Ivo från Vega via Sharon Stewart, 27 mars 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 27 mars 2020

 

Dina Andliga Ögon | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Mitt inlägg: Jag visades. Hela mitt liv visades upp… .. Varje minut varje dag visades jag något….

– Drogberoende alkoholiserade pojkvänner – återspeglade mina egna beroenden tillbaka till mig, ja, men också med medkännande ögon ser jag hur män (inte alla män, men många) är kvävande i denna värld. Det finns naturligtvis kvinnliga narkomaner, men jag kände inga så jag antar att det inte var en del av det jag var tvungen att bli visad.

– Jag visades direkta smutsiga företagstaktiker och hur de flyger i ansiktet på det rättsliga systemet. Hur de är där för sig själva och inte de anställda som de så löst benämner ”familjen”. Jag blev avskedad från en sjukskrivning och lurades sedan av försäkringsbolaget som skulle ge mig långsiktiga invaliditetsförmåner (djupa staten).

– min egen erfarenhet som en förtryckt kvinna, överlevande från barnövergrepp, dotter till två narcissister – Jag visades vad som gäller för barnuppfostran i vissa kretsar, och jag visades i en mindre, personlig skala hur Matrisen fungerar

– Jag upplevde pedofili när mina syskonbarn misshandlades av deras farfar

– Jag visades depravationen av den giftiga mannen på arbetsplatsen genom personlig erfarenhet

– Jag visades hur “betrodda” medicinskt yrkesverksamma är allt annat än det

– Jag visades hur företag “förbiser” vissa av sina egna “värden” med avseende på miljöfrågor, eftersom de tjänar pengar

– Jag visades hur arbetaren inte värderas på arbetsplatsen förutom som en förbrukningsvara som inkomstkälla

– Jag visades hur det medicinska systemet inte fungerar för vissa människor och jag vände mig till holistisk medicin

– Jag fick se hur människor på gatan lever, hur de tänker och hur de inte passar in i resten av samhället

– Jag visades meningslösheten i den vanliga 9-5 arbetsveckan och att arbeta i allmänhet

– Jag visades att pengar i princip inte betyder något. Ibland har man massor av dem och andra gånger inte så mycket och jag är fortfarande här oavsett det

– Jag visades meningslösheten i vissa människors liv. Mina grannar visade mig detta eftersom de i grunden är beroende transienter som flyttar från en plats till en annan allt eftersom pengarna tar slut för att betala hyran

– Jag fick se att systemet inte fungerar för alla

Det finns mer. Det är allt jag kan tänka på just nu. Om dina ögon är öppna och du träffar rätt människor kan du lära dig mycket.

Jag: Ivo, jag går igenom lite medvetenhet här.

Ivo: Det gör du

Jag: Jag postar eller bloggar bara om det, men det är mitt livs process. Här är hur jag ser jag på detta:

Som 28-åring träffade jag en kille som bara hatade kvinnor, eftersom han hade haft det så svårt och blev så sviken av sin mor. Självklart fick jag känna på det, och vi gick isär 3 månader senare. Han gick tillbaka till hårda droger igen förmodligen på grund av allt han hade återupplevt från sin barndom i vår relation. Detta kallas för projektion förresten och det kan läka dig eller skapa elände för dig när du upplever ditt traumatiska förflutna. Det beror på hur du vill använda det. Men det lever inte nu. Det lever i det förflutna.

Mitt svar kan vara:

3D (skugga): Den dumma fjanten. Han gjorde mitt liv olyckligt. Varför slösade jag 3 månader med den killen? Jag kan bättre än så!

3D: Jag måste hitta en man. Alla har en utom jag. Jag måste också ha en.

4D: Människa, han gick verkligen igenom en hel del saker, men det gjorde jag också. Jag hade mina egna saker att läka från.

5D: Den här stackars killen hade en eländig barndom. Han hade en mamma som gjorde vem vet vad med den här killen. Han led som barn. Barn ska inte lida. De bör älskas. Han berättade för mig några saker om henne, tydligt att hon gick igenom några saker också. Jag känner för den här killen. Han upplevde bara tomheten i sin barndom, om och om igen.

