“Sverige” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 27 september 2018

 

“Sverige” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag 27 september 2017

 

Det var skrivet här att en mitten av oktober avslutning skulle vara det logiska strukturella slutet på RV.

Det datumet gäller fortfarande enl. PM som släpptes till banker igår med ett femton dagars RV-exekveringsschema.

PM:et sade inte att USAs, Inc. fasadregering får slut på USD vid midnatt den 29 september 2017.

Och det finns inget sätt att få mer pengar om det inte är USN. Strukturellt finns det bara inget annat sätt.

De Äldste har accepterat ansvaret för den plötsliga kollapsen av västvärldens anglosaxiska bankgemensamhet eller nationer för att genomföra de globala finansiella reformerna.

Termen ”anglo-saxisk” är fransk och används för att beteckna engelsktalande länder som Storbritannien, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland. Förutom en språklig markör kan adjektivet också beskriva kulturen (kristen), rättssystemet (gemensam lag) och ekonomisk modell (kapitalism).

Det betyder att de välvilliga färgade raserna (och Ryssland) har dragit ur den ökända frisläppningsutlösaren, och väntar nu på den mörka kabalens egen kollaps via den israeliskt styrda amerikanska senaten, m.a.o. senatorer Collins, Murkowski, McCain, Paul och Cruz. Alla är i princip anglosaxiska kabalagenter.

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/powerpost/new-version-of-health-care-bill-will-help-alaska-and-maine–home-of-two-holdout-senators/2017/09/25/24697f62-a188-11e7-b14f-f41773cd5a14_story.html

Vilket betyder att alla dessa turbulenta amerikanska hälsovårdstvister handlar om att skattereformen inte kunde utnyttjas av kabalen, eftersom det inte finns några fler pengar på lördag kväll, och att Obamacares subventioner skulle utgå om det skulle bli ett slut på USD.

Kom ihåg John McCains ökända tumme ner? Det var din RV i augusti.

Och således kan Amerika strukturellt inte göra RV utan att en obligatorisk skattereformslagstiftning är på plats, eftersom Republikens GESARA-överenskommelse innebär ett maximum av en högst 20-procentig bolagsskattesats och universell hälso- och sjukvård.

Om det inte är tillräckligt komplicerat så är Trump en klon vars kabalhanterare har flyttats, bara för att bli manuellt kontrollerad genom ett hjärnimplanterat datorchip vid FN när han hotade att förstöra Nordkorea (eftersom Peking och Seoul verkligen skulle bli måltavlor).

Förvirrad än?

Vad som inte är förvirrande är att pallar på pallar med den nya USN-valutan skickats till regionala utbytescenter med militära helikoptrar med jetfighter eskort.

Ingen brydde sig om att berätta för Wells Fargo eftersom Wells Fargo inte längre kontrollerar sina egna utbytescenter eftersom Wells Fargo gjorde allt i sin makt för att stoppa RV.

Och den som fortfarande främjar en Wells Fargo-dagordning eller som bär falskt vittnesmål till förmån för en Wells Fargo, är inte bara kritad, utan öronmärkt för en framtida brottsutredning.

Vill du åka härifrån? Jag hör att Sverige är underbart vid denna årstid men utlämning är inte så svårt.

Tufft val för kabalplanterade kackerlackor att exakt veta vart de ska springa när alla ljusen tänds upp på söndag.

Det är också skrivet här att fullständigt överlämnande till Guds vilja är absolut innan den kommande händelsen – vilket innebär att man släpper det mänskliga genetiskt förändrade egotillståndet till förmån för en Guds sinnes-kroppsupplevelse som det enda överlevnadsalternativet.

Överlämnande = liv. Själv = död.

Det finns fortfarande tid för alla lurade Anglos att acceptera sin sanning som mutationer av en mindre Gud. Allt som krävs är en böjning på knäna och en uppriktig begäran att återvända till den inneboende anpassningen av Guds Vilja över sin egen.

Inte komplicerat. Inte förhandlingsbart. Inte emotionellt. Liv eller död. Vad säger du? Sobeit.

Gud är med oss

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...