Söndagsmeditation kl 21.00 via Lovisa Hall, 28 maj, 2017


Hej och välkommen till den här meditationen.

Jag som kommer ta dig igenom den heter Lovisa hall

Tänd gärna ett ljus och släck ner lite i rummet innan du börjar.

Sätt dig ner bekvämt eller lägg dig ner om det känns bättre för dig. Slut dina ögon och försök släpp alla tankar. Låt tankarna komma men låt dem också gå. Tankar kommer alltid till en men försök att släppa dem. Fokusera på din andning och om du kan andas in genom näsa och ut genom munnen. Känn hur hela du fylls av ett inre lugn och ljus av andetagen. Känn hur andetagen får dig att bli mer och mer avslappnad och tyngre och tyngre. Ändra från tårna upp till ben, säte,rygg,armar,händer,axlar,nacke och huvud. Känn hur du fyller hela dina lungor med luft så att bröstkorgen åker ut och in i en fantastisk rytm.

Nu vill jag att du visualiserar att du står på en äng.  Vad har du för känslor?  Hur känns gräset under fötterna? Ta dig lite tid och känn in hur det känns.  Vid ängens ena kant finns det en bro gå över den och in i skogen.  Vad har du för känsla när du går i skogen? Vad ser du för något? Gå vidare igenom skogen och gå förbi en liten sjö.  Där ser du en stig upp på en klippa.   Du följer stigen upp på klippan där uppe ser du en stor fågel. Fågeln sträcker ut sina klor och du tar dem och ni flyger  högt upp i luften till en plattå.  På plattån finns två stockar och en lägereld.   Du sätter dig ner på den ena och ser vem som kommer och sätter sig på den andra.  Lyssna vad personen vill säga dig och ta god tid på dig.  När det slutar komma budskap tacka för det du fått. Och gå tillbaka till fågeln som tar dig ner på klippan igen och börja gå ner på stigen.  Gå tillbaka genom skogen tillbaka till ängen. Där kan du börja röra på armar och ben och komma tillbaka till rummet.

Vad fick du för budskap ta en stund och fundera på det du fick höra.  Eller det budskap du fick i form av bild, ljud, känsla.
Trevlig kväll
Lovisa Hall
En ängels väg till hälsa

Du gillar kanske också...