Telosierna via Marie Josée Andichou, 23 januari, 2023

Kära Jordens barn Vi hälsar dig. Det är ibland svårt för en människa att förstå att livet inte är vad han eller hon lever på jordens mark. Sedan urminnes tider har du varit konditionerad att förstå detta, att förstå det, att reagera på ett sådant och ett sådant sätt etc. Du har blivit försatt i ett sådant moraliskt, mentalt och andligt tillstånd att du totalt har tappat kunskapen om vem du verkligen är . Men vet att allt detta var önskat och efterlängtat av dina religiösa ledare, och av alla de som ville leda dig och ha ett grepp om mänskligheten.

Konditioneringen som du har utsatts för har gjort att allt du borde ha förstått om livet har raderats ur dina sinnen och du har letts genom generationerna att tro att livet bara handlar om att arbeta för att överleva.

Denna konditionering har förvandlat dig, skulle vi säga, till mänskliga robotar. Du har fått höra i årtusenden att du var små människor utan medvetande, att du var tvungen att arbeta för att få mat, men att detta arbete utfördes av människor som höll dig i ett slags moraliskt och fysiskt fängelse. Dina förfäder, vem du var, lydde dessa order och människor var nöjda med att leva eller till och med överleva utan att ifrågasätta giltigheten av dessa direktiv.

Det tog tusentals år för dig att äntligen förstå att något var fel med dina liv. Många av er har velat bättre förstå meningen med livet och nu har ni kommit fram till den stora förändringen.

Denna stora förändring, även om den inte verkar existera, är den som leder dig till att förstå dig själv, att förstå att allt som hade inpräntats i dig i tusentals år bara var lögner, bara direktiv som var avsedda att gynna vissa människor för Deras lust efter makt.

Äntligen kan du ”revoltera” mot vad som har hänt på jorden inom mänskligheten under de senaste tre åren. Du har upplevt instängdhet som är avsedd att studera din följsamhet till direktiven från dina regeringar som, naturligtvis, inte är förälskade utan är fyllda med ett stort begär efter makt över mänskligheten. Du har upplevt skyldigheten att ta emot injektioner som, vi påminner dig, bara har gjorts och bara kommer att göras för att bättre manipulera dig och göra dig till superrobotar.

Många av er har förstått de manipulationer som ni har blivit offer för. Vi säger offer för några av er som har accepterat detta av rädsla: rädsla för att bli straffad på ett eller annat sätt, etc. Men andra människor har vägrat dessa injektioner och har, ja, blivit straffade, men de har litat på livet och har fler Eller mindre komma igenom.

Vet att när du är i förtroende, överger inte livet dig, livet stödjer dig. Detta betyder inte att allt blir ”rosigt” som du säger, men saker och ting, händelserna i ditt liv är mycket mindre svåra än de kunde ha varit.

Förtroendet som du förvärvar inför alla dessa händelser som du har upplevt under de senaste tre åren av din jordiska tid, kommer att driva dig mot det vi ofta talar om, det vill säga den nya jorden, den som kommer att Led dig i kölvattnet av frid, av lugn inom dig genom att förstå att du är, var och en av er, den enda som gör ditt liv till lycka, glädje, frid och lugn.

Under det nya året kommer du att tvingas att gå djupare in i ditt inre eftersom det här året kan bli turbulent, väldigt turbulent för några av er. Faktum är att de människor som inte förstår vad som händer, som inte förstår att det sanna livet finns inom dem och inte bara direktiven från dina regeringsledare och andra makthungriga människor, dessa människor kommer att sjunka mer och mer in i begränsningarna av Tredje dimensionen och kommer att förbli i sorg, i olust.

Men för de människor som redan förstår att livet är din egen gudomliga inre kraft, kommer detta att bli uppenbarelsen av det sanna livet och den nya jorden.

Kära Jordens bröder och systrar, Var säker på din inre kraft, den som ingenting kan förstöra, kraften i din gudomlighet som skyddar dig och leder dig till befrielse och till sann frihet.

Vi följer dig med stor kärlek. Tvivla inte på det.

**Kanal: Marie Josée Andichou

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *