Arkturierna via Daniel Scranton, 29 november, 2017

 

Inga Jämförelser ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det här är den perfekta tiden för er att sluta jämföra er med andra. Och detta är varför vi säger att det här är den perfekta tiden att göra detta. Ni blir medvetna om era förmågor som medvetna skapande varelser, och det ni är på väg att skapa är det som aldrig har setts eller upplevts eller ens drömts om i er verklighet. Därför är det väldigt liten mening med att jämföra dig själv eller att jämföra din framgång med någon annans.

Ni är här nu, för att bryta ny mark och att ta medvetandet i den fjärde dimensionen bortom var det någonsin varit tidigare. Det här skapar den nya versionen av den femte dimensionen som ni alla söker uppleva. Det är när ni låter bli att jämföra det som har varit som det tar dig bortom det som någonsin har skapats.

Det är dags för er alla att erkänna er själva som de pionjärer ni är, att ta livet på planeten Jorden till nya höjder och ta er själva bortom var ni någonsin varit tidigare. Det här är ingen liten uppgift, och de varelser som ni samarbetar med för att få allt detta att hända skapar synergin med er som gör allt detta möjligt.

Ni jobbar med högfrekvent energi. Ni arbetar med högfrekventa varelser, och ni frambringar den högsta frekvensversionen av er själva som ni någonsin har upplevt. Det ni skapar kan därför inte jämföras med någonting annat i hela verkligheten. Om ni jämför hur mycket pengar ni tjänar med hur mycket pengar någon annan tjänar, eller hur många hus ni har med hur många hus någon annan har, då lever ni i ett tredimensionellt medvetande.

Den här sortens jämförelser har ingen uppgift dit ni går, eftersom ni kommer att leva sådana annorlunda liv i den femte dimensionen. Det går inte att jämföra. Det finns ingen anledning att jämföra var ni är med var någon annan är. Ni är alla så underbart annorlunda, och var du är, är unikt för dig. Det är inte vad som definierar dig, men det ger dig en möjlighet att göra ditt avtryck. Ditt avtryck kommer att vara som ingen annans. Det är vårt löfte till dig.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat vår förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...