St. Germain via Nancy Tate, 1 juni 2020

St. Germain, 1 juni 2020

Via Nancy Tate

  

Det kommer att komma en tid, när allt som har varit på planeten kommer att uppdagas och riktas till de människor som har varit involverade i det som har varit deras uppgift och skapelse på det sätt som de är avsedda att vara, och att arbeta vidare med det de har åstadkommit på ett inre plan. Det kommer att komma upp till ytan och bearbetas på så många sätt att det kommer att bli en inblandning av varelser från andra planeter, som ska arbeta med dem som har varit i liknande situationer.

De kommer att dyka upp på ett sätt som var planerat, och de kommer att föra med sig många skepp av Kärlek och hjälpa till att väcka dem som sover. Det är en tid för alla som inser att detta är deras tid att resa och att sprida sig över världen efter eget val, även om de blir kvar på de platser där de befinner sig nu. Det är på gång att föras fram, och det kommer att förklara de inre uttrycken för deras yttre resor.

Jag är St. Germain, och jag talar från kanalens hjärta, såväl som från mitt eget. Kärlek är det som kommer att ge er Frid, Glädje och minnen från era resor när det levereras genom er och andra.

Än en gång, tack så mycket kära St. Germain.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...