Teamet via Peggy Black, 17 april 2020

Teamet via Peggy Black, 17 april 2020

Peggy Black och ‘Teamet’ ~ Stor Återställning i Medvetande

16 april 2020, morningmessages.com

Vi är här för att stödja er när ni upplever oro och demontering av verkligheten som ni har känt. Det här är första gången som er planet har kommit nära ett fullt stopp. Det är chockerande, störande och skrämmande. Detta är en viktig återställning av medvetenheten.

Denna erfarenhet erbjuder möjligheten att observera allt som inte var i balans. Denna obalans har funnits i eoner. Den är global, finansiell, personlig i sin ojämlikhet. Individer har förlorat sin koppling till naturen och medvetandet om alla andra levande ting.

Nu, i det ögonblick då allt som är normalt och naturligt har stoppat upp, pausar individer och håller sig tysta. Det är i denna tystnad och i denna paus som de blir medvetna, medvetna om att saker och ting kommer att bli annorlunda.

Individer har möjlighet att pausa i sin brådska, att sitta tysta och reflektera över sanningen om vilka de är. I denna reflektionstid blir de medvetna om att de är mer än denna fysiska kropp. De rushar inte, driver inte på, eller springer, från en händelse eller aktivitet till en annan.

Denna nivå av tystnad gör att ljuset som badar er planet förankras mer fullständigt i varje individ. Vi inbjuder er att hålla fast i er medvetenhet och er anslutning till denna sanning. Förstå att det kommer att bli mycket mer störningar och kamp innan detta är helt färdigt.

Det finns en uppstigningskraft som påverkar er planet, men förstå att den också kommer att påverka hela universumet. Denna förstoring av ljus är utformad för att aktivera allt som är ljus på Jorden och inom alla människor. Kraften i detta ljus har skapat en störning av rädsla och negativitet som har varit dold, begravd och inlåst i jorden i väntan på en tid då mänskligheten var redo att transmutera energin.

Livslängder av missbruk, negativitet och orättvisa väntar på att förvandlas. Vissa människor utövar kontroll över andra med rädsla och vill trycka ner den andliga väckningsprocessen som äger rum. Detta virus är en produkt av de negativa energierna och rädsloenergierna som stiger upp för att släppas och transformeras. Detta virus och dess påverkan på världen gör det möjligt för mänskligheten att erkänna närvaron av rädsla, negativa och misskvalificerade energier, att erkänna lidande och börja skapa positiva förändringar inom sina varelser.

Så er balans och stabilitet kommer att hjälpa er planet i denna övergång. Ni är mitt i förändringarna. Det finns alltid oenighet och förvirring när saker börjar förändras. Mänskligt medvetande vill att saker ska gå tillbaka som de var, att gå tillbaka till ”det normala”, även om det ”normala” var ur balans, orättvist, skadligt för andra och för naturen.

Ni och många andra observerar, och demonterar, lager på lager av tät tro och gammal energi som lagras i era celler. Vi firar det arbete ni gör. Om ni kunde se ljusenergin som ert kollektiva medvetande uttrycker skulle ni bli förstummade och förvånade.

För många livstider sedan fanns det en period som ni har kallat de brinnande tiderna. Under flera hundra år dödades individer på grund av deras anknytning till naturen och med växter, när läkare, mystiker, barnmorskor och örtläkare brändes på bål. Detta väckte en sådan rädsla i det kollektiva medvetandet att människor var mycket försiktiga med att uttrycka intuitiva förmågor, eller deras koppling till andeväsen, tomtar och feer. De undertryckte dessa gudomliga anslutningar och begåvade förmågor hos sina barn. Detta var en allvarlig orättvisa för mänskligheten. Ni upplever resultaten av denna orättvisa idag.

Människor kände sig frånkopplade från naturen, och tillät därför att naturen kunde bli våldtagen, och att träden höggs ned utan någon protest eller oro för planetens välbefinnande eller balans. Denna obalans orsakar nästa stora utrotning, med försvinnandet av regnskogen, smältningen av permafrosten och klimatförändringarna med alla dess kraftfulla destruktiva vädermönster som påverkar den globala befolkningen.

Resultatet har blivit det omedvetna, arroganta tänkandet och beteendet hos människor som tror att de är separata och överlägsna alla andra livsformer. Människor fick aldrig tillstånd att skada, förstöra och nedvärdera andra livsformer. Detta tänkande har skadat de andra kungarikena, växt-, djur-, deva-, elementarrikena, samt naturandarna och även andra människor. Djur, träd, växter och till och med stenar har medvetenhetsnivåer. Denna sanning måste erkännas och hedras.

Vi erkänner att förekomsten av detta virus orsakar en känsla av nöd, depression, förödelse, ångest och ilska. Vi inbjuder er att gå in i en nivå av förtroende för det Gudomliga Medvetandet.

Det är denna nivå av förtroende som gör att ni kan förvandla dessa negativa och felkvalificerade känslor. Använd era verktyg som alkemister för att omvandla dessa negativa energier med ljudvibrationer. Använd er medvetna hjärtportal för att uppmana gudomliga varelser att stödja dig och denna planet när den förvandlas och transformeras. Använd det kraftfulla verktyget i Saint Germaines Violetta Flamma för att transformera all energi olik den gudomliga kärleken och förtroendet som finns tillgängligt för alla.

Ni kan se hur luften är klarare och vattnet renare när det finns ett stopp i nästan alla aktiviteter. Vi inbjuder er att stanna centrerade i er egen förståelse av sanning, och lita på att allt utvecklas som det bör. Transformera, transformera, transformera all energi som kommer upp som inte är livsunderhållande.

Det här är ditt jobb. Du kom hit för att vara närvarande medan det här massiva globala stoppet ägde rum, så att du kunde plantera fröet av denna nya början och denna nya verklighet som kommer in i form. Vi är här för dig, för att stödja, hjälpa, vägleda och hedra dig när du går igenom dessa otroliga livsförändringar.

”teamet”

 

 

© 2020 Peggy Black Alla rättigheter förbehållna. Observera att det är förbjudet för andra än författaren, kanalen och skrivaren att skapa videor. Du får dela meddelandet och distribuera det så länge ingenting ändras, du krediterar författaren och inkluderar detta meddelande om upphovsrätt och webbadress. www.morningmessages.com

GRATIS 88 meddelanden tillgängliga

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...