Meddelande från Sananda via Jahn J Kassl, October 13th, 2023

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg
Meddelande från Sananda.
2023-10-13 Jahn J Kassl

Hur skapas verkligheten?

Medvetandet styr livet.
Älskade människor,
De tragedier och draman som många profeter har förkunnat, kan bara bli verklighet i den utsträckning som ni identifierar er med dessa händelser. Ert medvetande styr livet, det är inte livet som styr medvetandet.
Detta är inte ett esoteriskt koncept för att orsaka inaktivitet, misstag och förvirring, utan detta är det grundläggande fokus som gäller nu. Att ta energin ur vissa prognoser och då ta bort den – detta sker på två sätt:
1.) Att uppfatta VARJE scenario, erkänna allt och inte ignorera något.
2.) Att välja DITT scenario.
Skapa verkligheten och välj tidslinjen.
Det är enkelt: vad fokuserar ni det mesta av er uppmärksamhet på? Det är så ni skapar verkligheten och er tidslinje.
Komplicerat? Bara så länge ni tillåter de manipulativa rädsloenergierna att få mer verklighet än kärlekens kraft som ger er näring. Kärleken, likt alla energier, är allestädes närvarande. Det är era val som avgör allt.
JJK: Men lidandet försvinner inte bara för att jag väljer kärlek? Jag måste också leva med krig, hunger, transhumanism osv, trots att jag riktar min energi mot det ljusa?
JESUS ​​SANANDA: Lidande försvinner i den utsträckning som enskilda människor siktar mot det ljusa. Ljusa tankar och känslor producerar ljusa handlingar. Detta är en process som börjar med varje individ. Jag ska berätta för er:
Er tid har kommit!
Aldrig tidigare i mänsklighetens historia har så många människor varit upptagna med att manifestera den NYA JORDEN och den NYA MÄNSKLIGHETEN genom sin kärlek. Det kommer till slut att göra skillnad.
Vägen är – att se det som är.
Målet är – att manifestera det ni vill.
Er vilja är avgörande. Människors förmåga att manifestera ökar för varje dag, och hastigheten med ljusa utvecklingar ökar snabbt.
D
etta är den enda anledningen till att de mörka entiteterna skyndar till handling med sina planer. För deras tid rinner ut precis när er tid har kommit.
Jag är med er, jag älskar er oändligt.
JESUS ​​SANANDA
May be an image of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *