Söndagsmeditation kl 22.00 via Camilla Nilsson, 24 december, 2017

 

Meditation – LIVSKRAFT OCH ENERGI

Stilla dig.

Luta dig tillbaka.

Slappna av, andas.

Andas in livskraft och energi.

Andas in trygghet och lugn.

Känn hur du blir ett med dig själv.

Föreställ dig ett vitt ljus som faller över dig precis som vattnet när det regnar.

Låt det vita ljuset skölja runt hela dig, ditt energifält som också kallas aura.

Be det vita ljuset städa bort minnen och känslor som du är färdig med.

Kanske är det nytt.

Kanske är det gammalt.

Kanske kan du se det du släpper som smuts runt dina fötter. Detta avfall som moder jord gärna tar hand om.

Kanske kan du känna befrielsen som om en ryggsäck du burit på plötsligt är borta. Som om någon har plockat bort en börda från dina axlar.

Kanske kan du känna en förändring i ditt inre.

En lättare känsla.

Du kanske andas lättare.

Du kanske får en känsla av att se livet på ett nytt sätt.

Tacka dig själv för det jobb du gör.

Din önskan och vilja att skapa det bästa för dig.

Avsluta denna stund genom att andas in vitt ljus i ditt hjärta.

Låt ljuset spridas ut i din kropp.

Sitt så länge du vill och känner att du behöver.

Jag heter Camilla Nilsson och har gått från att sälja stål till att arbeta som bland annat medium och healer. Tron på att det finns en större mening med vår tid på jorden har funnits med mig sedan jag var liten. Tron på att vi inte bara lever här en gång och sedan är vi färdiga. När jag skapade min hemsida för några år sedan, började jag skriva och dela med mig av mina tankar och upplevelser. 2016 fick jag en förfrågan om att kanalisera budskap till ett ljusarbetarmöte. Ett blev flera så nu är jag här för att förmedla en kanaliserad söndagsmeditation i månaden. Om du vill veta mer om mig eller vill få kontakt så besök min hemsida http://www.camillasänglarum.se

Ljus och kärlek.

Camilla

Du gillar kanske också...