Frågor och Svar av Per Staffan, 19 september

Frågor och Svar

Hej Staffan!
Läste i Ashtar där S.t Germain  talade om de fonder som han skall släppa. Där tog han upp dinarer och dong om jag förstod det rätt så skulle ej de som växlat in dessa valutor få tillgång till hans fondmedel. Skall man ej växla in då. Har jag uppfattat det rätt eller fel? Kan Du ta upp detta.
Med stor tacksamhet.
Anita

 

Hej Anita,

Ja, jag har sett detta meddelande där den som skriver meddelande gör en sådan rekommendation eller syftning. Jag har inte lagt upp texter då detta har varit fallet. Jag har kommit fram till att det är en infiltrering från de mörka. Källan har tidigare varit sanningsenlig. Här inför man ett hot och ger bland annat en fel kalkyl för att missleda människor. De mörka måste vara mycket rädda för den frihet som inväxlade valutor kan ge till folket. Man kan också lägga märke till att det är enbart enligt denna källa som påstådda Saint Germain eller någon annan mästare eller galaktiker säger något sådant. Det har inte förekommit någon annan stans. Det hela blir då mycket misstänkt.

Slutsatsen för mig är att det handlar om ett sista desperat försök från de mörka. Man kan kanske då spekulera om att valutaomstarten är närstående.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

 

 

 

Du gillar kanske också...