Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 maj 2019

Er Harmoniska Helhet ∞ 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har blivit väldigt glada över det mänskliga medvetandets utveckling eftersom ni alla är så fyllda med mångfald och mångfalden inom var och en av er är en superkraft. När ni låser upp de olika energierna inom er och ni börjar integrera dem i helheten vem ni är, finns det ingen som kan säga vad ni kommer att kunna göra och kunna bli. Ni där på planeten Jorden är mycket unika för att ni har så många olika aspekter i er.

Eftersom ni har rest genom galaxen, inkarnerat i så många olika stjärnsystem innan ni kommer till jorden har ni så mycket inom er att bygga på när ni växer och stiger upp. Därför är mänskligheten kanske den mest oförutsägbara ras av varelser i hela galaxen och det är spännande. Det är spännande eftersom vi pratar om oförutsägbarhet eftersom det gäller er tillväxt och utveckling, inte er flyktighet. Ni har fått allt detta ur vägen. Ni har gjort mer utrymme inuti er för att bli mer av vem ni egentligen är.

Nu är det mest mångsidiga väsen givetvis Källanergi och ju mer lik Källan ni är desto bättre. Ni är mer kraftfulla. Ni är mer kreativa. Ni är mer kärleksfulla och har mer medkänsla när ni är mer av ert sanna jag och därför är det mycket viktigt för er att omfamna alla aspekter av vem ni är nu i denna livstid. Och vi pratar om även de aspekter av er som ni inte gillar att erkänna eller fira.

Ni har det som är reptil- och insektsliknande inuti er, precis som ni har det som är kattliknande och vattenlevande inuti er. Ni har det som är mantid inuti er och alla andra varelser som ni har hört talas om i hela denna galax. De är alla inuti er och vill verkligen fira det som är fågel inuti er, men ni tenderar att ignorera eller förneka närvaron av det som är drakoniskt inom er. Så vi är här nu för att uppmuntra er att se alla aspekter av er själva som lika kraftfulla och bidra till skönheten i den mångfalden inom er.

Om alla väsen i galaxen alltid kom med, så skulle det inte finnas någon beteckning av antingen gott eller ont. Så om ni lyckas vara er harmoniska helhet i det nuvarande ögonblicket, kan ni dra på all den kraften, all den visdomen och all kärlek som finns inom vart och ett av dessa varelser som ni har varit i andra liv och det ni bär energi av just nu i det här livet. Omfamna allt inom er och känn er mer som en Källans Energi Varelse.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...