St Germain, 12 Maj 2015

St Germain

”Dominobrickorna Faller Snabbt”

Ashtar on the Road – Telefonkonferens

12 maj 2015

Kanal: Susan Leland

”Hälsningar, älskade familj! Det är jag, St Germain. Kan ni känna spänningen, upprymdheten, vetskapen om att vi är så nära? Och tvivla inte! Vi skulle inte vara så nära om det inte vore för er och alla de som håller Ljuset för de stora förändringarna som kommer. Nu har jag ett stort, stort ansvar att inte bara påverka de förändringar som är på väg, utan även, ska vi säga, resultaten av dessa förändringar för var och en av er och, faktiskt för alla, hela mänskligheten och i förlängningen, för alla invånare på planeten Jorden, och i förlängningen vidare ut i ert solsystem och utanför !!!

”Jag har haft livstider på planeten Jorden. Jag har upplevt, bevittnat och faktiskt varit delaktig i många av de evenemang som organiserades eller iscensattes för att berika, (enligt deras definition) dem som vi kallar de mörka hattarna. Jag lärde mig något för många, många, många år sedan. Och det var att de kände att de på något sätt hade befogenhet att uttala sig, för att kontrollera, att snärja varje plan som man kunde tänka sig, för att stödja deras agenda. Och då kunde jag se att det skulle vara ganska svårt att övertyga dem.

”Och, ni som känner till historien om NESARA * vet att även om de tecknat avtal – presidenter undertecknade lagen, den gudomliga lagen som kallas NESARA * – så tog de tillbaka  sina löften och det största av dessa svek  skedde 11-9-2001. Nu känner alla till historien. Det räcker med att säga att NESARA * skulle ha annonserats den aktuella morgonen klockan 10:00 EST. Ni vet alla vad som hände. Skulden las på personer som inte var förövarna. Det var den inre, eller ska vi säga, den högre grupp av mörka hattar som återigen – utan någon som helst tanke på de många liv som skulle gå förlorade, de förödande resultaten, och faktiskt med en känslokall likgiltighet – gick framåt med sin plan. Och världen förändrades för alltid den dagen.

”Men vi såg också den dagen att det fanns en kapacitet för medkännande Enhet, för människor att ansluta med sina Högre Jag, med sitt Andliga Jag, till Den Vi är alla Är- Himlens Ljus. Och det var en vacker sak att se, eftersom vi då visste att Mänskligheten verkligen kan göra det! Mänskligheten hade redan börjat på kursen mot NESARAs tillkännagivande och andra Tillkännagivanden och inträdandet i den Gyllene Tidsåldernoch så vidare. Men det var ett lysande ögonblick, tragiskt dock som det var för världen.

”Och tvivla inte, vi var med er och vi kände det ni kände i era hjärtan. Och det finns inget sätt som vi eventuellt kan minska de skador som gjordes den dagen, annat än att säga att det var ett lysande Ljus som brann mitt i allt detta mörker. Och det, mina älskade, var ljuset från Mänsklighetens Högre Jag! Och så har vi arbetat hårt för att föra fram er till detta ögonblick. Och när jag säger, ”föra fram er,” så tvivla inte, ni har varit där, och samarbetat med oss. Vi har varit engagerade i några ganska delikata manövrar – i själva verket oändligt många, för att kunna komma så här långt.

Så hur kommer livet att se ut för er efter att NESARA tillkännages? Jag ska berätta detta: Ni skall ha Frihet såsom ni aldrig har haft, inte på de senaste tretton tusen åren på Planeten Jorden – Frihet att vara i GLÄDJE, eller ska vi säga, att GLÄDJAS i era liv som ni aldrig gjort förr; Frihet att vara ifrån vilka ekonomiska bördor som ni än kan ha haft, men detta är bara början! Ja, jag vet, jag vet. Även för den, vars röst jag använder nu, kommer friheten från ekonomiska prövningar att bli ett mycket underbart tillstånd att vara i!

”Det är bara början! Ni kommer att ha Friheten att åka vart ni vill. Ashtar och Sällskapet kommer att påskynda utvecklingen, framväxten av teknik som även tar er ut i rymden, om ni så önskar! Ni kommer att kunna  njuta av Frid. Nu kommer kanske inte Friden inom era egna hjärtan omedelbart, men dessa höga energier som är på väg in är mycket upplyftande -. så mycket upplyftande som ni tillåter dem att vara och vi rekommenderar verkligen att ni tillåter dem!

”När ni känner Frid i era Hjärtan, så vet  ni verkligen att ni är Kärlek och att ni är Gudomliga, och att ni kan gå varsomhelst och göra vad ni än väljer att göra så länge det är fridfullt för alla !!! Med andra ord, bara var Kärlek, var kärleksfulla och njut av Friden som kommer till er, samtidigt som Världen lägger ned sina vapen – massförstörelsevapen och självförstörelsevapen.