Poängen med mitt inlägg var inte ens vad det till slut avslöjade för mig. Poängen med det var att jag gick genom Helvetet så att jag kunde se helvetet som människor levde i här på jorden. Jag visades av mitt högre jag, det är allt. Det var information jag behövde för att göra detta arbete nu.

Det visade sig att jag började känna mycket medkänsla med andra människor som går igenom dessa saker. Mina ex-pojkvänner, mina föräldrar, alla som går igenom helvetet på jorden just nu, självskapat eller inte, men de genomgår mycket trauma och jag började känna för dem.

Sedan postade jag, “Tills du ser med medkänsla, är du blind”, inget illa menat till de synskadade, det finns bara inget annat ord att använda.

Jag tänkte precis på att dina andliga ögon öppnas till att se med medkänsla.

Vad säger du, Ivo?

Ivo: Detta är rätt, min älskade. Alla som har högre vibrationer ser med dessa andliga ögon av medkänsla. Det finns inget dömande. Det finns ingen jämförelse, inget hat, ingen motvilja mot andra, ingen önskan att bestraffa. Det finns medkänsla för deras hårda resa. Det här är något du har berört och stängt av, berört och stängt av, och nu verkar det vara inom din förmåga att hålla fast vid det, min älskade. Men det kräver viljestyrka. Du måste vilja hålla dig borta från egot som gråter att ditt liv inte är rättvist. Ditt liv är ditt val och dina erfarenheter är också din själs val.

Jag: Ja, jag måste prata med henne. LOL

Ivo: Du har valt att se dessa saker i ditt liv och du hade lärare som Glenn som visade dig livet på gatorna i Toronto. Han instruerade dig faktiskt och visade dig repen.

Jag: Ja, jag kommer ihåg.

Ivo: Det var för att du ville veta. Det är ditt ego som står i vägen för din känsla av medkänsla för livet på jorden när du känner harm mot denna person.

Jag: Tja, Ivo, han brukade kasta glasföremål tvärs över rummet, han trakasserade grannarna och hyresvärden, han gjorde mitt liv till ett helvete i tre år tills jag äntligen lämnade honom.

Ivo: Och hade du haft medkänsla för dig själv, hade det varit mycket tidigare.

Jag: Så vem har du medkänsla för, dig själv eller andra?

Ivo: Båda. Du kan ha medkänsla för någon men ändå inte tolerera att de förstör ditt liv. Du insåg också att medberoende beteende låg bakom din brist på gränser. Du måste ha medkännande gränser för dig själv. Vi kommer snart att gå vidare med ämnet heliga gränser. Detta är ett förspel till detta.

Livet handlar om medkänsla. Livet handlar om vördnad. Livet handlar om att känna glädje när du lever i dessa tillstånd. Din önskan att hjälpa alla som inte känner på detta sätt är roten till din vilja att leva. Eftersom vi vet att vi behöver andra för att leva. Vi är inte varelser som går ensamma, vi är sociala varelser som alla är av den Enda.

Målet är att uppleva balans och när man lever med öppen medkänsla för andra och för sig själv, med vördnad för hela livet, uppnår man denna balans.

Det som stänger det är rädsla. Rädsla stänger hjärtat och stänger själens andliga ögon.

Ja, chakrana. Rotchakrat är kroppens chakra, det sakrala är känslochakrat, solarplexus är det mentala chakrat. Hjärtat är ovanför kroppen eftersom hjärtat kommer från en högre frekvens. De tre första chakrana handlar om existens. Det är möjligt att existera. Men hjärtat behövs för att skapa ett andligt liv i det fysiska. Det måste vara öppet.

Den fjärde dimensionen handlar om att lära sig hålla hjärtat öppet och inte stänga det av rädsla.

Då kommer du åt den andliga rösten som du har i halschakrat, de andliga ögonen – det tredje ögat och det andliga sinnet som är kronchakrat. Det andliga sinnet är i linje med alla andra sinnen med högre medvetande.

