Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna via Sharon Stewart, 13 december 2020

Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna via Sharon Stewart 13 december 2020

 

13 december 2020

Soren från de Plejadiska Deltastyrkorna

Vi är i Kina

Jag: Hej, Soren, ledsen att du fick vänta så länge.

Soren: LOL Det dröjde inte länge.

Jag: Ja, du är 5D. Det var timmar för mig. Jag satte igång en kanalisering om Stormen och du svarade och sa: ”Vi är i Kina”, så berätta, vad gör ni där? Vem är där? Vad gör ni?

Soren: Vi är i Kina. Vi är i baserna undertill, vi har Motståndsrörelsen, en del Alliansmilitär och milis från andra vänliga länder.

Jag: Räddar ni fortfarande människor från baserna?

Soren: Tack och lov är det nästan över. Det tog ett tag.

Jag: Ja, sa vi inte att befolkningen i baserna faktiskt kunde ha överträffat befolkningen på ytan?

Soren: Det var ganska nära. Vi stänger naturligtvis baserna, men vi kommer åt kinesiska militärbaser underifrån.

Jag: LOL Ja, de slåss med den amerikanska militären för att de kom genom Kanada. Jag är så generad över att vara kanadensare just nu, men det var inte mitt fel. Det var Justins.

Soren: Oroa dig inte, Sharon. Vi har det i våra händer. Den djupa staten kommer inte att vinna. De kan kämpa allt de vill. När det gäller Kina attackerar vi dem underifrån. De kämpar men när vi kommer ut förväntar de oss inte riktigt. Så vi har åtminstone ett ögonblicks fördel. Vi tar fångar, så många som möjligt, men vissa dödas. Vi försöker lägga rökridåer och släppa av gasbomber, sådana saker, era militärer har dem, men vi Plejader vill sätta dem i avstängt tillstånd och bara ta dem och sätta dem på ett skepp. Vi har skepp som är som era patrullvagnar.

 

Jag: LOL Hur kommer ni upp i toppen utan att människorna i basen varnar dem för att ni är där?

Soren: Vi har dem i avstängt tillstånd. De kan inte slåss mot oss.

Hur får vi dem i avstängt tillstånd? Vi kan ändra deras tid, eller vi kan använda ljud för att förlama dem. Vi gör bådadera. Era trupper har hörselskydd så att de inte störs av detta. Vi försöker göra detta med så lite skada på människolivet som möjligt

Vi har kunnat fånga några av deras militära befälhavare, men de blir medvetna om oss och rör sig runt i landet.

Jag: Är de inte här?

Soren: Vissa är det. Men inte alla. Kineserna har en enorm militär, många människor i den. Många befälhavare.

Jag: Det är det mest befolkade landet i världen.

Soren: Så vi tar baserna och tar också över deras militära installationer, och sedan gör de oss äran att komma för att bekämpa vår ockupation. Vi behöver inte ens hitta dem – de kommer direkt till oss!

Jag: Jag kommer ihåg att någon sa det tidigare. De var glada för att detta gjorde deras vinst ännu angenämare. Ni behövde inte hitta dem. Vad sägs om Schweiz? Jag hör att mycket av detta har att göra med Klaus Schwab och Davos, Schweiz. Han verkar vara en slags ledare.

Soren: Vi är fortfarande efter honom. De gömmer sig i Alperna och vi kan inte alltid komma åt dem eftersom deras barrikader är så omfattande. Men vi är fortfarande kvar också. Den andra saken är att de använder kloner mycket och den riktiga, den som fortfarande lever, gömmer sig. Det finns också berg i Ryssland där de gömmer sig. De är befästa där också.

Jag: Hur är det om de lämnar planeten?

Soren: Inte så troligt för att vi har planeten omringad. Alla skepp som kommer och går kontrolleras, till och med bordas. De som bär eftersökta medlemmar i Illuminati eller Dracos befälhavargrupp arresteras.

Jag: Kan ni göra samma sak i Schweiz? Gå igenom baserna?

Soren: Det finns inte så många i Schweiz, men ja. Vi har gjort det.

Jag: Så hur påverkar er vistelse i Kina USA och det kommande kriget där mellan mörkret och Ljuset?

