Söndagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 17 september, 2017

Hej och välkommen till den här meditationen.

Tänd gärna ett par ljus och lägg dig ner på ett skönt underlag. Ta ett par djupa andetag och om du kan så andas in genom näsan och ut med munnen. Tänk att när du andas in andas du in vitt ljus och när du andas ut blir det som grå rök. Känn hur hela kroppen kan slappna av och du blir tyngre och tyngre i kroppen. Fortsätt andas tills du kan visualisera att den gråa röken som kom ut ur din mun har ändrat färg och blivit ljusare. Det är helt okej om den har pendlat i andra färger och det kan tyda på olika chakran som behöver hjälp. När du kan se att utandningsluften har antagit en vit färg så kan du gå vidare.

Nu vill jag att du visualiserar att du står i en skog . Ta in allt vad skogen har att erbjuda dig känn efter vad får du för känslor, vad hör du, vad känner du i dofter och ljud?

Ta in alla intryck.

När du känner dig klar med det ser du en liten stig längre fram gå fram till den och börja följ den. Du kommer fram till en liten bäck med en bro och går över där.

På andra sidan bron ser du en jätte stor ek. På ena sidan av eken finns det en dörr. Öppna dörren gå in och stäng den ordentligt efter dig. Du är då inne i eken och där inne finns det två stolar och en lägereld. Sätt dig där och se vad som kommer till dig. Ta in allt som de visar dig .

När du är färdig i rummet i eken går du tillbaka till dörren och ut genom dörren var noga med att stänga dörren efter dig. Gå tillbaka genom skogen över bron över ån och tillbaka till platsen du kom ifrån. När du är där tillbaka ligg kvar ett tag och bara njut av lugnet i skogen och börja först efter ett tag att röra på armar och ben och kom tillbaka till rummet.

Jag hoppas ni hade en skön meditation och att ni fick fina budskap.

-Har ni några frågor eller vill pratat med mig om meditation, healing eller andlig coaching går det jätte bra att nå mig på 0708-884999. Mitt företag heter en ängels väg till hälsa och finns på fb.

Hemsida www.enängelsvägtillhälsa.se

Du gillar kanske också...