“Deadline” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – onsdag – 12 juli 2017

“Deadline” – GCR/RV Geopolitisk Översikt – onsdag – 12 juli 2017

 

Poängen med att förvärva stora lager av fysiska tillgångar under århundradena är att samla så mycket rikedom att du kan kontrollera alla andra aspekter av samhället: militär, bank, tillverkning, matleverans, gruvdrift, mineraler, fastigheter och regering.

Därför arbetade den anglosaxiska kabalen för mediekontroll … det var allt de hade tillgängligt … i hopp om att övertyga hela världen att gå emot de Suveräna Asiatiska Äldste, liksom deras egna bästa intressen och sålunda överföra alla kraft globalt till dem.

Allvarligt, de trodde verkligen detta i över 400 år. Och de skulle ha kommit undan med det om det inte var för Gud.

Alltför roligt.

Verkligheten är vad dessa Äldste hanterar, de samlar tålmodigt den största chipstraven med naturresurser på det geopolitiska pokerbordet, och med en oöverstiglig marginal kan jag lägga till.

Under tiden fortsätter kabalen att mixtra med sin fantasistyrka och kämpar, bara för att hålla sina lögner uppe i luften. Faktiskt, så har de flesta antingen överlämnat sig via amnesti eller valt att dö med bedrägeriet i stället för att hantera sin nyfunna, permanenta irrelevans.

Det är nu uppenbart att både Ryssland och Kina hade mer än graverande information både på Trump och Clinton före valet, så teoretiskt sett spelade det ingen roll vem som vann valet – ingen kandidat kunde ha hållit sig på posten så värst länge på grund av sina förflutna smutsiga skandaler.

Men för de nyligen tillsatta ledarna i Republiken är Trump en outhärdlig nationell förlägenhet som orsakar irreversibla skador internationellt på vårt rykte.

Så tvingas Republiken att utnyttja ryssarna och kineserna på de sätt som de kan.

Nordkorea är ett sätt.
Ukraina är ett annat.
Förhandlingar mellan Israel och Palestina är ett annat. Qatar/Saudiarabien Iran en annat.
Parisavtalet ett annat.
Även att avvisa USN är ett (alla innebär självmord).

Tråkigt att vår enda stora supermaktsnation har blivit reducerad till internationellt åtlöje, och stod som en avlägsen andraklass världsmedborgare vid förra veckans G20-möte.

Ändå representerar Amerika fortfarande 25% av världens BNP och har den starkaste och mest sofistikerade militära stridsstyrkan i världen.

Underbart!

Men hur bra är dessa förhandlingstillgångar om vi inte längre kan betala för våra nationella utgifter på grund av vår standardiserade valuta (USD)? För snart kommer ingen att acceptera våra greenbacks!

Utan tillgång till den nya amerikanska valutan, som bara existerar i det nya suveräna Asiatiska Äldstes Finansiella System, stött av, gissade du det, gammalt guld, Amerika är finansiellt rökt.

Vi går i konkurs!

Sanningen är att kineserna länge har ägt och fortfarande äger USA eftersom a) de förstår den andliga sanningen av värden; B) deras samhälle är 5000 år gammalt och de har haft århundraden av mer tid att ackumulera världens sanna värden (naturresurser).

Så medan Republiken är desperat att bryta ut och slänga ut den orangea Ryssland/Kina kontrollerade Trumpeten via kongressen och sätta detta stora land tillbaka på en rättfärdig väg igen i alla delar av det amerikanska livet … kan de inte göra en förbaskad sak förrän de får höra från Peking att de kan gå vidare.

Eftersom tills att sagda Äldste välsignar vår nyrestaurerade Republik med det finansiella syret för att vi skall kunna leka fint igen med andra stora nationer i deras ekonomiska sandlådor, är vi bara deras hållna hund.

Och de Äldste bestämde sig för länge sedan att hålla Amerika under kontroll under denna övergångsfas genom att få oss att uthärda en Trump-presidentskaps skam – tills de har utövat rätt mängd mjuk makt för att fläcka vår inhemska politiska och internationella diplomatiska historia för alltid.

66 miljoner amerikaner röstade för Trump.
69 miljoner amerikaner röstade för Clinton.
Ovärderligt.

