Lumina via Valerie Donner, 13 oktober 2023

 

Lumina genom Valerie Donner, 13 oktober 2023
13 oktober 2023

 

Hälsningar. Jag är Lumina. Ljuset är här för att stanna. Det ökar dagligen. Energierna är kraftfulla. Vi arbetar tillsammans. Det är en ljusinfiltration som blottar mörkret.

Det finns ett sista försök från de mörka krafterna för att fortsätta att ingjuta rädsla. Kom ihåg att din roll nu är att flytta rädslan. Vänligen lyssna till ditt hjärta för sanningen och tro inte på vad du ser på dina skärmar. Dessa är enheter för att hålla dig distraherad och splittrad.

Det är en tid av stor hjärtöppning för den mänskliga familjen. Jorden är en hjärtcentrerad planet men togs över av de utan hjärtan, vilket blir allt mer synligt. Ett mänskligt hjärta skulle inte ha för avsikt att skada en annan. Den skapas och aktiveras av Source. Den drivs av kärlekens batteri, som är lätt. Det är detta som frambringar skapelsen.

Eftersom skapelsens ljus är viktigt och kraftfullt, kan det också förinta det som inte är ljuset. Genom att exponera mörkret vet ljuset vad det ska göra för att ta bort det.

Planeten förändras från de som bara tjänar sig själva till en tjänst för andras planet. Detta är en massiv rensning och rensning. Uppstigning sker.

Vänligen sträck ut din hand med ditt ljus för att hjälpa andra medan deras hjärtan vaknar och till och med brister. Skicka din kärlek överallt på planeten. Sträck ut handen och rör vid någons hand.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *