Sophia Love, 13 oktober 2023

Sophia Love, 13 oktober 2023, via e-post

SophiaLove.org

Framåt av Sophia ~

Låt mig fylla i de intryck som kom med detta samtal. Jag tror att du kan få hjälp av dem. Det visuella var ett stort snurrområde, tänk på en LP-vinylskiva, snurrade snabbare och snabbare. Vi (mänskligheten) var på det. När det tog fart, tappade en del av oss fotfästet och antingen bli fasthållna av andra av oss eller försöka hänga på oss själva.

Det var några som helt enkelt inte kunde hålla sig, det gick för snabbt för att de skulle anpassa sig. De flög iväg. Det fanns ingen dom eller sorg, bara brådska. Det var lite bedrövligt att bevittna faktiskt, vi var så många och allt gick så väldigt snabbt.

Det andra som kom fram var att veta att även om skräcken som rapporteras just nu är extremt svår att smälta, så ges den till oss på detta sätt som en slags gåva. Ingen av oss kommer att gå igenom den här tiden utan att känna till de djup som nåddes i mänskligt beteende. Det här är en tid då vi kommer att ha allt. Inga fler hemligheter. Det är då vi kommer att insistera på kärlek utan osäkra ordalag. Tydlighet är dit vi är på väg. Vi kommer att ta oss dit tillsammans.

Det är den Ena.

Tack. Kommer du att prata om Israel?

Dessa är slutliga skärmytslingar och återbetalningar eftersom båda sidor gör uttalanden. Dessa uttalanden är antingen för att såra så många som möjligt samtidigt som de står inför ett säkert nederlag, eller för att förstöra dem en gång för alla.

En sida har ”vunnit”. Det du ser nu är repressalier, återbetalningar, sammandragningar, inaktivering, städning. Det är den mest destruktiva kraften i detta krig, och det börjar/har börjat på ett mer synligt sätt för dig.

Inse att det finns några som kommer att vidmakthålla rädslan för att garnera åsikter och anhängare. Fall inte i rädsla. Det finns inga oplanerade utgångar. Det finns inga oplanerade utgångar.

Det som händer på jorden nu är ett försök till den här gruppens ”brända jord” beteende. På detta sätt kommer de att se sig själva som [har blivit] ”jämnt” snarare än att ha ”förlorat”. De kommer inte att lämna tyst eller fridfullt. Det finns inget att vinna på att göra det i deras ögon.

Det finns rapporter om andra attacker, på amerikanska baser, som försök att avlägsna/rädda sina egna från fängelse som hölls fängslade och på väg till ett mycket säkert fängelse. Är dessa rapporter sanna?

Som sagt, de har antagit sin ”brända jord”-metod. Vissa kommer att försöka kapitulera snarare än att bli avrättade, men dessa håll-outs som erbjuder samarbete, i detta sista skede, är inte betrodda. Chanser gavs tidigare ~ många av dem.

De mörka som här nu utövar absolut terror kan bara stoppas med våld. Du har gått in i en synligt brutal fas av din världs befrielse. Det kommer inte att hålla länge.

Jag ser något, som ensamma fraktioner som är isolerade och potentiellt dödliga?

Ja. Det finns några (få) som kan eller kanske inte utlöses ”till handling” någon gång med potentiellt dödliga resultat.

Det är dessa spelare som de ”lugnande spåren” syftar till.* Eftersom frekvensen ökar snabbare och stödjer enande, är det som om dessa individer kastas av ~ kastas bort och går vilse. De behöver hjälp för att återgå till lämplig funktion. Dessa är människor.

Alla som du har att göra med nu är människor; några (av dem är) extremt korrumperade och kämpar och kämpar för att behålla sitt sätt att leva.

Andra av dem uttrycker, fullt ut, skräcken över jordens tillfångatagande. Det är som om du nu ser och är vittne till den typ av ignorering av mänskligt liv som har varit en häftklammer på er planet sedan dess tillfångatagande.

Dessa brott är inte nya. Den flagranta, uppenbara, precis framför kameran hos dem är ny. Nytt för dig som ser på livet ur ett lite skyddat perspektiv.

Vad som händer nu är att du visceralt känner den fasa som din medmänniska, i någon eller annan form, har känt långt före detta ögonblick. Dessa fasor har pågått ~ men under radarn. De hade en effekt på er i dagens ljus ~ men på ett något borttaget sätt.

Attacken mot Israel kallas ytterligare en 9/11-ögonblick ~ en attack mot världen. Det är både personligt och känt.

I ytterligare ett extremt visceralt ögonblick upplever du enhet.

Behåll bilden av frekvensaccelerationen som kastar ut människor. Det finns djupa sanningar där.

Som ljusbärare är det viktigt att ni förblir solida genom denna storm; en fyr, en fyr. Den kommer inte att sluta öka ~ men inser att det kommer en dag då hastigheten på dess vibration är hastigheten på allt. Det kommer inte sticka ut då. Det kommer inte att kasta bort människor som inte kan/vilja hålla på.

Du ser nu en levande illustration av den fasa som begås på jordens människor. Det är inte över, (vittnandet). Ändå närmar du dig ett lugn.

Detta lugn kommer efter denna storm. Dess effekt kommer att märkas lika djupt som effekten av stormen. Det finns inga ord tillgängliga för att motivera det som händer nu. Ingen känsla kan framkallas för att förstå detta.

Detta beror på, min kära människa, det kommer inte att vara ”vettigt” för någon människa. Det är galenskap. Den går ut. Den fungerar på en rädsla/hatfrekvens som sticker ut nu i skarp kontrast till jordens framväxande kärleksfrekvens. De två kan inte blandas, och skräcken kommer inte längre att döljas.

Du kommer att se spelarnas utflykt nu ~ vem är vem. Inse att varje roll som spelades gjordes för att underlätta mänsklighetens uppvaknande. Inse detta och förstärk ditt ljus och din kärlek. Det här är de sista tiderna. Din kraft krävs, och den stabiliserar den kommande frekvensen för alla som är inom din sfär.

Lys på, kära ni, lys på. Du kommer inte bli besviken.

Det är allt.

Tack.

*Detta är en referens till Plejadianerna och vad de håller på med just nu. Här är ett blogginlägg som diskuterade deras ansträngningar ~ https://tinyurl.com/mtvt3cn5

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *