Söndagsmeditation kl 21.00 via IngaLill Enadea, 18 september

Meditationens sång, söndag 18 september 2016

IngaLill Enadea

 

 

Du vet du inte ensam går

i till synes tomma salar.

Min kärlek alltid till dig når

i jordens djupa dalar.

O människa, JAG ÄR hos dig

Portalen öppnats har av mig

För dig, för dig, den öppen står för dig.

 

I hjärtat ditt jag finns var dag

när du uppå mig tänker.

JAG Är – så enkel är min lag

som himlens stjärnor blänker.

Ditt ursprungs ljus är lätt att nå

I stillhet till ditt hjärta gå

JAG Är, JAG ÄR, i hjärtat ditt Jag Är.

 

Ej ord behövs för att mig nå

Jag Är dig alltid nära.

Min kraft och kärlek likaså

I evighet, min kära!

Ej tid och rum behövs min vän

blott öppna dig för kärleken

Var kär, var kär, känn kärleken Du Är!

 

En gång du sjöng skapelsens sång

Nu ska du åter sjunga.

Evig kärlek är på gång

befriar män´skans tunga.

Vi är den ENDA, Du och Jag

Vi har varandra varje dag

Var glad, var glad, JAG är ditt Sanna JAG!

 

Melodi från 1872: Sv. Psalmboken nr. 223. Jag vet en port som öppen står.

 

Vår Nya Tid Är Nu!

Välkommen till höstens tisdagskvällar i Lemuriens anda, Högbergsgatan 48, Stockholm den 11/10, 1/11 och 6/12. Tid 18.30-21.00 .

Vi möts i vår unikhet, tillsammans i enhet i fridfull, ordlös rörelse, till Mu-sångens helande och meditationens stillhet. Vi möts i sanningens, ljusets och kärlekens kraft som är vår gåva till oss själva och världen!
Välkommen också
till Visioner för den nya tiden ( Ingrid Krianon) och Afrikansk Dans (AnnaLena Tell Eriksson). Två eldsjälar som ”tänder oss” onsdag 9/11, 18.30-21.30. Plats: Södergården, Götgatan 37, Stockholm.
Ingrid erbjuder Reading, Tisdag 8 nov. Fyra platser kvar.
Anmäl dig för mer info: ingalill.wener@gmail.com , mobil: 0702-75 88 04

 

I Kärleksljus

IngaLill Enadea

Fin bokpresent: Meditationens ord. När förändringens vindar blåser. ISBN: 978-91-88209-00-9. Enadea Förlag, IngaLill Wener. Du kan beställa boken från Adlibris, Bokus, CDON eller av din bokhandlare. Pris ca 135 kr.
I boken finns 60 dikter, varav tre sånger, skrivna till tidigare gruppmeditationer. Det är högaktuella budskap från vårt kosmiska energifält av Mästare Kuthumi, Sananda med flera. Orden talar om vår skaparkraft, vårt eget ljus, vårt inre barn, att vi ska älska oss själva och känna tillit och hopp om att vi tillsammans kan skapa en ny fredlig värld. För vi, du och jag, är de skapare vi väntar på.

Meditationens+ord

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...