Ivo via Sharon Stewart, June 17th, 2020

Jag: Hör upp, alla, Ivo och jag måste förklara något som bara laddades ner intuitivt till mig.

På jorden nu har det funnits många barn som har bortförts och använts för att tillhandahålla adrenokrom till mörka väsen och de människor som samexisterar med dem. Med samexistens menar jag en parasitisk existens, som en shapeshifter, men det är också möjligt för äldre människor att dra nytta av att dricka adrenokrom, som är binjurens hormoner som produceras av binjurarna. Ni behöver förstå förhållandet mellan rädsla och adrenalin, vilket är det hormon som adrenokrom bygger på. Binjurarna är en del av det sympatiska nervsystemet som skapar stressresponsen. När vi är stressade, vilket är ett svar på rädsla, skapar vi adrenalin, och det finns en relation mellan de två. Ivo, jag ska låta dig fortsätta.

Ivo: Tack, min kärlek. Förhållandet mellan adrenalin och rädsla är att när du är stressad skapar du adrenalin. När du är rädd skapar du rädslo-baserade energier, vilket är loosh. Detta är anledningen till att era västerländska samhällen bygger på stress. Därför den rädsla ni producerar skapar loosh för de mörka väsen som kontrollerar er värld, och när du är ung och tramatiserad, lär du dig att svara på allt som om det är något att frukta. Sharon kommenterade filmer och tecknat som hon tittade på som barn. De onda häxorna, den Fruktansvärda Snömannen, till och med i filmen The Sound of Music var hon rädd för överste Von Trapp, verkligen en hemsk man. Allt skrämde henne. När du är född in i en traumatisk situation är ditt vanligaste svar rädsla.

Vad som händer allteftersom ni åldras är att binjurarna börjar falera eftersom de har överproducerat adrenalin hela ert liv, och så söker ni reaktioner inom er själva som skapar en adrenalinrespons för att känna er energiska. Vissa är aktiva i extrema sporter, andra äter stora mängder socker även alkohol, och andra kämpar och argumenterar hela tiden.

Detta beror på att nni försöker höja era adrenalinnivåer eftersom era binjurar brinner ut. Ni har levt på stora mängder adrenalin hela ert liv, vilket har orsakat stress och olycka. Och dessa stora mängder av rädsla som ni har använt för att skapa binjureaktioner, har använts av era demoniska vidhäftningar som mat, eller med andra ord, loosh.

För att era binjurar ska återhämta sig måste ni lugna ner er och sluta använda vad ni använder för att skapa extrema reaktioner i er själva. Meditation är också användbart eftersom det hjälper er att aktivera det parasympatiska nervsystemet, vilket skapar en anti-stress eller en avkopplingsrespons inom er.

Anledningen till att ni inte är ett avslappnat samhälle är att ni söker mer adrenalin. Detta adrenalin sugs upp sedan bara av era vidhäftningar, och sedan kommer ni att söka en annan stressande situation för att återskapa detta svar eller äta mer socker. Allt ni gör är att mata era vidhäftningar och utmärgla era kroppar. På samma sätt som dessa demoniska vidhäftningar matas av er loosh, matas de också av småbarnens adrenalin, som upprätthåller deras fysiska kroppar eftersom deras fysiska kroppar inte fungerar som en kropp med en människosjäl. De skapar inte adrenalin. Så de använder det för att hjälpa dem att upprätthålla vitalitet/livskraft i er värld. Detta är en del av de sataniska ritualerna de har engagerat sig i – det hjälper dem att framstå och verka mänskliga.

För de som vet, är det bäst att gå ifrån människor som inte kommer att förändras från denna stressrespons orienterade livsstil, eftersom de säkert kommer att involvera dig i den. Sharon har gjort det. Hon kommer inte att engagera sig med människor som fortsätter att försöka skapa stress som en reaktion på uppfodringar av demoniska vidhäftningar, och jag föreslår att du gör det också. Sök fred eftersom det är livsgrunden för människan. Din nuvarande miljö är artificiellt gjord och artificiellt upprätthållen för att stödja behoven hos osynliga vidhäftande demoner. Det är hela historien om era liv just nu. Om ni skulle känna er triggade eller känna att ni måste svara i stress, kom ihåg att ni kommer att producera adrenalin och detta adrenalin kommer att attrahera ätare som kommer att fortsätta att be er skapa adrenalin. Ett fredligt svar på alla situationer måste sökas. Jag vill påpeka att barn tas eftersom de är bra producenter av adrenalin för dessa demoniker och detta matar deras fysiska kroppar.

Ni matar deras icke-fysiska kroppar genom att fortsätta stressa er själva. Mind control-programmering handlar helt om att uppmana er att skapa dessa binjureaktioner, och era västerländska samhällen är inrättade av samma anledning. Varför tror du att du tjänar så lite? Så du kan stressas och skapa adrenalin, det är därför. Varför tror du att dina livsmedel är så fulla av socker? Så du kan överreagera och skapa stress, så sockret kommer att stimulera dina binjurar. När dina binjurar är uppblåsta kan dessa demoniker sedan mata sig själva.

Jag: Grymt.
Ivo: Ingenting i er värld är som det verkar vara. Ni matar demoniska andra i varje upphettad transaktion, stressande utbrott, gråtutbrott, arga argumenteringar eller någon annan rädslo-baserad reaktion. Rädsla och adrenalin går hand i hand.

Jag: Jag kan inte låta bli att tänka att våra kroppar har ändrats för att göra detta, Ivo.

Ivo: Det var de. Du ändrades för att fokusera på denna adrenalinrespons och matades sedan berättelser om grottmän som sprang från sabeltandiga tigrar för att få dig att tro att detta svar är användbart för dig. Det är det inte. Ett fredligt svar är det enda svaret som fungerar för er eftersom människan är en varelse av fred och kärlek. Ni har fått lögner. Det är dags att gå bort från lögnen och ta kontroll över era egna liv.

Jag: Så du säger att det är hela poängen med allt, hela världen är baserad på detta parasitiska förhållande och de flesta människor vet inte ens det. Wow!

Ivo: Ja. Min kärlek, du kommer att få tillbaka din adrenalinstyrka; vägra bara att bli stressad och vägra socker. Dessa saker kommer att hjälpa. Ta dig tid att koppla av och meditera.

 

Översättning: Mats

www.sharonandivo.weebly.com
Youtube: SharonandIvoofVega

Get your copy of our new book, ”Ashtar Sheran: Your Future on Eden” today! Your download is available now, at: Ashtar Sheran: Your Future on Eden, an Ebook by Sharon Stewart

Du gillar kanske också...