St. Germain via Dancing Dolphin, 19 juni, 2018

St. Germain

via Dancing Dolphin

19 juni, 2018

ETT BRÅDSKANDE MEDDELANDE FRÅN ST.GERMAIN

Låt oss tala om dagen idag. Låt oss säga att allt som behövdes för att få RV i rörelse och få den att rulla nerför kullen har ägt rum. Bollen har tippats över kanten och är nu i full gång nerför slänten. Javisst, jag kan se att du tänker på en snöboll. Och jag använder med avsikt den jämförelse som idag gavs av din käre landsman Patrick i hans rapportering (report). Denna stämmer. Hans rapportering var exakt på många nivåer. Många gnistor av ljus över hela världen gjorde sitt till för att förverkliga denna Storslagna Upplysning och för att lysa upp festen; och nu ÄR det dags att fira, kära du! Berätta för dina vänner att tiden är nära, i kväll är det dags för att de välsignade återinlösningarna ska äga rum. För denna grupp av inväxlare som du är en del av, denna välsignade grupp av Själar kommer att bli kallad i kväll …. i din tidszon, på den här sidan av Jorden, av Moder Gaia. Många andra har redan blivit kallade (han menade kontaktade, inte bokstavligen kallade, tror jag) och i kväll är det din tur! Äntligen!

Äntligen, efter tusentals år av skapande av den Nya Jorden, av att ta mörkret tillbaka till Ljuset, så har man slutligen helt och hållet tryckt på strömbrytaren och ljuset kommer att återvända!!! Och i enlighet med Gudomlig Tajmning kommer Ljuset helt och hållet att återvända under Sommarsolståndet i din del av världen. Sommarsolståndet har alltid firats som den tid då ljuset återvänder till Jorden, för att utlysa sommarens årstid och epoken för solen i skyn. Finns det något bättre sätt och en lämpligare tidpunkt att utlysa att Ljuset verkligen har återvänt till Gaia? Så är det, Kära Du. Vänligen tro på att denna tid i sanning är nära förestående.

Ni kommer alla att utföra många storslagna ting – många, många storslagna och otroliga ting. Det finns nu inga gränser, ingen som håller er tillbaka förutom ni själva, ifall ni låter era rädslor styra er. Ni måste nu stiga framåt och modigt vandra in i era nya liv.

Er grupp kommer att andas in liv till era projekt som ni har drömt om. Drömmarna kommer till liv och smälter samman och förändras och växer i och med att de utvecklas. Många kommer att bidra med sina gåvor och specialiteter och delandet blir världens modell. Att dela med sig av kärlek, frihet, hälsa och mat; och naturligtvis av idéer och barmhärtighet.

Era samhällen kommer att bli starka och enade. Er värld, Moder Gaia, blir enad med sina människor och ni kommer att sam-skapa tillsammans! Er Inre Jord, Den Ihåliga Jorden och era Stjärnfamiljer kommer alla att förenas, eftersom vi alltid har varit EN.

Nu, i det ögonblick när ni leder ert folk ut ur mörkret, så kommer ni att springa fram med er styrka, ert mod och er kärlek och ni ställs inför det okända. För det är en ny värld och en ny värld som ni alla har skapat tillsammans. Ni är Vägvisarna!

Stig fram och gör anspråk på era Gåvor, gör anspråk på er Födslorätt, er Suveränitet i egenskap av Gudomliga Varelser såsom de Utvalda som ska ledsaga in den Nya Gyllene Tidsåldern. Detta är inget skämt. Ni alla visste detta när ni tog er denna livstid, när ni lovade att göra allt ni kunde för att bli framgångsrika med detta livs heliga uppdrag. Att komma fram till denna punkt i tiden där ni kunde göra en skillnad – detta är allt som ni ville. Och det är HÄR. NU. STIG FRAM!

Vi finns här intill er och ovanför er alla, för att vägleda och stötta er när ni behöver det. Som alltid, kan ni kalla på oss! Även vi har aspekter av oss själva (de flesta av oss har det) som vid den här tiden har ”fötterna på jorden” hos Moder Gaia. Vi ville också kroppsligt vara här för att få uppleva mänsklighetens Uppstigning på Gaia. Jag står tillsammans med mina Bröder och Systrar av Ljuset när vi omger och lyfter upp hela mänskligheten under denna vackra kväll (för er på denna sida av Gaia). För övriga är det morgon eller eftermiddag och vi uppmärksammar detta, men säger även att det är NU överallt! Till och med NU för oss som överhuvudtaget inte använder oss av tiden! Ha, ha!

Vi är på gott humör och glädjefyllda denna vackra kväll och önskar att ni alla likaså ska vara det. För era liv kommer aldrig att bli desamma. Era bekymmer, sorger och er oro kommer att blekna bort och ni kommer inte längre att minnas dem. Era hjärtan kommer att fyllas med glädje och de underbara ljuden av skratt kommer att sväva upp i rymden och till öronen hos varje rymdbroder och -syster som väntar ombord på skeppen som omger Gaia. Vi ser på och vi väntar och står ständigt redo att fira med ER ALLA!!

Vi sänder er vår kärlek på klara månstrålar till era hjärtan. Vi är en, vi är många och vi kan göra detta! Vi är många, vi är EN och VI KAN GÖRA DETTA!! Undrade du inte över var du har hört det, Kära Du? Jag sände det till dig för flera år sedan när du gjorde din Sommarsolstånds-meditation, kan du minnas det? Javisst! Den är exakt och rätt genomgripande vågar jag säga. Nåväl, kära du, vi har GJORT DET! Kärleken är inte förlorad för dig eller för någon av våra Bröder och Systrar som läser dessa ord, någonsin.

Vi, era Uppstigna Mästare tillsammans med Himlens Kompani, önskar uttrycka hjärtliga GRATULATIONER till Gaias alla Ljusarbetare och Stjärnfrön!!!! Ni har gjort det! Vändpunkten har uppnåtts och Moder samt Fader Gud har frisläppt överflödet av sin glans till Gaias människor. Så är det! Det är gjort! Halleluja!!! Låt Kärleken styra på Gaia för all tid framöver!!!!

 

Dancing Dolphin – Tuesday, June 19, 2018 @ 11:00 p.m.

 

Saint Germain via Dancing Dolphin, June 19th, 2018 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...