Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna – Storm Update – via Sharon Stewart 16 juni 2020

Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna – Storm Update – via Sharon Stewart 16 juni 2020

Jag: Hej, Soren, har du tid för en uppdatering?

Soren: Hej, Sharon, hur går det?

Jag: Tja, för att vara ärlig tror jag att vi alla sitter här med förväntan på vad som skall komma. Dagliga utvecklingar i Stormen händer. Vi har bra Underrättelsekällor här på marken, vilket är bra. Men att höra från ditt perspektiv om vad som händer är alltid bättre.

Kan jag ställa några specifika frågor först?

Soren: Naturligtvis. Varsågod.

Jag: Jag ser tre eller fyra moderskepp runt mig just nu. Om jag tittar mot norr finns ett klockan 10 och jag vet att det skeppet är Mangaram och det är befälhavare Errons, men det finns ett klockan 2 och sedan ett ungefär klockan 6. Befälhavare Erron sa till mig att de flyger i mönster av livets blomma och anledningen till att de blinkar är att de växlar i frekvens, till och med går mellan dimensioner, för att minska risken för upptäckt.

Soren: Ja. Era regeringar är vänligare mot våra skepp; vissa har varit tvungna att erkänna nederlag mot oss, andra omfamnar oss med öppna armar, som ni säger. Sedan finns det kabalkrafterna som fortfarande försöker skjuta ner oss. Vi älskar att de kommer till oss, eftersom det gör det mycket lättare att ta ut dem. LOL

Jag: Ja, det är till hjälp när ens fiende dyker upp vid dörren.

Soren: Vi har inga fiender. Vi ser dem inte så. De är helt enkelt varelser som av olika skäl avvisar universell lag och av den anledningen kan de inte stanna kvar i vår galax.

Jag: Bra, ja, det är ett annat bra sätt att se det på.

Finns det några brännpunkter där det är mer strider? Ivo sa att han fortfarande kämpar över Area 51 även om Ljuset har tagit över. Han säger att kabalstyrkorna eller den mörka militären fortfarande försöker få tillbaka det.

Soren: Ja, de gillar inte att förlora. LOL

När det gäller brännpunkter, alltid Antarktis. För att vara en så kall plats som den är, är den utgångspunkten för hela denna operation. Ta Antarktis och du antingen kontrollerar eller frigör världen från kontroll, beroende på agenda. Och vår är naturligtvis att frigöra den.

Jag: Varför där?

Soren: Antarktis är full av er världs historia. Det finns gamla ruiner där, av vilka vissa fortfarande är i drift, de finns under jord. Det finns begravda ruiner, det finns datoriserade system som fortfarande fungerar, det finns till och med jättar som sover i stas …. ja, de har vaknat upp.

Jag: Åh! Jag fick just denna enorma intuition – Antarktis är som ett ”operationscenter” för den här planeten. Så här förändrar de vädret, skapar klimatbälten, det är så de bestämmer var vattnet ska vara och var det kommer att bli öknar.

Vems system är detta? Falsk Matris eller kommer dessa från Antiken?

Soren: De startades i Antiken, sedan övertogs de och gjordes om för att skapa den falska matrisen.

Jag: Hade vi väderkontroll i Antiken? Fanns det behov av det?

Soren: Nej.

Jag: Vad var dessa datorer till för då?

Soren: Vad använder du datorer till?

Jag: Spela Solitaire, vad mer? LOL

Soren: Tja, de hade datorer för mer omfattande projekt än att vinna ett Solitaire-spel, LOL, de hade dem av samma skäl som ni har teknik i era företag och industrier.

Jag: Åh jag förstår. Så dessa kapades för att förändra vädret och skapa en falsk verklighet för oss?

Soren: Ni är på konstgjorda tidslinjer.

Jag: Åh, så det är därför de skyddar Antarktis så grymt, eftersom det är den centrala datorn för alla datorer på jorden som skapar den falska verkligheten.

Soren: En av dem. Det finns andra stordatorer också.

Jag: Ja, jag vet att det finns en under Denver flygplats.

Soren: Så när vi tar Antarktis kan vi ta bort all sinneskontroll, släppa den falska bilden av hur er jord ser ut för er nu och återlämna den till de naturliga Lemuriska tidslinjerna.

Jag: Så de är på något sätt undertryckta medan dessa konstgjorda tidslinjer har rått?

Soren: Ja. De är där men få befolkar dem nu. Endast kraftfulla jordmänniskor befolkar de lemuriska tidslinjerna, och det gör naturligtvis Agartherna också. Många av er hoppar fram och tillbaka mellan de verkliga och falska tidslinjerna när era frekvenser förändras.

