Meddelande från Starlight och Rosey via Galaxygirl, 25 maj 2019

Meddelande från Starlight och Rosey via Galaxygirl

25 maj 2019

Hälsningar människa, jag är Starlight av rasen Enhörning. Vi finns inbäddade djupt inom Gaia där gröna mjuka kullar, kristallklara vatten och snötäckta bergstoppar inbjuder en djupare och djupare in i de mystiska länder där allt som är möjligt finns. Jag, Starlight, har sett allt lidande i ytvärlden och för att skydda oss själva gick vi djupt inom, som Lumerianerna som överlevde översvämningen, som många av era ”utdöda” djur. Livet har inte förlorats, men platser kan ha bytts.

Vi enhörningar är redo att välkomna dem som är av det kristnade ljuset att komma in i sfären av Nova Gaia, där alla goda saker är möjliga, renade, levande, välsignade. Jag, Starlight, har tagit med mig min klan, min stam, till detta möte, denna interaktion med människorna som söker expansion av medvetande, av medvetenhet. För man måste vara medveten om sig själv, att öppna upp djupare till de dolda sanningarna, att fortsätta utforska, dyka djupt, att heala förbi såren. Och ni människor som läser dessa ord har gjort det under lång tid. Och det har betalat sig, för ni är inte den ni en gång var. Ni har vuxit, mognat, in i dessa högre energier med nåden, syftets styrka och självförtroendet av den inre kraften inombords. Det finns många här i den dolda sfären, den dolda världen, som vill tala, som är ivriga att komma till ytsfären, det är sant. Mänskligheten har inte varit ensam. Många, många andra från många andra sfärer, tider, platser, är här observerande, hjälpande, betraktande, lyssnande för att se hur de på bästa sätt kan hjälpa er.

Jag, Starlight, rör ert tredje öga med mitt horn. Känn renheten i mitt ljus rusande genom er kropp och hur det pirrar med välbehag, förnyelse. Rid på min rygg då vi galopperar snabbt och fritt över de rullande gröna kullarna i det nya, på er nya väg, er nya väg som ni smider ögonblick för ögonblick i era vibrationella val. Det finns inget att rädas här. Låt oss vila en stund vid en klar bäck som gurglar och sjunger. Ligg mot min man och se lockarna av ljus i den. Fölen dansar och skojar, nymferna sjunger – det är en skön plats att vila på, att vara levande. Integrera till fullo dessa högre dimensionella upplevelser, känslor, platser, in i er aura så att ni kan föra sådana energier till där ni är nu, på det nästan-uppstigna planet. Även om vi ser människorna stiga upp eller sjunka ner bit för bit varje dag, finns det mycket hopp, mycket glädje, mycket att se fram emot för dem som strävar på den uppåtgående spiralen av uppstigning.

Jag, Starlight, välsignar er med mitt ljus, med min varma andedräkt. Välkomna hem. Jag finns här om ni skulle kalla på mig. Jag finns här i väntan på de Kristnade som smider en ny väg till Nova Gaia. Här möts vi, snart ansikte mot ansikte. Jag är Starlight av rasen Enhörning. Jag försäkrar er att jag är mycket levande, verklig, precis som ni, precis som dessa expansioner av rymd-tid och skiften av verklighet är verkliga, levande, sanna. Ta in dessa interdimensionella upplevelser djupt i ert hjärtas utrymme, skatta dem dyrt. De hjälper kollektivet, de sår medvetande med högre dimensionellt ljus och kontakt. Det var allt för den här gången. Var välsignade.

Jag är Starlight av rasen Enhörning. Var Kristnade. Jag är här med mitt nya lilla föl Rosey idag, hon förkroppsligar kvaliteterna i det gudomligt feminina. Hon växer snabbt och fritt, en passande analogi för er upplevelse på ytan. Hennes ljus kan inte stoppas. Hennes ljus gnistrar och lyser upp natten i firande, med sådan kärlek i henne. Rosa färger omger henne. Vi har alla färger, våra auror, våra kvaliteter. Känn det vita silverljuset i mitt horn och den rosa glöden i lilla Roseys horn röra ert tredje öga. Tillsammans tänder vi det gudomligt feminina, det gudomligt maskulina, det gudomliga Kristnade ljuset. Alla tre ljusstrålarna snurrar runt er i härliga ljuscirklar, virvlar av snurrande ljus. Så där. Var balanserade. Var kristnade. Jag är Starlight….

Och jag är Rosey av den gudomligt feminina vägen! Följ mig mot ljuset för mycket glädje väntar er här på denna plats! Många, många vill leka, för att se vad en människa är. För vi har bara hört, vi har inte sett de av er som kommer direkt från Alla Tings Moder. Vi vaktar Gaias ljus, vi vaktar henne med vårt kärleksljus, med styrkan i vår kärlek och avsikt. Jag är mycket stolt över min fader, Starlight. Han är en mäktig ledare. En dag kommer jag också att leda. Ni människor är ledare där ni är. Ni vet bara inte om det. Det betyder inte att ni inte gör mycket gott. Jag ser mycket gott i era ansikten. Ni är krigare på ert eget sätt. Ni är trötta ser jag. Vila en stund. Stoja och lek med mig, Rosey! Jag har aldrig haft en mänsklig vän tidigare! Så roligt! Ska vi leka?

(Starlight skrattar). Mänskliga vänner, det är ett gott tecken att fölen vill leka med er. NI stiger upp. Jag är Starlight. Var i frid. Kom med nu Rosey, mötet är över.

-galaxygirl

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

You may also like...