Ny Republik Via en GCR, Uppdatering för 4 september

Reval-22

Ny Republik Via en GCR, Uppdatering för 4 september 2016

Sammanställt den 4 september 2016 av Judy Byington, MSW, LCSW, ret, författare, ”Twenty Two Faces”, www.22faces.com, VD, Child Abuce Recovery www.ChildAbuseRecovery.com

 1. Den globala valutaåterställningen(GCR)/ RV sades ha rullat ut sedan 23 augusti 2016.
 2. Den 31 augusti 2016 visade det sig att Kabalen hade valt att inte kapitulera och uppmuntrade den nya amerikanska republikens justitiedepartement att göra många gripanden på flera nivåer: politisk, bank- och handelsplattformar. Gary Larrabee – Philip Tilton Excited, 800 Numbers and Wells Fargo
 3. Denna 31 augusti hävdade Tank & Josef att övre gränsen på Förhandlingsbara Kurser var:

(Övre gränsen på förhandlade kurser var tillgängliga för dem som gick med på en 5 till 200 års utbetalning, undertecknade ett Sekretessavtal och entusiastiskt tillägnade 80% till 99% av sina pengar till Humanitära Projekt.)

Dong: 113,00 dollar

Dinar: 160,00 dollar (Internationell Kurs runt 8,00 dollar)

Zim: 571,00 dollar (vissa säger att inga nollor tas bort, andra säger att 6 nollor tas bort)

Rupiah: 71,00 dollar

Afghani: 10,00 dollar

 1. Den 1 september 2016 undertecknade Irak Oljeavtalet med kurderna. Nästa morgon vid 03.00 rapporterade Open Mic att den Globala Valutaåterställningen startade, medan Real Truth Chatter Fisher hävdade att Wells Fargo officiellt hade RV igång sedan 20.00 EST den 1 september 2016.
 2. Medan kursen på de irakiska smartkorten steg till över 5 dollar, var kursen över 6 dollar den 1 september. Under de senaste två dagarna hade det skett en betydande ökning av Dinar och Dong.
 3. Den 2 september sade Yosef att det fanns ett larm om att RV skulle ske någon gång under Labor Day-helgen. Gary Larrabee – Philip Tilton säger ”Goodbye”, RV Förväntad på Labor Day
 4. Denna 2 september sade flera Gurus adjö för en vecka eller så. Western States Open Mic Network’s AdminBill låg nere i 4 dagar; Guru Dizzy var otillgänglig under 5 dagar; Guru Frank26 låg nere i 8 dagar och TNT’s RayRen98 låg nere i 5 dagar.
 5. Viss växlingsverksamhet startade på olika platser den 2 september.
 6. Det sades att de som har valutor att växla skulle ha de första 48 timmarna på sig för att lösa in med de högre kurserna (3 veckor om du hade resor eller medicinska problem).
 7. Den 2 september sades det att slutkurserna skickades ut till toppbankerna. Ett påstående på TNT (kabelkanal) angav att det fanns obekräftade marknads- eller internationella kurser på bankdatorer på:
  Dong: 0,37 till 2,27 dollar
  Dinar: 3,71 till 8,00 dollar
  Zim: 0,15 till 1,55 dollar
  Rupiah: 0,98 till 1,28 dollar
 8. Den 2 september 2016 publicerade Dinar Chronicles ”Vi är en av de webbplatser som valts ut för att få det särskilda e-mejlet med titeln TETELESTAI. Innehållet kommer att publiceras högst upp på sidan under ”1-800 # ’s och instruktioner för Valuta-Inlösen / Växling.” Vi räknar med att TETELESTAI-e-mejlet kommer inom kort.” RV LARM – 18:00:00 EDT – FREDAG – 2 SEPTEMBER 2016
 9. Det var uppenbart att de nu planerar att göra RV under Labor Day-helgen. Det sista steget i RV-processen var att amiralen skulle mata in sin personliga kod i systemet. Detta sades ha skett runt kl. 01.00 EST den 2 september, vilket startade en intern uppsättning säkerhets- och protokollavcheckningar inom datorsystemet. Uppenbarligen stoppades datorn när det såg ut som att en fortsättning av processen skulle störa marknaderna. Men amiralen hade redan matat in sin personliga kod och det fanns ingen återvändo.
 10. Denna 2 september hade underrättelsekällor bekräftat att inlösenkontorens anställda var engagerade i personliga valutaväxlingar på avsides belägna växlingskontor för alla stora banker över hela Nordamerika.
 11. Efter att banker avslutat interna inlösen, skulle de växla fram till 12 september 2016 sade Internet Group.
 12. Alla valutor löstes in mot deras tryckta nominella värde inklusive ZIM där ”inga nollor var borttagna”. ZIM-inlösningarna sades ha gjorts med exceptionellt höga kurser, både för de internationella och marknadskurserna.
 13. Det publicerades en 48 timmars tidsfrist för att lösa in vid Suveräna eller Förhandlingsbara Kurser. De som hade resor eller medicinska problem skulle erbjudas en tre veckors förlängning. För att få de förhandlade kurserna behövde du växla under de första 10 dagarna.
 14. Lördagen den 3 september gjordes en ”slags” underteckning av Parisavtalet av Obama (som innehöll den Globala Valuta-Återställnigen). Detta sades vara den officiella starten på allting och var tvunget att ske före G20-mötet i Kina den 4 september.
 15. Söndagen den 4 september hävdade WSOMN AdminBill: ”Det sker aktivitet på en viss plats som kommer att leda till en lugn lansering av de nya kurserna. Jag tror inte att det kommer ske förrän tisdag eller onsdag. Flera källor indikerade att allt har fullföljts och slutförts. Vi väntar på att medlen ska få klartecken så att de kan skickas för frisläppande till valutainnehavare. Bankernas balansräkningar måste visa att de har medel för att göra valutaväxlingar. Vi kan se resan avslutas den här veckan.”
 16. Allmänheten var planerad att göra inlösen den sista halvan av september 2016.
 17. Allmänna och obligationsväxlingar förväntades börja någon gång under september 2016. Alla skulle få vad deras kurskontrakt krävde, och / eller omvandlat till marknadskursen på skärmen, beroende på i vilket land de bodde, och vilka valutor eller obligationer de försökte konvertera eller öka värdet på. De internationella priserna kan också gälla.
 18. Det kommer förmodligen inte att bli någon direkt offentlig handel på IEX (den nya plattformen för tillgångsbackade valutor som ersätter valutamarknaden) förrän någon gång efter 15 september. Är det därför den irakiska budgeten måste vara antagen den 10 september? Väntar IEX på att de nya tillgångsbackade valutorna ska ha ett värde?
 19. Ansedda ekonomen Jim Rickards hävdade att den amerikanska dollarns död skulle börja den 30 september 2016. ”D-dagen för den amerikanska dollarn.” Det kan utlösa en förödande dollarkrasch, massiv amerikansk aktieimplosion, skicka guldpriset i skyn så högt som 10.000 dollar per uns och ändra den globala maktbalansen till Kinas fördel.
 20. Den 1 oktober 2016 sägs vara starten på det nya guldbackade systemets inrikesredovisning, platt skattesats och Basel lll-efterlevnadstillsyn av 30 fördrag som undertecknas i helgen vid G20-mötet i Kina.
 21. Genomförandet av Gold Standard-Fördraget förväntades efter 1 oktober 2016. Detta var en pågående process där slutliga genomförandet skulle börja för allt internationellt guldvärde som det relaterades till den beskattningsbara inkomsten, via 2015 års Parisavtal om Klimatförändringarna.
 22. Bloomberg News verkar tala om guldstandardens konsekvenser av den Globala Valuta-Återställningen.

