St Germain, 15 februari 2015

St Germain
15 februari 2015
Kanal: Susan Sammarco

Detta är ”St. Germain ”. Den som är känd för er som honom.. Det är min stora glädje att återigen vara med er.
Detta är verkligen tider för jubel! För så många av de saker som vi har talat om tidigare är nu redo att manifesteras i er värld. Och det är inte bara skatterna och den goda finanserna som alla har väntat på. Det är så mycket mer än så. De i denna grupp som har arbetat så flitigt runt planeten såväl som i detta rum och i era egna privata liv har väntat på skatterna men ni har också investerat tid och omsorg för att arbeta på er egen tillväxt och er egen beredskap.
De medel som kommer att släppas och för tillfället släpps, är inte tänkta att vara mer än en övergång. För något av vad ni har blivit hjärntvättade med i tusentals år på den här planeten, är begreppet ”arbeta för pengar”. Arbeta för de saker ni behöver, som ska tillgodose er i den här dimensionen.

Det ni initialt kommer att gå mot är att få se en frihet för alla människor på planeten. Frihet från att inte behöva arbeta för er existens längre. Och i den övergången kommer ni att lära er och ni kommer att veta att ni arbetar utifrån service, utifrån glädje. Ert arbete kan vara att skriva poesi eller det kan handla om att göra storslagna verk av konstverk. Det kan vara att sjunga sånger. Det kan vara att lära barn de nya sätten. Ert arbete kommer att vara en service som ni älskar och det kommer inte att vara ett arbete, det kommer att vara glädje.

Det är ett enormt skifte för den här planeten. För begreppet att arbeta för sitt uppehälle kommer inte längre att vara tilllämpligt när ni går framåt i detta skifte av medvetande.
Så många saker som varit drivande för ekonomin på denna planet och som är ren distrahering från det som kommer att ge er sann glädje kommer också skifta. De kanske inte försvinner helt i början, men saker såsom sportevenemang, som inte är mer än utvecklade gladiatorspel från den romerska epoken, kommer att sluta med ogillande. Sportevenemang har vuxit till en enorm möjlighet för dem som har varit ansvariga, att öka sina inkomster och för att hålla er distraherade.

De som hyllar kändisars liv, de som har levt sina liv utifrån andra och som försöker att vara som andra kommer upptäcka att denna insats inte ger dem någon känsla av deras jag. För befogenhet är vad vi tar med till er. Självbemyndigande och en förståelse för att alla kommer att kunna göra precis det de väljer att göra.

Världen kommer att arbeta på ett helt annat sätt. Och jag vet att det finns nejsägare som säger, ”Hur kan detta hända?” Och ändå ger vi er orden idag för att säga att det HÄNDER! Det är vad firandet handlar om. När de som har hållit fast vid distraktioner för att hålla er från sanningen om er egen kraft och för att hålla er för upptagna för att kunna lära er om världen som den borde vara, som den kan bli, som den kunde vara, tas bort och har försvunnit ur bilden kommer deras energier inte längre att distrahera er. Och detta är vad vi lovat!

Ni kommer att veta hur man ska manifestera eftersom det kommer att bli en del av ert liv. Inte omedelbart men inte så långt bort heller. Pengarna som kommer, ja, ska användas för humanitära ändamål men även de skiftar bort snabbt. För alla på planeten är begåvade och allt det som har dolts har kommit till er.

Ni vet att den Nya Världen kommer att bli spännande och utmanande och rolig. Och rädslan kommer att försvinna på grund av att energin fortsätter att stiga. Och rädsla finns endast när man är bekymrad över sin existens, från att skadas, från att inte ha tillräckligt och från att inte ha tak över huvudet. Alla dessa saker ska försvinna.

Detta har tagit mycket lång tid på sig. Det började på ytan flera gånger men lyckades inte i dimensionen där ni bor. Men nu är inte situationen så längre. Nu är Guldåldern på plats. Ni kommer inte att gå tillbaka! Beakta inte skrämselmeddelanden under tiden eller oroa er inte för saker. Det är gammal programmering. Vi vill dela Firandet med er! Jubileet med er! Vi vill att ni ska hålla bilden av överflöd för alla. Och inte bara av överflöd av pengar, mina vänner. Överflöd som sand vid havets stränder.Överflöd av regn, av droppar i sjöarna och vattnet. Det Överflöd som ni är! NI ÄR!

Det ni kommer att se när ni förstår sant överflöd är att dessa saker här i världen som har fått den här världen att fungera, blir ogiltiga. De kommer att försvinna. Övergången kommer att vara lika smidig som regnet som kommer en Vårmorgon för att tvätta bort och att lyfta allt till en högre nivår av vibration. Den omedelbara förståelsen kommer att medföra en omedelbar förståelse för manifestation i sanning. Ja, (en medlem av gruppen) hade en underbar upplevelse på detta igår och det är perfekt timing för att dela detta med gruppen idag! (Ledamoten hade ett kristall hjärta som uppenbarades för henne på Alla hjärtans dag. Hon sa, ”Mirakel sker!”)
Alla dessa saker är synkroniserade då vi har besökt er alla här veckan. Vi lämnade dessa idéer i er diskussion idag så att ni kanske kan beröra dessa saker som är så viktiga att förstå.

Det är svårt för era sinnen att tänka att allt detta kan skiftas på ett ögonblick. Vissa skulle säga att det här är en allegori och verkligen avser all skapelse och att 50 år skulle vara ett ögonblick, men jag säger att det är inte vad vi delar. Vi säger ett ögonblick efterom då ni lyfts från denna roll i denna värld som ni har utbildats att tro på och även de som tror att de är vakna och medvetna, de också, och även ni, kommer att bli så förvånade över hur många saker som ligger just under ytan för att bli upptäckta. Under ytan lyfts slöjan och energierna flödar med en högre resonans så att era frekvenser kan stiga och ni kan, se, höra, tala saker som ni inte vet om just nu där ni är i era stolar.

Ja, jag är ivrig. Vi är ivriga. Alla dessa saker kommer. De kommer, men de har redan varit här. Det är den förändringen i er uppfattning, den förändringen i er förståelse och ja, vi vet att ni känner att ni behöver se den i 3D världen för att verkligen veta det men ni har utbildats i denna grupp att, veta, är inte lika viktigt som att tro. Och att tro och att ha detta i ert hjärta och ert inre varande, gör det lättare för er att känna och se den i er värld.
Vi skulle vilja säga igen, då de utlovade pengar som ska utvecklas för er i den här världen, och som är i färd med att göra så nu, att ni kommer ihåg att detta bara är en övergångsperiod och ni som en ”Inre Grupp ”, kommer att veta hur man fortsätter att leda andra på förväntans väg.

Det är mitt budskap idag. Jag bjuder er farväl och jag tackar er för allt ert arbete, allt det som görs. Vänligen vet att budskapet är ert, att föra ut till världen.

Ta det till hjärtat. Min kärlek till er alltid och för evigt. ”St. Germain ”
Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Du gillar kanske också...