Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gavsson, 4 oktober, 2020

 

Mötet med dig själv är första steget till sanningen om själens konstruktiva förmåga. Se till att skapa sanningen om dig själv med denna konstruktiva förmåga. Du är konstruktiv, uppbyggande, skapande. Lovsången är nyckeln till denna förmåga. Men turordning är viktigt. För att det ska bli en blomma, behöver man först plantera ett frö. Din själs frö ligger i solarplexus. Dröj därför inte med att lägga det i god jord. Låt Moder jords energi ledas upp genom dina ben och fylla dig med inspiration och kreativitet. Ta även emot av Moder vattens energi, för att fröet ska kunna slå rot. Detta är första steget. Följ sen lovsångens flöde genom din hals. Föreställ dig hur kungen eller drottningen som du är, formar en gyllene krona på ditt eget huvud. Det är här som lovsångens gyllene strålar kommer in i din kropp och själ.

Välkomna det gyllene ljuset som strålar ner via din krona, och fortsätter ner till din hals. Känn hur vibrationen får ditt halschakra att vibrera. Det gyllene ljuset fungerar som en nyckel till denna gyllene port. Den gyllene porten till himmelriket i ditt hjärta, är den tyngsta av alla portar att öppna. Det gäller första gången. Ju fler gånger du öppnar, desto lättare går det. Skenet bedrar inte mina systrar och bröder. Den gyllene lovsången är som en stormvind. Det är vindens gyllene energi som blåser upp dörren. Dra därför en djup suck av lättnad för att hjälpa processen. Gör dina andetag medvetna.

Innanför porten sker mötet med dig själv. Det är en omtumlande upplevelse för många. Det är säkert att den glädje du känner för att äntligen få möta dig själv på riktigt kommer att få dig att gråta. Du har längtat alldeles för länge, och när det äntligen sker går det inte att hålla känslorna tillbaka. Förbered dig på att andra känslor kan komma också. Se inte ner på dig själv för detta. Du frigör dig äntligen. Följ flödet uppifrån och ner, och känn hur värmen sprider sig i hjärtat när din inre äng äntligen får grönska. Denna port släpper in luft i ditt hjärta, så att solen på din inre himmel äntligen får flamma upp. Du börjar förstå hur skapelseprocessen går till. Många gånger har jag talat om detta. Och det är av yttersta vikt att öppna porten där i halsen. Det är av yttersta vikt i den tid som är nu.

Undrens tid är inte förbi. Mötet med dig själv handlar om ljuv musik. Sanningen om dig är att du är den kung eller drottning som låser upp porten till himmelriket inom. Du låser upp porten genom att erkänna dig själv som den regent du är. Först då får du tillgång till nyckeln. Mycket genialiskt. Mötet med dig själv verkställer ogenomtränglig kärlek. Sanningen om dig är skönhet, värme, kärlek och oslagbarhet. Den kärlek som vaknar till liv av livets vind, andetaget, är oslagbar. Den är evig. Den är kyssäkta. Mötet med dig själv är vägen in, men också vägen ut. Sätt kronan på ditt huvud och låt livet börja.

Med mina varmaste och kärleksfullaste hälsningar och lyckönskningar
Er Jesus Kristus – SannAnda

Du gillar kanske också...