Soren: Vi försvagar den kinesiska armén. Ni vet från er krigföring att så småningom blir rekryter inte lika vältränade när ni övermannat större delen av armén. De får mindre utbildning och är uppriktigt sagt mindre benägna att vilja slåss mot er eftersom de vanligtvis är värnpliktiga.

 

Jag: Så det gäller fortfarande. Jag trodde att det försvann med Vietnamkriget. Värnplikt och sådant.

Soren: De kämpar fortfarande med gevär. Vissa militära operationer har mer avancerade vapen, men många använder bara gevär.

Jag: Vi måste stoppa detta nonsens. Ingen på denna planet förtjänar krig!

Soren: Nej, det är olyckligt att det är naturen hos de varelser som driver den här världen. De måste tas över med våld; det är det enda sättet.

Jag: Varför säger du det?

Soren: Självklart för att de inte bryr sig om lagen. De bryr sig inte om den amerikanska konstitutionen och de spelar inte längre efter reglerna. De skapade de regler som ni levde efter för att i slutändan bryta dem. De vet vad som händer på jorden nu, de vet att det är kört om de inte gör något desperat och det gör de nu. De kämpar för att hålla människor hjärntvättade och under sin svarta magi.

De kämpar för att ni ska döda varandra. De vet att detta kommer att sänka er frekvens. Kollektivet kommer att drabbas av mycket negativitet igen. Precis som första och andra världskrigen skapade så mycket för 1900-talet. De visste vad som skulle komma; de visste att vi var här. De visste att vi samlade allierade för att störta dem. Det var bara en fråga om när. Som det visade sig tog det så lång tid eftersom de var på våra andra ansträngningar och lyckades stoppa oss.

Jag: Ja.

Soren: Ett krig skulle göra underverk för deras frekvens. Det kommer att skapa tillräckligt med skräck för dem att leva på, innan jorden går in i den femte dimensionen. De har konstgjorda tidslinjer som inte svarar på universell lag. När jorden går in i 5D kommer de artificiella tidslinjerna fortfarande att bli kvar eftersom de lyckas förstärka dem nu med detta krig. Det finns mycket negativ energi att rensa upp.

Jag: ja. Människor måste fortsätta transmutera. Jag vet att jag gör detta på natten och vaknar och känner mig grov. Vi eliminerar mycket av den negativa energin som håller 3D-tidslinjerna vid liv.

Soren: Du har märkt att människor dör. Den enda man du känner har varit en portal för mörka energier, och nu kommer han att gå och han kommer inte längre att bidra till mörk energi på jorden. Dessa människor kommer att börja gå i stora antal. Det måste vara så.

Jag: Så hur hanterar den genomsnittliga personen detta?

Soren: Ja, håll ert ljus. Fortsätt vara positiva. Ni byter tidslinjer hela tiden och ni vill vara på den högsta möjliga när något händer, annars får ni konsekvenser som ni annars inte skulle få. Fortsätt vara positiva.

Jag: Så det finns mycket förbindelser mellan Kina, USA och Schweiz just nu?

Soren: Ja, Schweiz tenderar att vara där Deep State har sitt huvudkvarter, det är platsen för alla globalistmöten och så vidare. Bra ställe för oss att sätta ut våra spioner, i själva verket.

Jag: Ja, kanske ni kan dölja en sju fot lång Plejadier i Schweiz.LOL.

LOL Soren: De är inte så långa. Men ja, vi är av den Nordiska rasen, många av oss. Vissa är mörkare. Du vet för att du har pratat med Plejadier av olika sorters utseende.

Jag: Ja. Vad sägs om den tyska läkaren Heiko Schoening?

Soren: Ingen kommentar. LOL

Jag: Jag kan säga att han inte är från jorden.

Soren: Det finns många ET:s i era politiska system, läkare, vad som helst. De kommer att bli mer och mer framträdande nu. Det är dags för dem att komma ut och leda vägen för resten av er.

Jag: Tack Soren. Sköt om dig

Soren: Det ska jag, Sharon. Du också.

 

https://sharonandivo.weebly.com

 

Implant Communications, Channeled by Sharon Stewart (Tiannia of Vega)

title page

 

 

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...