Att kunna leva med medkänsla betyder att det tredje ögat är öppet eftersom du ser att livet handlar om medkänsla för alla. Det är därför vi i galaxen och universum ovanför oss arbetar för att hjälpa de i de lägre dimensionerna.

Det är liktydigt med att du vet vilken röst du talar från. Talar du från din skadade skugga? Talar du ur ett tredimensionellt egoistiskt perspektiv, talar du från ett hjärta som öppnar för att förstå att allt är kärlek, eller lever du ur perspektivet att förstå att allt är kärlek och allt behöver medkänsla?

Jag: Det är coolt, Ivo. Jag är över hela kartan några dagar. Beror på hur jag triggas.

Ivo: Och att lära sig se dina triggers med medkänsla för dig själv, och medkänsla för de som hade triggat dig är poängen, för de lär sig också.

Det är lätt att mäta var du är andligt utifrån de lektioner du drar till dig. Du kan se hur mycket kärlek du har för andra och hur mycket medkänsla du har för andra när du förstår din omedelbara reaktion. I fallet med igår stal någon något från dig och du gick tillbaka in i ditt sårade ego.

Jag: Jag hatar att bli bestulen!

Ivo: Den personen gav dig den lektionen för att hjälpa dig att läka. Vi diskuterade detta i vår video, “Life is Love in Action.” Att förstå meddelandet i den här videon och tillämpa det i alla situationer i ditt liv kommer att sätta dig stadigt i en fjärdedimensionell frekvens.

Att ha medkänsla för samma människor kommer att sätta dig stadigt i en femte dimensionell frekvens. Så enkelt är det. Medkänsla för alla inklusive sig själv är enhetsmedvetande, det är villkorslöst kärleksfullt eftersom du har tagit bort alla omständigheter som ditt lägre sinne skulle ha tillämpat på denna person, som att den stal från dig.

Jag: Aha.

Ivo: När du ser med medkännande ögon ser du att en viss familjemedlem som du har grälat med reagerar från hennes sår. Hon går också igenom sin egen uppstigningsprocess och eftersom du är bekant med hur gropigt det kan vara förstår du henne med mer medkänsla.

Jag: Sant. Detta visas för mig.

Ivo: Ja. Tänk på att medlidande och medkänsla inte är samma sak. Medkänsla vördar den andras personlighet, den degraderar den inte till en sorglig röra. Medkänsla känns underbar, tycka synd om känns inte bra.

Jag: Har fattat det. Tack Ivo. Jag tror att våra tittare som noggrant går igenom alla videoklipp kommer att njuta av denna andliga lektion.

Ivo: Medkänsla måste väckas på din planet om ni ska få enhetsmedvetande. Det finns inget annat sätt. Er överlevnad beror på det.

Och ditt andra inlägg är korrekt, som följer här. Dina sår kommer att kväva din medkänsla. Ditt ego drar ner din frekvens så att medkänsla inte kännas. Att känna medkänsla är att frigöras från egna egofällor. När det är medkänsla känns inget agg.

Jag: Ja, det kändes frigörande.

Ivo: Det är det. Jag tackar dig min älskade för detta tillfälle att tjäna dig och alla som lyssnar.

Jag: Tack Ivo.

Vad kväver medkänsla?

Den medberoende tendensen (tvånget) att vilja fixa någon.

Varför vill vi fixa andra? Så att vi inte behöver se dem gå igenom obekväma omständigheter, eller att vi som empater inte behöver känna deras smärta. Också så att vi inte behöver påminnas om vår egen smärta kanske, eller att vi inte vill bli påminda om det faktum att leva här inte alltid är så trevligt.

Ibland är det svårt att hindra dig själv från att blanda dig i, men universell lag kräver att du inte gör det. Jag har “fått smäll på handen” (bildligt) av guider för att jag stör andras liv, för att jag gör för andra vad de borde lära sig att göra själva.

 

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...