Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 januari, 2023

 

Energierna som skickas till dig behöver omkalibreras ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har omkalibrerat energierna som vi levererar till er, baserat på de mycket stora steg framåt ni har tagit under de senaste veckorna. Detta nya år har fört med sig nytt hopp för så många, när ni fortsätter att röra er mot er ingångspunkt till det galaktiska samhället. Det finns fler vaknade själar på planeten Jorden idag än det någonsin har funnits vid någon annan tidpunkt i mänsklighetens historia där på jorden. Ordet kommer ut, och inte bara det, utan det arbete som människor gör på sig själva, oavsett om de är religiösa, ateister eller andliga, lönar sig för hela det mänskliga kollektivet.

En ateist som tillbringar tid med att arbeta med en terapeut och komma in i ett högre vibrationstillstånd är lika värdefullt för det mänskliga kollektivet som en andligt vaken person som mediterar och gör yoga. En religiös person som använder de mer upplysta avsnitten i sina religiösa texter för att komma närmare källan gynnar det mänskliga kollektivet genom denna strävan. Det finns många vägar till Gud, till Källa, till Allt-Som-Är, eftersom alla vägar leder dit. Och så spelar det inte så stor roll vad du gör eller vad du tror, så länge du strävar efter att bli en mer hel varelse, en person som verkar utifrån kärlek och medkänsla, snarare än från rädsla och dömande.

Därför pratar vi mycket med er om antalet uppvaknade själar och att vara en del av det uppvaknade kollektivet, men egentligen är det alla där på jorden som tippar på vågen, som gör skillnad i det mänskliga kollektivets övergripande vibration medvetande. Det spelar ingen roll vad du tror på när du ser ett land som är under attack, och du känner medkänsla för de människor som dör i det kriget och vars hem förstörs. När du känner medkänsla för dem som precis har haft en stor jordbävning, tsunami, orkan eller annan naturkatastrof, hjälper du till att föra mänskligheten till nästa nivå av medvetande, och vem som helst kan göra det. Allas hjärtan kan gå ut till offren och familjerna för en bombning eller en skottlossning.

Och eftersom mer av detta händer nu än någonsin tidigare i mänsklighetens historia, växer ni med stormsteg, och vi måste hänga med er. Energierna vi skickar ut måste ha rätt frekvens för att hjälpa. Nu är det såklart så många människor som fortfarande tänker på vad som är fel med mänskligheten och livet på jorden vid denna tid, och för så många verkar det som att saker och ting blir värre och inte bättre. Men kom ihåg att ni som ett kollektiv tenderar att rikta strålkastarljuset på problemen i ett försök att fixa dem, snarare än att rikta strålkastarljuset på vad som går rätt och fira er själva, era prestationer och era framsteg.

Så det är därför du har oss och andra som oss som kommer att fortsätta knuffa dig mot de mest positiva och kraftfulla tidslinjerna, för vi ser vad du gör som inte får några rubriker, och vi känner förändringarna inom varje individ som gör som jobbar på sig själva. Och vi vet att ni kastar er själva in i en högre nivå av medvetande och att ni gör det ett ögonblick, ett val i taget. Och detta är anledningen till vår nivå av optimism om det mänskliga kollektivet och vart ni är på väg, och för er som är känsliga, för er som är villiga att öppna upp och känna in i energierna som vi skickar till er just nu, som ett resultat av alla dessa framsteg, säger vi till dig, ”Njut!”

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *