Söndagsmeditation kl 21.30 via Jennyli Gustavsson, 29 mars, 2020

Derivatet som era kroppar och själar är, behöver en kärleksfull boost för att vidareutvecklas där ni nu står, så som i himmelen inom så och på jorden utom. Medvetenheten om att ni är ett derivat av mänskligt och gudomligt, är första steget i citaten om tillblivelsens mirakel. Möt dig själv och se verkligheten bakom den kunskap som jag nu vill presentera. Möt dig själv och se vem du verkligen är. Möt dig själv och känn i hjärtat att det är sanningen du ser. Vill du komma igenom dimslöjornas förvirrande tid, så känn sanningens slag tala sitt tydliga språk, där du har handen på bröstet.

Skapelsen följer en lag om kreativitetens enda regel, och den regeln är: så som i himmelen inom, så och på jorden utom. Du är skaparen av allt liv. Makten ligger i dina händer, därför vill jag vägleda dig att verkligen bli den mästare som du är ämnad att vara. Härvidlag är jag helt säker. Du är en mästare, men du vet bara inte om det ännu. Se tiden an, men kom ihåg att du har alla verktyg att skapa ett paradis på jorden. Dröj inte med att låta det ske i ditt liv. Hur vore det om vi börjar direkt. Jag ska på ett följsamt sätt följa dig på en inre resa, och kära syster eller bror, vilken resa det är! Ditt livs resa. Mästerlighet handlar om att onsdagens tema ska få blomma i ditt liv. Möjliggör för ett mirakel att ske!

Se för ditt inre hur du lägger ett litet frö djupt ner i jorden. Se för ditt inre hur du vattnar detta frö med friskt källvatten. Dra en djup suck av lättnad när det lilla fröet brister, och den första grodden kommer ut för att suga vatten. Känn nu i hjärtat hur den lilla grodden längtar efter vägledande solsken, för att få en riktning att växa efter. Det är solens värme som vägleder din inre grodd. Det är solskenet som får din inre grodd att vilja växa uppåt, åt det håll där solen finns. Den sträcker sig långsamt upp genom alla jordlager för att till slut visa sig ovan jord. 

Det är en miraklernas tid, när ett litet skott genomborrar den karga jordens yta, för att känna vindens  smekande melodi och solens kärleksfulla omfamning. Du är i växande. Du ger din själs frö näring och vatten via jorden, och du ger den kraft och en riktning att växa mot, via vinden och solen. Dra en djup suck av lättnad och känn hur vinden du drar in i dina lungor blåser liv i den gudomliga gnistan i ditt bröst. Denna din inre sol ska vägleda din själs frö att finna sin väg upp genom kroppen. 

Känn efter i rotchakrat, att du har förankrat dig djupt i jordens inre. Dra upp jordens näring till ditt frö där i solarplexus. Ge ditt frö den andliga näring det behöver för att växa. Därefter känner du efter i navelchakrat att du serverar ditt frö klart källvatten från jordens inre. Dra vattnet upp genom dina ben och låt det vederkvicka ditt frö, där i solarplexus. Nu kan fröet gro. Därefter behöver ditt frö en kraft att växa av. Se därför till att solen på din inre himmel kan lysa och värma ditt frö. Det gör du lättast genom att glänta på porten i halsen, och låta den gudomliga vinden svepa in och tända elden på din inre himmel. Du är en mästare, min kära syster eller bror.

Se för ditt inre hur du lägger en gyllene krona på ditt huvud. Denna krona är kontaktpunkten för gudomlig vind och sol. Se för ditt inre hur kronan vägleder vindens energi att leta sig ner genom kronan på huvudet, och landa på halschakrat. Vindens energi är nyckeln till himmelriket i ditt hjärta. Den levande vindens energi är nyckeln till att tända eld på den gudomiga gnistan inom dig. Dra därför ett djupt andetag och se för ditt inre hur den gyllene energin svirrar ner genom kronan och skapar en öppning i halsen. Ta ett djupt andetag och känn hur elden tänds där inne. Du kan nu länka ditt hjärtchakra till ditt frö i solarplexus. Den vedantiska regnbågsbron som leder från hjärtat till solarplexus ska visa vägen till din själs skattkista. 