”Vad är det som läkemedels- och kemiföretagen har tillfogat befolkningen annat än självdestruktion – självdestruktiva metoder med alla uppfinningar och tekniker och metoder? Det finns bättre sätt. Åh, det är inte så att” barnet kommer åka ut med badvattnet! Det är helt enkelt så att det kommer att bli en fullständig översyn. De av er som är kunniga uppmanas att vara med i beaktandet över vad som behöver ändras på detta området! Och näring -fyll er med god, hälsosam mat.Det kommer att bli livsstilen överallt runtom i Världen, när kontrollen, som dessa företag har haft, inte längre finns mer !!!

”Och hur är det med energi? Hur kommer dessa rymdskepp kommer att drivas? De kommer inte att drivas av kärnbränsle och de kommer inte att drivas med något som är giftigt. Tänk er att försöka driva ett rymdskepp, även en liten rymdfärja, genom att fylla en gastank!  Det kommer inte att hända, eftersom det är inte så det är! Åh, ja, dessa rymdskepp existerar just nu och alla kommer att ha råd med en åktur- en biljett, om de så önskar,  så länge pengar existerar!!!

”Nå, är inte detta underbart ?! Jag har skapat en bank ur vilken jag kommer att betala var och en av er en stor mängd dollar eller yen, eller vilken valuta valuta ni än har efter att NESARA tillkännages. Och det kommer att ha verkligt värde, eftersom det kommer att backas upp av guld och andra ädla metaller. Och det blir ingen mer spekulativ penningmarknad !!!

”Allt kommer att ha samma värde. Det kommer att ta en månad eller så för att slutföra, men datorprogrammen finns redan där. Och ja, bankerna är redan medvetna om det och det kommer att bli, som jag ser det, en mycket smidig övergång. Så, det är en stor dominobricka till att falla, som Ashtar skulle säga. Så här är Jag, och ser till att det finns gott om pengar så att alla kommer att ha tillräckligt, förmodligen mer än de flesta människor någonsin har drömt om att ha!

”Och nu berättar jag att jag kommer att ge er tillräckligt, att ni kan vara helt fria från skulder, eller några som helst bekymmer om hur ni ska betala för något. Och ja, innan alla får sina utbetalningar, kommer de som är partner i de humanitära välståndsprogrammen att få ta emot tillräckliga medel för att få de olika förändringarna genomförda. Det är de nya dominobrickorna –att rensa upp luften, marken och vattnet; att se till att alla har tak över huvudet och mat, att se till att varje barn har en familj, att se till att de som behöver läkarvård ska få den. Och Arkturierna är redo för att ta det till en helt ny nivå och alla kommer att ha råd med alla dessa saker, och ännu mer !!!!

”Men vad är då mitt mål att göra detta ändå, förutom att göra sig av med pengar helt? Efter att alla dessa nya dominobrickor av Nya Tidsåldern har fallit, kommer det bli så att ingen behöver pengar eftersom ni kommer att ha utvecklats tillräckligt att ni enkelt kan skapa vad ni väljer att skapa !!!

”Detta är, ska vi säga, en smula avlägset för de flesta av er. Det är inte verkligt för väldigt många av er i detta ögonblicket. Tja, vi har många, många Mästare från högre dimensionell nivå med oss, och ni kan göra det också, när ni är medvetna på den nivån, och även när ni inte är det – ert fokus är i 3D och ändå är ni däruppe. Men det är inte många av er som kan stirra på handflatan och få fram en diamant.  Det har funnits Mästare som gått omkring på denna planeten som kunde göra det .Det finns Mästare just nu som kan göra det! Men inte de flesta av er, och ärligt talat, det är inte en speciellt praktisk färdighet, såvida inte diamanten är värd en hel del pengar , och vi låter det stanna vid det!

”Det finns andra saker som ni kan göra och som ni gör mycket bra och ni kommer så småningom att ha kompetens till att göra alla dessa typer av saker, lätt tillgängliga för er, ska vi säga, 24-7. Ni kommer knappast inte ens att ge det en tanke, och med ännu mindre arbete för att utveckla det !!!

”Så ni kan se att NI håller på att förändras; NI utvecklas. Vi förstår att det ibland är svårt att tillgodogöra sig alla dessa energier eller som ni brukar säga,” vränga er ut och in ” över hur ni kommer att vara då ni fortsätter att utvecklas. Så Jag vill bara försäkra er om att allt är underbart, allt händer; och mycket snart så kommer dörröppningen öppnas till den Gyllene Tidsåldern, precis så snabbt som vi kan öppna den för er !!!

”Vi ska fortsätta med vår hjälp i den här frågan.  Vi inbjuder er att fortsätta med ert.  Och, vår Älskade och mest Ärade Familj, sättet på hur man bäst kan tjäna, är att vara Kärlek – att uttrycka Kärlek, att skapa utifrån av Kärlek, och att gå tillsammans med oss ​​på den här Glädje-fyllda vägen som ni har förordnat. Och Jag tackar er för uppmärksamheten och jag försäkrar er om att vi arbetar tillsammans, och att den Gyllene Tidsåldern är framför oss!!! Och så är det. Namaste! ”

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

http://www.ashtarontheroad.com/history-of-nesara.html

http://www.ashtarontheroad.com/stg-dominos-falling-fast.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, May 12, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Du gillar kanske också...