Teamet via Peggy Black, 13 juni 2019

Teamet via Peggy Black

13 juni 2019

Detta Är en Mycket Stor Lekplats

 

Vi är här för att hedra er i er prakt. Ni fortsätter uppför utvecklingsspiralen med varje medveten tanke och medveten handling, speciellt mitt i kaoset då det gamla paradigmet löses upp. Ni bevittnar den kollektiva skuggan av negativa och dåliga känslor som stiger till ytan i världshändelser. Dessa skuggkänslor ses, bevittnas och omvandlas av dem som förstår principerna och de universella lagarna. Det ljus ni bär och sänder ut gör en enorm skillnad.

Ni är inte ensamma i denna uppgift med att omvandla de negativa och dåliga energierna. Hela den galaktiska gemenskapen av gudomliga medvetna stjärnvarelser, uppstigna mästare, avatarer, de uråldriga, ärkeänglar och änglar finns alltid tillgängliga vid begäran.

Omvandlingen av medvetande på denna planet är en kosmisk händelse som pågått i eoner av tid. Det är resultatet av upplevelser av tidslinje efter tidslinje. Oavsett hur mörkt eller hopplöst allting verkar vara, så kan allt förändras på ett ögonblick av det kollektiva andetaget.

Så, med denna överföring inbjuder vi er att återansluta till ert eget stjärn- eller galaktiska arv. Börja överväga att även om ni har en fysisk kropp så finns det en energi som ger liv åt den formen och det livet. Precis som ni betraktar er fysiska kropp som ert genetiska arv så är ni också en del av ett galaktiskt arv av energi.

Tillåt er själva att för ett ögonblick föreställa er att ni har stjärnessens, att ni bär egenskaperna och förmågorna av ett galaktiskt arv, vad skulle det kunna vara? Hur skulle dessa förmågor eller denna gudomliga härkomst manifesteras i ert liv och era handlingar?

Tänk om dessa inneboende gåvor, dessa stjärn- och galaktiska förmågor väntade på aktivering av personliga koder. Tänk om ni kunde aktivera dessa koder eller stimulera eller snabba på dessa inneboende gåvor. Det är frågor vi inbjuder er att börja fundera på.

Ni känner er själva som en fysisk närvaro; nu vill vi att ni börjar känna på idéen om att ni också är en energinärvaro. Ni kanske kan ta upp någon form av energiövningar. Använd er fantasi och börja ta er tid att leka med möjligheten att ni kan resa i tiden. Föreställ er själva besöka andra tidsramar i er historia. Föreställ er att ni till och med kan resa till andra dimensioner; låt er själva se eller känna hur det skulle kunna kännas eller se ut. Vi inbjuder er att lägga alla förväntningar åt sidan. Kom ihåg att ni bara leker i er fantasi.

Ni kan använda kvant-fältet för att skapa en plats i vilken ni tryggt kan resa, utforska och äventyra.

Låt er själva slappna av i processen och bara observera hur detta skulle manifesteras för er. Användande av ljud kan också trigga ett sinnestillstånd i vilket ni kan uppleva andra sfärer och verkligheter.

Vi inbjuder er bara att fundera på möjligheterna och ge er själva nåden att utforska vad ert arv från stjärnorna kan vara. Vilket stjärnsystem har alltid intresserat er, eller detta kanske är ett helt nytt koncept att begrunda och tänka på? Ni kan göra lite letande och undersökande. Studera stjärnsystemen och galaxerna, är det någon som intresserar er mer än någon annan?

Beakta ett ögonblick att det finns ungefär 300 miljarder stjärnor i er Vintergata, det kan finnas runt 30 miljarder planeter bara i er galax, och det finns över 100 miljarder galaxer i ert observerbara Universum. Många av er har hört talas om systemen Antares, Plejaderna, Arkturus, Betelgeuse, Sirius och Andromeda. Detta är en mycket stor lekplats.

Vi inbjuder er att skapa en helig plats, en Alkemist-Kammare. Platsen skapas i er fantasi. Gör den så verklig som möjligt. Det finns inga begränsningar här; kom ihåg, ni är en skapare. När ni har platsen, kammaren, så slut era ögon och känn att ni själva är där. Det här är platsen dit ni kan inbjuda information om er stjärnessens, ert galaktiska arv. Det här är platsen där ni kan träffa andra energivarelser som kommer som färger eller geometriska former eller mönster. Var öppna för möjligheterna.

Kom ihåg att ni är en multidimensionell varelse. Ni är i ert väsen stjärnenergi. Ni bär ett galaktiskt arv i själva ert DNA. Vi uppmuntrar er bara att börja ta till er denna information.

Det är denna förbindelse till den större bilden om vem ni är som gör att ni mer fullt ut kan kliva in i er personliga kraft som en mästare. Som en gudomlig stjärn-frö varelse har ni obegränsade energetiska förmågor. Ni är så mycket större än ni någonsin tillåtit er själva att tro. Ni råkar bara leka i ett omedvetet fält och en dimension som är begränsad. Så, som en empatisk varelse matchar ni energin i denna omedvetna begränsade tredje dimension.

Nu är det dags att börja tänja er medvetenhet, att hedra och kalla fram era personliga förmågor och gåvor. Det är dags att snabba på och stimulera det latenta arv ni bär på.

Vi inbjuder er att helt enkelt bjuda in er stjärnfamilj, er stjärn-folkstam, att göra sig själva kända för er. Bestäm er för att titta på filmer eller program där ämnet kan vara stjärnvarelser eller utomjordingar. Lägg märke till hur ny information dyker upp, lägg märke till vad ni beslutar att läsa eller vilka program ni vägleds att titta på; det ger ledtrådar till era frågor.

Var medvetna om era drömmar och de bilder som kommer upp medan ni sover. Det finns nu möjlighet för er att mer fullt ut vakna upp till vem ni är och er förbindelse till stjärnorna och alla galaktiska energier. Hitta en plats där ni kan betrakta stjärnorna på ett avslappnat sätt och gör det till en vana att observera natthimlen. Föreställ er eller låtsas att ni kan tala med stjärnorna.

Vi inser att det vi här föreslår kan kännas lite långsökt eller till och med fånigt. Lägg märke till er reaktion på vår överföring. Väcker våra ord och inbjudningar ert intresse, känns de omöjliga eller till och med som nonsens?

Ni kan kalla på de gudomliga, med namn eller inte, att komma för att hjälpa och stötta er i denna upptäckt. Vi försäkrar er att när ni väl börjar undersöka möjligheterna, kommer dörrar av medvetenhet att öppnas och mer blir avslöjat. Det är dags, och koderna aktiveras inom många av er som går på jorden. Kliv in i sanningen om att ni verkligen är mer än er fysiska kropp och form.

Vi finns alltid tillgängliga för stöd och hjälp; vänligen kalla på oss på er resa till er sanna uppenbarelse. Ni är stjärnfrö, ni är en del av det storslagna och fantastiska galaktiska som nu vecklas ut. Ni är skapare av världar. Teamet.

 

©2019 Peggy Black All Rights Reserved. Notice is given that the creation of videos by people other than the author, channel and scribe is prohibited. You may share this message and distribute as long as nothing is changed, you credit the author and include this copyright notice and web address. www.morningmessages.com FREE 88 messages available

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...