Artiklar:

New Republic via a GCR: Update for September 2, 2016

Website Update – Important: Regarding “TETELESTAI”

RV ALERT – 18:00:00 EDT – Friday – September 2, 2016
“RV in Process as of 8 PM” – RTC Fisher Intel 9-1-16
“Watch the Clock” – RTC Fisher Intel via Awaken 9-2-16
Gary Larrabee – Philip Tilton Excited, 800 Numbers and Wells Fargo
Gary Larrabee – Philip Tilton Says “Goodbye”, RV Expected over Labor Day
“Unconfirmed Rates” – Intel from TNT Dedar 9-2-16
“Trigger has been Pulled” – Fri. PM TNT Intel/Thoughts
Obama to Meet with Xi in Visit to China for G20
Hanjin Collapse Paralyzes Trade, Retailers Demand Bailout
“Update on the IEX” – Thoughts from KTFA Backdoc 9-2-16
“When you see the HCL…” – Fri. AM KTFA Thoughts/News
TNT RayRen’s Showtime CC Notes by Adept1 for 9-2-16

Gary Larrabee – Kent Dunn: Exchange Appt. with WF with…
“Near the Final Solution” – WSOMN AdminBill Intel 10:30 AM MDT 9-3-16
Paris Climate Pact Ratified by Obama and Xi, Hastening Acceptance
Jack Lew’s Remarks: The Past, Present, and Future of the G-20
Paris Agreement on Climate Change Ratified by China’s Legislature
Golden Age of Growth Moves East as Currency Markets are Shrinking
China, US Join Climate Deal, Obama Hails to Leave Legacy
“HCL Activated” – Thoughts from KTFA EHankins
“IEX After the 15th” – Sat. AM KTFA Thoughts w/ Backdoc
“Keep the Faith, This is Gonna be Heavy” – Anonymous Guest Post
“Near the Final Solution” – WSOMN AdminBill Intel 10:30 AM MDT 9-3-16
Paris Climate Pact Ratified by Obama and Xi, Hastening Acceptance
Jack Lew’s Remarks: The Past, Present, and Future of the G-20
Paris Agreement on Climate Change Ratified by China’s Legislature
Golden Age of Growth Moves East as Currency Markets are Shrinking
China, US Join Climate Deal, Obama Hails to Leave Legacy

 

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...