Självklart har vi inte (ännu) tillåtits att öppet ansluta oss till deras nya kvanta, blockkedje-finansiella system med uppvärderade guldbackade valutor tillgängliga globalt för köp och investeringar av allmänheten.

Men vi ska. Och Republiken vet det här.

Faktum är att vi måste godkänna vår Federala Budget för 2018 och vårt Finansdepartement-kontrollerade skuldtak, eftersom båda kommer att förfalla exakt den 30 september 2017.

Intressant hur det fungerar. Allt synkroniserat
och allting. Vänta, det är bara ungefär tio veckor från idag. Oh boy!

Betyder det att de Äldste helt kommer att tvinga in Republiken i sitt GESARA-sätt att tänka, eftersom Kina inte längre kommer att acceptera gamla fiat USD pengar offentligt efter det fjärde kvartalets slutdatum – vilket över natten skulle kollapsa vår ekonomi?

Ummm …. yup.

De äldste skulle naturligtvis skydda världsmarknaderna, som de emellertid har gjort i flera år nu.

Kanske är det därför som valutaväxlingar för privata eller offentliga inlösen ännu inte har påbörjats. Det är Republiken som håller på en bluff och långsamt spelar ut den Trump-exodus som de har kontroll över.

Är Obama med på denna stumma strategi?

Umm …. yup.

Verkar som att de gamla Anglo-maktspelarna också försöker ta en större bit av det nya äpplet än vad som tidigare överenskommits.

Och Obama tillåter det för alla samhällens större goda. Tokig komplexitet i geopolitiken före en RV.

Det betyder att företaget Amerika och Pentagon, plus den nya Republikens ledarskap och Obama i den här timmen gör sitt sista vad om våra finansiella framtider.

Men tills att de äldste får allt de vill ha – och jag menar absolut allt de vill ha, eftersom den som har guldet gör de gyllene reglerna – så får ingen växla mot skärmkurs på något ställe i världen.

Obama känns annorlunda. Hoppas att han vet något vi inte vet om de Äldste.

Eftersom bara de Äldste håller detta frisläppningschipet. Och de gör det fortfarande vid denna timme och synar varje bluffbud vi gör.

Det finns en hård deadline i mitten av juli för att undvika en statlig nedstängning i september.

Att uppnå en kompromiss före deadline skulle innebära att vi alla kunde RV i Nordamerika och hela världen inom några minuter.

Men ju närmare vi kommer nämnda tidsfrist, desto mer närmar sig en fullständig kollaps av landets finanshus och en allmän valutainsolvens.

Verkligheten, inte fantasin, styr dagen nu. Inget mer fiat nonsens på de Äldres vakt.

Men gör inte något misstag i detta skede, efter vad anglosaxarna har gjort mot färgade människor (hu-manity) i årtusenden, kommer de att låta västvärlden kollapsa för att aldrig helt återhämta sig eller återvända. Och då köper de tillbaka allt för bara pennies på dollarn.

Det smartaste draget för att få alla ex-kabaler och nuvarande Republikens ledare att vika sig sig. Nu. De har noll hävstångseffekt och de Äldsta /kineserna/ryssarna blinkar inte ens.

Hej, i alla fall rullar RV-bollen ner till slut, och till och med plockar upp irreversibel kraft. Sobeit.

Ja RV kommer.

Oavsett om det är någon gång på morgonen efter 2:00 EDT (08.00 svensk tid) denna vecka eller i början av nästa kvartal (1 oktober). Allt beror på de fina människor som sköter vår restaurerade Republiks regering (ingen kan se och rekommenderas av Obama).

Hela världen väntar på att USA blir GESARA-kompatibelt- eftersom Amerika kontrollerar ödet i Ukraina, Israel, Saudiarabien, Qatar och Parisavtalet, ett ensidigt och samtidigt beslut.

Det är därför som Amerika fortfarande spelar roll. Vi kontrollerar ödet för andra suveräna nationer.

Och det är precis vad Republikens ledarskap satsar på. Men åh, hur snabbt deadline i mitten av juli närmar sig för båda sidor i denna mogna timme. Med Himmel eller helvete som våra enda alternativ.

Gud är med oss.

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...