Jag: Ja. De ser dock inte annorlunda ut för mig.

Soren: Eftersom du inte tror att de skulle vara det. Det du känner till är vad du tror. Det du tror dubbar du över det som verkligen finns där.

Jag: Okej, Soren, jag ser saker som ibland som ser ut som rörledningar som kommer upp från St Lawrence floden när jag sitter i parken. Jag ser många skepp flyga runt och plötsligt försvinna. Jag och min bror Merton, som flyger ett skepp runt mig hela tiden, gillar att arbeta för att skjuta ner dem. Det här är den Nedre Jordbanan som jag ser, och där finns vad alla ser men det finns också det som jag får glimtar av i LEO, skepp som flyger runt, rör som tar vatten från våra floder och telepatiskt såg jag en massa byggnader som ser ut som kaserner ovanför oss.

Soren: Du ser mörka installationer. Ja, du ser utöver den normala kapaciteten för en tredje dimensionell människa. Du får tillbaka din psykiska synförmåga.

Jag: Så är detta verkligen fruktbart? Och tar ni också ut dessa installationer?

Soren: Ja. Vi måste ta ut dem. De finns i en frekvens något ur fas med er syn liksom det faktum att ni har implantat eller sköldar som hindrar er från att se dem. Vissa människor kan dock, och de ser det utomjordiska livet som omger er hela tiden. De flesta kan inte det. De är omedvetna om dem.

Jag: Så tänk bara på att någon äter middag i matsalen och där finns ett halvt dussin reptiler och insektoider som tittar på dem när de äter, liksom deras normala guider och änglar. Trångt utrymme. Ja, jag har hört väsande en natt klockan 4 som berättade för mig att det förmodligen fanns en reptil i mitt vardagsrum även om jag inte kunde se den. Jag uppmärksammade just Ärkeängeln Michael. Det förvånar mig ibland hur lugn jag är i sådana situationer men när jag måste hantera jordmänniskor är det allt annat än lugnt.

Soren: Det är vad du har lärt dig.

Jag: Jag skulle gärna vilja se en strid mellan era styrkor och dessa reptiler.

Soren: Vi skulle gärna visa dig. Du kan titta astralt.

Jag: Okej. Jag ska meditera på det. Var annars kämpar du?

Soren: Var kämpar vi inte? LOL

Jag: Okej, så välj var som helst antar jag. Det faktum att det finns 3 moderskepp runt omkring mig måste vara en ledtråd till hur mycket strider som pågår. Jag skulle gärna bara vilja höra en ”boom” eller se en explosion.

Soren: Vi kan arbeta på det. LOL

Jag: Så när det gäller alliansens militära styrkor som kämpar runt om i världen och rensar baserna, hur går det där?

Soren: Det är trevligt att ha lite hjälp. De arbetar med oss och några av era män och kvinnor ser saker som de har problem med att hantera.

Jag: Som barn?

Soren: Det också, det är svårt för många av dem att ta, men de går in i helt främmande miljöer som de inte hade någon aning om existerar och strider med åtta fot (2,5 m) höga reptiler, bönsyrsor och jättespindlar.

Jag: Det låter som mer PTSD. (Posttraumatiskt stressyndrom)

Soren: Vi hjälper till att läka dem. Många av dem har tagits ur tjänst och skickats för läkning eftersom de aldrig förväntat sig se något av detta. Några av dessa trupper var redan medvetna om det och tar det mer med en nypa salt, men andra är rädda för döden. Vi måste övervaka dem och se till att de inte äventyrar kampen. Det är inte ovanligt att en Plejadier går in i en mänsklig kropp och arbetar med människan för att hjälpa dem genom en strid. De har ammunition som de aldrig har använt eller aldrig tänkt att de någonsin skulle behöva använda.

Jag: Ja, jag trodde bara att de skulle använda vapen. Nu använder de något ur Stålman-serien.

Soren: Det är svårt att debriefa dem i förväg för det finns mycket motstånd. I de verkliga tuffa fallen låter vi dem inte slåss eftersom deras motstånd, deras förnekande kommer att bli deras död. Så vi övervakar deras reaktion och lägger dem inte i frontlinjerna.

Jag: Hur är det med ljuskrigarna? Var arbetar vi på natten?

Soren: Oftast också i baserna. Det finns så många baser, en vidsträckt mångfald av städer under jord, vi kan använda all den hjälp vi kan få.

Jag: Vart brukar jag gå?

Soren: Area 51, var annars?

Jag: Jag vet att jag vaknar och känner mig ganska ruggig vissa morgnar. Det kan finnas ett antal orsaker, men jag lägger ner något av detta för att kämpa mot mörkret på natten. Hur skulle ett typiskt nattlivsscenario se ut?

Soren: LOL Efter att du har träffat Ivo?

Jag: Ja, vi hoppar över det. Efter att Ivo och jag har haft egen tid, menar jag.

Soren: LOL Du går på räder.

Jag: Så skulle någon ljuskrigare göra det här också?

Soren: Ja. Vanligtvis går ni ut på räder. Ni skulle transporteras ner under ytan och skulle ersätta utomjordingar som strider där med alliansstyrkorna.

Jag: Kan alliansstyrkorna se Plejaderna?

Soren: Vissa kan det. De använder nattkikare också så att de lättare kan plocka upp bilder av oss.

Jag: Åh ja, det verkar vettigt. Skulle ni någonsin sänka er frekvens tillräckligt mycket för att de ska se er?

Soren: Ibland, men inte om vi strider. Vår frekvens är till vår fördel.

Jag: Ja, ni är snabbare än någon med lägre frekvens. Så ni är i tunnlarna eller baserna och kämpar med alliansstyrkor. Hur utvecklas det hela?

Soren: Alliansens styrkor gör sitt arbete enligt sin egen utbildning. De håller sig till vad de har fått order att göra, som varje militär skulle göra. Vi är där och letar efter varelser de inte är medvetna om och vi vet vilka de är medvetna om.

Jag: Så ni är där i händelse av bakhåll.

Soren: Eller någon varelse som kommer in på en frekvensändring för att göra en överraskningsattack, ja, vi känner till detta och förhindrar det.

Jag: Varför är det viktigt för alliansen att göra detta arbete? Kan ni inte göra allt?

Soren: Ert folk är skyldigt att göra femtio procent. Det är er planet och er befrielse. GFL räddar inte, de hjälper planetstyrkorna att uppnå sina mål. Det här är er strid, ert krig. Eftersom det har en galaktisk påverkan, får vi arbeta med er.

Jag: Så skulle det vara säkert att säga att alliansstyrkor talar med Ashtar Sheran?

Soren: Det skulle vara säkert att säga det. Vi har många GFL-ledare som kommunicerar med styrkor på planeten. Allt är strukturerat för att få en befrielse av er värld och det är för att båda arbetar tillsammans som detta kommer att uppnås.

Jag: Okej, så jag är i baserna som en jordmänniska-ljuskrigare. Vad gör jag?

Soren: Du använder dina telepatiska krafter, dina telekinetiska krafter, och du använder energiladdningar från händer, ögon och fötter för att överväldiga fiendens styrkor och låta alliansens soldater komma förbi dem och rädda barn och andra som är fångade i baser. Medan de mörka krafterna är oskadliggjorda, utfrågar du dem och frågar om de vill åtalas eller hjälpa till med Ljusfrigörelsen av jorden. De samlas ihop och sätts på fängelseskepp för att tas med till en planet där de fängslas, ibland är det månen, ibland är det en av månarna till andra planeter i ert system, och för nyckelpersoner kan de föras till Plejaderna för att förhöras.

Jag: Så vi släpper dem bara, tar ner dem i antal och oskadliggör dem för arrestering av ljusstyrkor?

Soren: Ja.

Jag: Skulle det vara säkert att anta att vi arbetar i våra lokala områden?

Soren: Nej. Ni arbetar i Staterna. Viktiga platser tas bort först, andra senare. Kanada är inte en nyckelplats som Staterna är och Staterna måste först tas över av sin egen militär. Det finns trupper i Kanada också, men det finns inte så många baser i Kanada. USA är en nyckelplats.

Jag: Jag förstår. När ser vi ett regeringsbyte i Kanada? Jag vill att regeringen ska byta till en icke-globalistisk regering.

Soren: Det är fortfarande 6 månader kvar av år 2020. Inom 2020 kommer ni dock att se stora förändringar, och efter detta stora världsförändringar under de kommande två åren.

Jag: Tack Soren

Soren: Tack Sharon. Håll kontakten.

Jag: Det skall jag!

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

Get your copy of our new book, ”Ashtar Sheran: Your Future on Eden” today! Your download is available now, at: Ashtar Sheran: Your Future on Eden, an Ebook by Sharon Stewart

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...