Söndagsmeditation kl 21.00 via Jenny-li Gustavsson, 10 mars, 2019

Sanningens ord vibrerar av ljus och kärlek i ditt inre

O du store, vi ska kanalisera via Jennyli till St.Germainsidan. Det är vi som kommer ifrån Plejaderna, och många kallar på oss idag för att få information ur det som ni kallar det stora världsalltet. Hell dig, du store Moder. Hell, den strävsamma Jorden, för det är dags att komma ihåg varför du och dina systrar och bröder vandrar på hennes yta. Moder Jord är en storhet att räkna med. Hon är ditt liv, så allt du gör mot dig själv, det gör du också mot henne. Därför vill jag, som är kallad ifrån Plejaderna, komma och berätta för er hur ni bäst använder energin som stiger upp ur Moder jords inre. Du som är kosmisk och änglalik i din uppenbarelse, ska lyssna noga nu. Det viktiga för dig är att förstå vad det sägs om er på Jorden. Du som är änglalik erbjuds nu nyckelförståelse för varför du är på Jorden och vad din uppgift är.

Allsmäktigheten som är dig given, kommer väl till pass. Du behöver känna efter där du har dina fötter. Du behöver dra på dig ett leende för att attrahera de energier som positiva världsliga attityder gör. Skuld och skam, ska du genast lägga åt sidan. Det är dags att förstå värdet av din själ, och den kropp som din ande bär. Möjliggör för dessa energier att flöda i positiv anda, genom att knyta samman din kropp och själ och ande med ett ljuvt leende. Låt sen det positiva ljuset följa ditt ljudliga andetag hela vägen igenom din kropp. Mildra lidandet på Moder Jord genom att föreviga Moder Jord, genom dig själv. Du kommer att förstå vad jag menar snart.

Dra nu ett djupt andetag och känn hur de vibrerande energierna från Moder Vatten reser sig upp längs framsidan av dina ben. Det kittlar ljuvligt som när vatten sköljer runt dina ben. Dra ännu ett andetag och känn hur dessa energier följer sin väg ända upp till navelchakrat. Du kan nu också känna att det kittlar till i magen, i trakten kring solarplexus. Det är där du har din springbrunn. Det är där vattnets sprudlande livsglädje svämmar över, och går i dagen. Det är där du har ditt livs centrum. Det är där vi kommer att servera dig alla andliga rätter som din kropp och själ behöver i det här livet.

Förstå vem du är! Förstå att du har kommit till Jorden för att bli serverad dessa rätter, och förstå att det är dags att låta evighetens kära lustspel få ha sin gång. Dessa rätter som du låter servera dig själv, genom att ta emot dem där på ditt andliga bord, är också de rätter som i förlängningen kommer att rädda Moder Jord ifrån att infiltreras av osunda makter. Du är världens lön. Du är kraften som ska lägga sig som en lycklig sköld av kärlek och ljus runt om hela din kära Moder Jord. Det är du och dina medmänniskor som kommer att fullfölja profetian om en ny blomstrande värld i överflöd av kärlek och ljus.

Många tror inte att ”det lilla” som en människa kan göra, har någon betydelse, men då ska jag säga till på skarpen. Det är just du som kan göra allt för det goda skeendet just nu, just idag. Det finns ingen annan som kan göra det, än du. Ja, just du. Det är därför av högsta vikt, att du gör det. Det jag vill att du gör är att vibrera i ljus och kärlek. Det är när du vibrerar av ljus och kärlek som det sker mirakler på Moder Jord. Du har väldigt låg tilltro till din egen förmåga, och det förstår jag, men det är därför jag säger att just din vibration är väldigt viktig för livet på Moder Jord. Det är du som kan åstadkomma förändring, och ingen annan. Det är bara du. Det är dig vi har väntat på. Och det är din hjälp vi ber om. Ske din vilja, så som i Himmelen inom, så och på Moder Jord utom.

Nu är det dags att dra sitt strå till stacken. Det är dags att förstå hur du vibrerar av ljus och kärlek. Det är dags att ta sitt förnuft till fånga, och känna in vad sanningens ord har för vibration i din kropp. Lyssna till orden, känn vibrationen, och läk skadorna som skett under så lång tid. Ge sanningens ord en chans att få verka i ditt liv. Möt mig på halva vägen. Dra en djup suck av lättnad och skönja ett lyckligt leende på dina läppar. Detta leende är porten som öppnar sig för sanningens levande och goda energier. Dröj inte med att le, för när du ler låter du de goda energierna flöda in i dig. Det är verkan, som kommer av en orsak. Det är verkan som initierar en ny orsak att leva. Det är verkan som du längtat efter. Du kan låta skapa verkan i ditt liv, och på Moder Jord. Detta leende allena kan skapa verkan på Moder Jord. Se vad som händer när du ler……

Du känner vattnets levande och vibrerande energi vederkvicka din själ, nerifrån dina fötter och hela vägen upp till solarplexus, men det stannar inte där. Den fortsätter upp och strömmar ut genom dina händer, och allt du gör, får en levnadsglad ”touch”. Du känner vattnet strömma upp ur Moder Jord, genom din kropp och själ, och ut genom dina händer. Du simmar i Moder Jords vatten. Det är som en syndaflod som sker i verkligheten, för att tvätta bort allt lidande. Du kan se hur alla dina medmänniskor gör samma sak. Sanningens ord lyder, att alla människor blir i detta nu, springbrunnar som vederkvicker sig själva och Moder Jord, som får ta del av sin egen livskraft och glädje. Det initierade tillståndet som du går igenom nu, innebär att för att känna frivolitetens glädjeämnen måste man också ha gått på djupet. Du är nu nedsänkt i vatten som kommit via dig och dina medmänniskor, och du har sålunda blivit döpt in i ett nytt tillstånd.

Du drar ditt strå till stacken. Nu är det dags att vända kappan efter vinden. Skön är sommarvinden. Lägerelden och sommarvinden ska torka din våta kropp efter detta läkande bad. Du har välkomnat Moder Vatten och släkt all törst. Missa inte chansen att känna gemenskapen där runt lägerelden i skymningen. Du och dina systrar och bröder värmer er vid elden och hjärtat öppnas upp för vindens energi. Du känner livets mirakel ske när du andas in Fader Vind, och låser upp porten i halsen – porten som går in till himmelriket i ditt hjärta. Du är nu leende och vacker som en blomma. Födelsens mirakel sker där i din blomma. Du är ljuset om natten, och du är källan av vatten om dagen, som ger svalka och livsglädje.

Du kära människobarn, kommer att visa vägen för så många som kämpar med att virka trådar till evigheten. Du är den som kommer att låsa upp port efter port till människors hjärtan, duka upp sju rätter från evigheten och lyfta på slöjan till det hela tillståndet i det heliga bröllopets kyss. Det är när ditt inre barn fötts där i solarplexus, efter befruktningen via tredje ögat, som kärlekens ljus blir synligt världen över. Det är det vuxna barnet som är din tvillingsjäl. Sanningen om det lilla barnet som föds där i din blommas blad, är att det är ett gudomligt barn, som tar mänsklig gestalt precis så som Jesus Kristus en gång gjorde. Du blir ett devinskt barn på Jorden. Fröet till detta barn har du burit med dig sedan begynnelsen, för att du alltid skulle kunna komma i kontakt med ditt ursprung, och din andra hälft – den du tvingades lämna, i den tid av fulländning som ni talar om som Atlantis och Lemurien. Denna tid av fulländning föregicks av en tid av läkning av skapelseprocesser som krånglade, och kanske inte gick så som det var tänkt. Men denna tid av fulländning lämnade ingen oberörd.

Du som levde då, vilket ni alla gjorde på ett eller annat sätt, försågs med ett frö av fulländning, för att ni en dag skulle kunna låta detta frö få gro, växa upp, och än en gång nå sin fulländning genom dig. Du är på god väg dit nu. Mötet med dig själv är första steget. Det är detta möte du gör när du kliver in genom porten till ditt hjärta – himmelriket på Jorden. Då alla människor återskapat sina himmelriken, kan den nya tiden börja. Se till att låsa upp porten där i halsen, och träd in! Dra det gyllene ljuset ifrån Fader vind ner genom den gyllene kronan på huvudet, till din hals, där nyckelhålet sitter. Dra in ljuset via huvudet, ner till halsen och in i hjärtat, där den gudomliga gnistan får syre att flamma upp. Allsmäktighet handlar om att förstå denna skapelseprocess och genomföra den. Du är på god väg, och vi tackar dig för att du tar oss på allvar och för att du tar dig själv på allvar, eftersom detta är en viktig och kär uppgift, kanske den viktigaste av alla, i detta liv. Du är välsignad och hälsad! Mötet med dig själv, som kung eller drottning i detta gudomliga rike, är första steget in i den nya tiden. Dra en suck av lättnad, och le, därför att du har börjat hitta hem igen, till det fulländade tillståndet som fria själar en gång vandrade i.

Heraklia med vänner, ifrån Plejaderna.

Så som jag förstår det, är hon en kvinnlig motsvarighet till Herakleitos som levde på 500-talet före Kristus. Kanske är hon rent av samma själ. Han sägs vara den förste dialektikern, och formulerade läran om motsatsernas kamp och enhet. ”Logos” (som är grekiska för: ord, förnuft och proportion) spelade en central roll i hans lära, och tycktes vara en ordnande princip för motsatsernas kamp och enhet, i ständig förändring, som verkar både i den objektiva och den subjektiva världen. Men han trodde också att ”Logos” verkliga innebörd, var fördold för för de flesta människor. I min första bok om Maia Aela framträder Heraklia som den sista dialektikern, och sluter därmed cirkeln för dualismens tidevarv, och gör kanske samtidigt att principerna hans lära formulerade, nu inte längre är så fördolda.

www.gudharenplan.se

Du gillar kanske också...