Starlight the Unicorn via Galaxigirl, 11 April 2018

 

Starlight the Unicorn via Galaxigirl,   11 April 2018

Hälsningar till dig som är ung. Detta är Starlight av Unicorn race, jag hälsar er med värme och kärlek från feernas rike, där vi bor. På de dimhöljda ängarna där morgondag och gårdag flätas samman, där är jag. Kom med mig, sitt med oss ett tag och vila ut. Här är allt fräscht och nytt med en mogen förutsättning för häpnadsväckande skapande. Du behöver inse kraften i din föresats. För dina ord, dina tankar, lika väl som ditt handlande ”skapar”. De skapar ännu snabbare nu med det stigande tidvattnet av energier, som cirklar och omsluter er planet, Gaia. Talesättet ”handling säger mer än ord” är av det gamla sättet, det gamla tänkandet. Det nya sättet att tänka ”var försiktig med vad du tänker, för det slår in”! Vi enhörningar önskar dig att se och verkligen ta in denna djupa lektion av sanning i ditt hjärta. När du omfamnar detta faktum, ändras världen omkring dig till det du önskar.

Jag är Starlight av Unicorn race. Vi är många, men vi är några få som visar oss samtidigt, för vi har dolts så länge, precis utom räckhåll från mänsklighetens kontroll, instoppade i fördjupningarna i kollektivets dröm. Egentligen känner du till oss, men vi har förblivit gömda för du var inte redo för vårt ljus, vår renhet, vår kraft. Du var inte redo att förstå, att dessa egenskaper finns inom dig, människobarn. Det är sant. Och barnet inom dig växer nu in i den galaktiska människans kropp och din värld, din kropp, din omgivning, din energisignatur är stigande in i det brillianta vita ljuset.

Jag är Starlight av Unicorn race. Vi ser din utveckling till det du redan är, men har glömt. Du är här för att återupptäcka och minnas. Är det inte härligt? Rid med mig på de dimhöljda fälten och låt den svala vinden, fylld med skratt, rengöra dina lungor och fylla dig med glädje. Prata med älvorna, de är så ivriga att bli uppmärksammade av deras mänskliga vänner. Rid på min rygg. Känn den silkeslena vitheten och renheten i min man och låt dig invaggas i djup frid genom mina rytmiskt galopperande hovar.

Meditation kan vara vad du vill att det ska vara, eller hur? Kan du se detta ännu med ditt tredje öga? Jag rör ditt tredje öga med mitt horn. För det är tid, hög tid, att du ser denna sanning i ditt hjärta. Du kan vara helt vaken och fungerande och älska dina barn, dina föl, och vara glad på din arbetsplats och ändå fridfullt meditera, av inre frid inom dig vart än du går, hela tiden. Huruvida du galopperar med mig i utrymmet mellan dimensionerna och finner frid med älvorna, eller sitter i din favorit stol i vardagsrummet, eller tänker dig själv på ditt favorit stjärnskepp med dina länge förlorade (men återfunna!) stjärnfamiljer, fundera på vad och var det är som ger dig glädje och gå dit. Fokusera på en vacker miljö och tänk dig själv att vara där, så även om du inte ha råd med biljetten, är du redan där i ditt sinne.

För om det är en matris som du lever i, varför inte? Varför inte anamma friheten i denna formbarhet? För allt är tanke och tanke föder skapandet. Du är skaparen. Stretcha. Öppna upp till nya möjligheter för de finns inom dig, inuti dig. Du är gränslös i ande och innesluten inom bräckliga ramar av en mänsklig kropp. Men denna kropp, mina barn, omvandlas och din kraft kommer direkt. Gläd dig!

Jag är Starlight av Unicorn race och vi gläds med dig i din potentiella tillväxt och självupptäckt. Vi trycker våra horn mot dig i en vänlig hälsning och jag avlägsnar mig nu in i ljuset.

~ galaxygirl

FacebookTwitterGoogle+EmailDela

 

Översättning: Cicily

 

You may also like...