St.Germain via Nancy Tate, 29 november, 2017

St.Germain

via Nancy Tate

29 november, 2017

Dags att vakna upp!

 

Om det någonsin varit dags för er alla att få glädja er, samt att ha vetskapen om att allt kommer att ordna sig, så är det nu dags för det. På så många sätt visar det sig hur er energi av längtan och hopp fungerar, gällande så många av resulterande aspekter vilka härstammar ur Kärlek. Eftersom jag kan se vad som uppstår ur alla rörelser runtom jordklotet, så ser jag att det nu förekommer så mycket mindre av negativa okuvliga gärningar, samt så mycket mer av den positivitet som inte bara kan märkas, utan som på så många sätt blir verkställt. I och med att detta fortsätter äga rum och medför kraft till mängderna av människor som vet att ett slut på Jordens förstörelse är nära förestående, så kommer det ut på så många sätt att man inte kan ta miste på att Kärlekens krafter finns på plats överallt runtom på jordklotet.

Det finns bara ett sätt på vilket denna energi av positivitet kan förändras och vid denna nivå av sin styrka kan den bara förändras till det bättre. Se på alla de sätt på vilka tanken om att dela med sig och hjälpa människor framträder runtom på jordklotet. Se på era egna samhällen och familjer och lägg märke till hur man uttrycker detta på så många sätt.

Till och med de som brukade undra hur de någonsin skulle kunna komma ut ur det elände de befinner sig i, kan se vad de på så många sätt blir påvisade och erbjudna, för att de ska kunna nå en plats av storslagenhet och lättnader i livet. De kan också se vad deras stimulerande för att hjälpa andra tillför. Det lyfter så många människor ut ur humörsvackorna och in i en lättare känsla av ett gladare liv. Att kunna vara till hjälp är på det sättet till hjälp för var och en, för att man ska nå de platser där man inte behöver sluta le, samt där man får krama om alla som dyker upp i ens väg.

Jag är St.Germain och jag finns här tillsammans med er alla, för att låta er få veta hur kraftfullt vi ser vad ni tar upp till ytan i den värld som ni på så många sätt är i färd med att rensa upp. Vi erbjuder er att fortsätta gå vidare med allt som ni ser att ni har förmågan att göra och i och med att ni gör det så sänker ni ner all gammal energi på brunnens botten, där den kan välkomnas av den Kärlek som kommer att förändra den till en energi av Kärlek därifrån den tog sin början. Med andra ord så blir den återlämnad till den ursprungliga energin av Kärlek. Vem skulle då vilja argumentera gällande detta, när det väl kan förnimmas och levas ut på de sätt som tar allting tillbaka till sin ursprungliga känsla av kraft och lätthet i att leva!

Jag ska nu ge mig iväg och ge fler av er kramar och leenden, för jag är en av er och ni kommer att börja lägga märke till detta, till och med mer än vad ni nu gör. Det är en resa som når till himlen på Jorden samt bortom, inom ett uttryck av Kärlek för all framtid gällande allt vad vi tar oss för. Välkomna tillbaka till era sanna själv, tillsammans med oss alla som har gett er vår kärlek och som ser er svara an på den så helt och fullständigt på det sätt som ni reagerar. Jag vet att det blir något som påverkar alla som har varit förlorade i en energi av splittring, för detta finns redan i kraften av den ursprungliga energin, från då ni alla påbörjade denna färd. Den har blivit åter-upptäckt och blivit välkomnad av så många! Välkomna tillbaka, för ni sträcker ut er och rör vid så många inom Kärlekens hjärta, till vilket alla kommer att återvända vilket ögonblick som helst.

Låt era hjärtan sjunga ut och välkomna Kärlekens familj tillbaka för all framtid!

Tack så mycket kära St. Germain!

Med Mycket Kärlek,

Nancy Tate.

 

 

Saint Germain via Nancy Tate, November 29th, 2017 – Sananda

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...