Urkraften som vaknar i ditt bröst kan i vissa fall upplevas som att en sovande drake vaknar till liv och sprutar sin eld ut ur munnen. Minnen som ligger lagrade under ytan behöver stämma upp i sång, eller blåsas ut. Du frigör dig från det som tyngt ditt hjärta i långa tider. Ske din vilja så som i himmelen inom så och på jorden utom. Drömmen är på väg att bli sann. Där du har handen på bröstet brinner nu en behaglig glöd som känner vägen till din inre skatt. Du ser nu vad som finns där på andra sidan av regnbågsbron. Din skatt blir synlig för dina inre ögon. Värmen från glöden låter dimmorna skingras, och en kreation ta form. Fröet som legat där och slumrat från begynnelsen, är nu fullt utvecklat och det du ser framför dig är det mest magiska du kan tänka dig. Mimosablommor är vackra att se på, och om du kan tänka dig en gigantisk mimosablomma av urkraftsmelodi vibrerande i själens blåa ljus, så har du kommit nära sanningen som uppenbarar dig i ett nytt ljus. 

Inom dig följer nu en magisk transformation. Mönstret som uppenbarar sig är vackert och magiskt. Det fina med tankens kraft är att den är så stark. Din tanke kan läsa de eviga orden som kommer till dig via uppenbarelsen framför dina ögon. Och din själs blomma kan också läsa av de eviga orden som kommer till dig när du läser dem med dina fysiska ögon. Känn in vad som händer inom dig när du läser dessa eviga ord. Förnim hur livet vaknar inom dig, där i solarplexus. Känn hur blomman slår ut sina tusen små känselspröt. Du är nu på väg att bli en kännande, evig, tillitsfull och kreativt gudomlig varelse. Du har inte saknat känslor tidigare. Men de känslor som du kommer att uppleva nu, är vi särskilt glada för. De känslor du känner nu, är när evigheten talar till dig. Det är när du tar emot eviga gåvor i din själs blomma. 

Den lila gåvan från paradiset är särskilt efterlängtad. Den lilla lila fågel blå ser nu din vackra själsblomma, och lockas att komma och dricka vatten ur dess blad. Se för ditt inre hur blommans alla små spröt sträcker ut i hela din kropp. Se hur den lilla fågeln från paradiset kommer och landar på ditt huvud, och se hur han sänker sitt huvud för att dricka glittrande vatten ur din blommas blad. Då faller en droppe gudomlig nektar från hans näbb. Droppen faller ner i din blomma och befruktar den. Du är nu gudomligt befruktad från evigheternas evighet, från paradisträdgårdens blommor. Du kommer snart att bära frukt, och din inre frukt kommer att bli ett människobarn. Det är ditt gudomliga Jag som föds, ditt Kristus-jag. 

Urkraften vaknar till liv inom dig. Och en ny människa har fötts. Din pånyttfödelse är verkligheten bakom den nya tiden, som ni är delaktiga i att skapa. Du är här för att vara en del av den nya paradislika tiden. Din själs födelse är förebudet om att ett paradis är på väg att skapas, så som i himmelen inom, så och på jorden utom. Allt börjar med att låta plantera ett frö. Och detta frö är inte vilket frö som helst. Det lades i din eteriska kropp i begynnelsen, för att du aldrig skulle förlora kontakten med ditt ursprung, och med dig själv, den du i din innersta essens är. För den människa som föds där i din blommas blad, är en mästare. En återuppstigen mästare! Ynnesten att få visa dig vägen till din inre skattkista, är mycket stor, kära systrar och bröder. Förbered er på ett mirakel. 

Plantera din själs frö redan idag. Den paradisträdgård som vi snart kan skåda hos er, upplyser hela universum med sin strålglans. Därefter möts våra vägar snart igen. För när du iscensätter ett paradis på jorden, då kommer änglar, keruber och uppstigna mästare att vandra bland er igen. Då kommer jorden att bli vårt nya hem. Då kommer vi att stanna hos er, även när ni inte kallar på oss. Duvorna i skyn kommer tala om för oss när tiden är kommen. Antalet paradisfåglar kommer visa oss när det är dags. Ske din vilja! Följ ditt hjärtas kraft, och låt dig själv återfödas till den gudomliga mästare du är.

Amen

Din ödmjuke nära vän och broder

Jesus Kristus i SannAnda.

Du gillar kanske också...