Änglarna, 16 Maj 2015

Meddelande från Änglarna

16 maj 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

När ni vördar ert hjärtas vägledning så är det troligt att ni vid någon tidpunkt i ert liv kommer att bli vägledda att kliva utanför er ”bekvämlighetszon”. Ett ekollon kan inte växa förrän det spricker upp. En kyckling kan inte mogna inuti sitt äggskal. Blommor måste spricka ur sina knoppar och barn måste lämna livmodern. Vid någon punkt i era liv kommer ni att se er själva lämna det som är bekvämt och utvecklas till högre varelser.

För en del av er är denna utveckling enkel. Öppna ert sinne för en ny tanke, ett nytt perspektiv. Pröva en ny restaurang där ni upptäcker mer som ni älskar. Lyssna på er vägledning och hjälp en främling. För andra av er är denna utveckling ett stort kliv i tillit. Släpp era rädslor och öppna er för kärleken åter en gång. Säg upp er från jobbet och påbörja ett nytt. Säg till någon som ni bryr er om vad som verkligen är viktigt för er. Dela en nyligen upptäckt talang eller tanke med världen.

Att ta sådana risker och stora tillitskliv kan kännas skrämmande. Det mänskliga sinnet släpper inte så lätt på kontrollen! Ändå expanderar hjärtat med förtjusning efter sådan vägledning med tilltro, då det vet att det är förbundet med inget mindre än skaparen som samordnar universum! Hjärtat vet att förändring är livets natur och utveckling till större medvetenhet finns på varje själs stig på denna jord.

Så när ni känner er vägledda att pröva något nytt, lära något, lämna något, prata med någon, eller att gå iväg…lyssna. När ni känner er vägledda att hjälpa någon eller att be om hjälp…även om ni inte är bekväma med att göra det, så ge det ett försök. Lyssna på denna, än så länge lilla, rösten inombords, känslorna i era hjärtan och i maggropen, tankarna som kommer så lätt utan ansträngning direkt till er. Lyssna trots rädslorna, eftersom kärleken har ett sätt att leda er bortom dem.

Ett ekollon kan inte känna till sin fulla prakt förrän den släpper taget om  fröets skal. Ett barn kan inte veta eller växa till sin fulla potential förrän de lämnar livmodern. Och ni, kära ni, kan aldrig känna till den fulla omfattningen på den kärlek och glädje som ni kan dela och ta emot, om ni inte är villiga att lyssna till era hjärtan.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...