Söndagsmeditation kl 21.00 via Jennyli Gustavsson, 16 juni, 2019

Människor har evakuerats till Lemurien nu. Under ytan till Lemurien är vissa människor på väg att evakueras, för att förbereda för en stor entré av Nya Världen. Många människor tar sig levande dit, men andra gör det via tärtiären som är en portal för ljussjälar. Hur ska jag förklara så att du förstår? Människorna som har valt att porteras till Lemurien, är älskade själar som kämpar för Moder Jord och för mänsklighetens kvantsprång upp i dimensionerna. Tärtiären kommer att förbereda er på att en ny värld ska stiga upp ur klart vatten. Klart vatten, säger vi därför att först måste alla världshav bli renade. Det är något som pågår, och vi lovar att kolväten och annat som finns både under och ovan vatten, formas till kärleksfulla ämnen för flora och fauna. Äntligen visar vi dig vad som ska komma. Medan du jobbar på ytan finns det många som jobbar under ytan. Hur de lever under ytan är inte svårt. Människorna under ytan känner till lättheten i kroppen. Och för er som lever på ytan, ovan här, omser vi att ni ska känna en lättnad i kroppen när ni lär er att kommunicera med följeslagare under ytan.

Mitt råd till dig är att kommunicera med de som befinner sig där nere. Skapa förutsättning för att lyssna. Möt dem först vid stranden, och låt dem föra dig via tärtiären in i jordens inre för att få tillgång till visdomen som ligger gömd i Lemurien. Människorna där nere har börjat lyfta denna kunskap till ytan, genom att låta tärtiärer ta form som ljustunnlar genom vattnet. Mästerlighet handlar om att ömsa skinn, och att lära sig simma som en ljusvarelse, genom tärtiären. Du ska erbjudas kunskap som vänder världen upp och ner. Du ska omse att den värld som du ser idag får vändas rätt igen. Många är det som väntar på flippen, när världen tippar över: flippen till upprättelsen, till uppståndelsen, till evigheternas majestätiska kupol. Skuldbelägg inte dig själv. Mot bättre vetande ska du vandra, och känslan av liv, lust och glädje ska åter komma in i ditt liv. Hem ljuva hem ska läggas framför dina fötter. Hem ljuva hem är en plats i ditt hjärta, men också på jorden. Där du är, är ditt hem. Härmed förklarar jag vårt uppdrag startat. Härmed upprättar vi en ljustärtiär mellan oss. Med denna ljustärtiär lämnar jag min värld, och besöker din. Med denna ljustärtiär lämnar du din värld, och besöker min.

Möt mig vid stranden, och känn hur jag lägger tärtiärljus runt din kropp. Känn hur jag låter vortexen från Lemurien formas som ett ljusskepp runtomkring dig. Med detta skepp ska du färdas ner till oss. Erbjudandet om att åka till Lemurien är onekligen det största i den här tiden. Mitt förslag är att du tar emot ljusskeppet när du mediterar. Musik och god stämning är en bra förutsättning för transport. Förstår du? Människor kan leva på båda sidorna. När du sover får du tillgång till den inre jordens kunskap. Hämta sen hem kunskapen via meditation, när du är vaken. Människor tar steget nu, och låter sig ledas, från underkastelse till upprättelse för att äntligen komma ihåg sitt eget värde och uppgift i det här livet. Människor omser att låta tärtiären visa vägen. Skeendet som nu sker när haven renas från gifter, och när människor börjar känna av hur den nya jordens energi stiger upp ifrån källornas källa, i djupet av jordens hav, är något alldeles enastående. Det är något spektakulärt som nu sker, och vi är från djupet av våra hjärtan hänförda. Svaren på era viktiga frågor ska lyftas, belysas och få ett svar. Det är ingen tvekan om den saken. Möt oss vi strandlinjen, och kom ihåg att vortexen som läggs runt er för att vi ska kunna kommunicera, också är en del av den nya jordens energi, och kommer att hjälpa dig förhöja din vibration.

Meditera och ta emot ljuset från Lemuriens vortex. Arvet efter Lemurien väller nu upp och kanaliseras via tärtiären till er värld på ytan. Skeendet är vackert, och kanske det mest spektakulära sedan miljoners miljoner år. Den tertiära eran på jorden läker alla era sår. Meditera för att lyfta skapelsens ljus, upp ur djupet. Din hjälp är viktig för skapandet av den femte dimensionen, ovan jord och hav. Salt och vatten skapar viktiga joner som underlättar för den nya frekvensen att stiga upp. Skeendet är starkt, just genom saltvatten. Därför uppmuntrar vi dig att meditera vid havet. Skeendet sker starkt och ljuvligt vid havsvatten. Skulle du inte befinna dig vid vatten, rekommenderar vi att låta själen få vandra till Mälardalens strand så att så många människor som möjligt fångar upp det tertiära ljuset från årmiljonerna. Detta ljus har legat inkapslat och väntat på att få befria människorna från sina lågt sjunkna medvetanden. Sann Anda ska fylla era kroppar och själar, och ni ska åter leva en lemurisk tillvaro. Skönheten ska blomstra och skaparkraften ska bli oändlig.

Saneringen av haven sker i takt med att ljuset stiger mot ytan. Därför blir du en viktig del i att hjälpa till att sanera haven. Meditera och ledsaga sanningens ljus upp mot ytan. Se hur ljuset samtidigt förintar allt orent, allt giftigt, och allt skräp som finns i havet. Saneringen sker gradvis, men den sker. Följ skeendet, och ingjut hopp i era hjärtan. Många av er förfasas över lidandet i er värld. Men vet att skapandet av den nya världen, och den nya jorden har pågått i tusen år. Men idag den 6 juni 2019 fick kanalen av ljus från den inre världen, en uppgradering som satte tusen år av arbete i skuggan, och en ny era vällde fram som en gigantisk kokande gryta. Kokpunkten uppnåddes äntligen. Det är en dag att fira! Möt oss vid Mälardalens strand, och låt oss samarbeta med er för att återknyta kontakten. Hur ni än gör, se till att låta vårt arbete från inre jorden fortgå. Se till att låta oss få komma till er, och se till att ta emot det nya ljuset. Med den femte dimensionens vibration, ska ett paradis på jorden äntligen blomstra!

Var hälsade och på återseende!

Urkraftsvarelser f rån den lemuriska livsformen, i källornas källa av rent ljus och kärlek.

Du gillar kanske också...