“Supersedel” – HCR/RV SITREP – onsdag 13 september 2017

 

“Supersedel” – HCR/RV SITREP – onsdag 13 september 2017

 

Tillbaka i oktober 2013 blev distributionen av $ 100 USD ”Supernote” förfalskade sedlar så stor att de var tvungna att göra en ny $ 100-sedel med ett avancerat ljusbrytande säkerhetselement inbyggt i varje sedel.

Nordkorea var sedan 1970-talet en känd förfalskare av kinesiska yuan, men började göra detsamma med USD på 1999-talet och sedan sparkade programmet över till hyperdrive 2007-8 efter marknadskollapsen.

http://www.heritage.org/asia/report/china-complicit-north-korean-currency-counterfeiting

https://news.vice.com/article/north-koreas-counterfeit-benjamins-have-vanished

https://www.google.com/amp/s/www.vanityfair.com/style/2009/09/office-39-200909/amp

Detta gjordes för att hålla USA, Inc. flytande genom den finansiella stormen som blåste in från öst efter att Kina hotat med att dra ur kontakten för hela västvärldens gamla finansiella system via Lehman Brothers skuldinstrumentsamtal

Detta började där vi är nu – den totala elimineringen av det gamla finansiella systemet, belyst genom permanent eliminering av USD-existensen.

Några, exempelvis Church Bank, förbereder sig på detta domedagsscenario och överför bank- och andra guldtillgångar till andra delar av världen som inte är beroende av det amerikanska banksystemet för sin livsstil eller dagliga valuta.

Andra banker och kreditföreningar kommer inte att vara lika lyckliga eftersom de antingen inte hade framsyns eller krigsmoraliska troheter för att övervinna suveräna förfalskare,-den största av dessa är Federal Reserve Board. En tjuvaktig grupp av zionister som alla kommer att ha kastats ut den 30 september 2017.

Vad som gör RV komplicerat är att veta vem fienden är, vad de är, och vad de har stoppat upp i ärmen, och när deras kobra kommer slå till härnäst.

USN har ännu inte röstats till lag av US-kongressen, vilket genom GESARAS egna mandat måste komma innan det nya finansiella systemet kan fungera i USA.

Så fortsätter Israel/mörka adeln att hålla gisslanförhandlingar och hotar den amerikanska kongressen (Freedom Caucus i Representanthuset Republikanerna Lindsey Graham, John McCain och Demokrater i Senaten).

Inget lagförslag kan nå en sittande USA: s presidents skrivbord, så att han kan underteckna det till lag omedelbart. USN och alla andra globala revalverande valutor väntar tålmodigt på sidlinjerna på sin tur … så gör världen … och det gör vi också.

Nordkorea är bara en bonde som slår USA mot Kina/Ryssland för att starta världskriget, vilket är en brand som kabalen måste tända för att fördröja de globala monetära reformerna – vilket är deras verkliga dödsstöt.

Lagligen väntar vi alla på kongressen och sedan till sist president Trump för att starta RV genom att gå in och göra den guldbackade USN till lag.

Därför är bankuppgifterna sekundära, för utan en valuta som är erkänd av resten av den fria världen, är vår USD ett odugligt instrument med ett värde som ifrågasätts minut för minut av resten av världen.

Det är därför Nordkorea plötsligt skjuter missiler mot Japan, och varför Israels Netanyahu reser världen runt och letar efter en vän.

Men det är för sent BiBi. Din säng är bäddad. Trumps också. Tack och lov är vår säng, vårt sovrum och hus väldigt annorlunda även om vi också väntar på samma sak.

Det handlar bara om de fördömda USN fortfarande.

Sobeit. Gud är med oss.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...