditationsbudskap. De första åren varje söndag, de senaste två åren varannan söndag. Efter juldagen i år avslutar jag denna tjänst. Det har varit mycket berikande för mig själv, och jag hoppas också för dig som läst orden – och kanske sjungit några av årets meditations-sånger. Melodierna till orden har jag ofta fått av en uppstigen mästare som står mig särskilt nära. Och rimmen är jag inte alltid själv om heller – Sananda är en mycket god diktare – och fenomenal på rim.

2017 blir ett år av stor förändring och transformation! Kanske tar just DU över detta välsignade uppdrag! Jag ser fram emot söndagens stilla stund med dig!

 

I kärlek

IngaLill Enadea

0702-75 88 04

Du gillar kanske också...