Peggy Black och ”teamet” ~ Ett energiskt vibrationsfält, 21 januari 2023

Peggy Black och ”teamet” ~ Ett energiskt vibrationsfält
21 januari 2023
20 januari 2023, via e-post
Vi är här och vill förena oss med ditt energifält. Vårt fokus vi delar just nu är att påminna dig om att du lever i en energisoppa, inklusive alla olika aspekter av energi, vibrationer, frekvenser, elektronik och kosmiska erbjudanden. Vi inbjuder dig att bli mer medveten om hur du svarar och interagerar med dessa olika fält.
Att vara i mänsklig form är bara en aspekt av vem du är. Som en fysisk varelse fokuserad på denna tredje dimension, verkar det som att det är allt som är. Det känns verkligt, ser verkligt ut, men det är bara en uppfattning om de multidimensionella aspekterna av vem och vad en människa faktiskt är.
Varje dimension är tillgänglig för dig hela tiden. De resonerar med en annan frekvens. När fler och fler varelser blir medvetna kommer dessa andra verkligheter/dimensioner att börja dyka upp.
Till exempel, nyheten om att upptäcka nya planeter bortom ert kända solsystem visar att människor har höjt sin medvetandevibration tillräckligt för att tillåta dessa nya planeter att vara synliga.
Du har din täta fysiska form, din kropps form, höjd och vikt och hur den ser ut i en spegels reflektion. Detta är bara det yttre utseendet.
Inom den mänskliga formen finns hela galaxer, hela system och hela energifält. Vart och ett av dessa system fungerar automatiskt i din undermedvetna medvetenhet, ungefär som de multidimensionella verkligheterna utanför din kropp. Du påverkar både de inre dimensionerna inom din fysiska kropp och de yttre dimensionerna av din verklighet. Allt är en reflektion, som inom så utanför, såsom ovan så nedan. Detta är ett uttalande av er Einstein.
Atomens kärna snurrar inuti cellen; det är kvantfysik i aktion. Dina tankar och känslor påverkar snurran. Precis som massmedvetandets tankar och känslor påverkar din planets spinn och till och med stjärnorna, så påverkar planetens och stjärnornas spinn av atomerna i dina celler. Allt detta är ett energetiskt vibrationsfält.
Inom detta vibrationsfält finns oräkneliga variationer och kombinationer. Håll detta perspektiv; du arbetar alltid på den flerdimensionella nivån, inom din mänskliga form och utanför din mänskliga form. Andra blir medvetna om detta. Medvetandet expanderar och vaknar. Tillåt dig själv att bli medveten om dessa verkligheter, dessa dimensioner.
Vi kommer att ge dig detta exempel, jorden är i ett hav av vibrationer och frekvenser. Människan har varit skicklig på att skapa och uppfinna många enheter där det finns en energifrekvens. Det finns en vibration. Dessa energivågor rör sig hela tiden genom dig. Även när du sitter vid datorn finns det frekvenser som interagerar med ditt personliga energifält.
Föreställ dig för ett ögonblick alla enheter i bara ditt hem; varje elektrisk enhet, varje ljus och lampa, telefonsystemen, alla köksapparater. Tv:n är en av de största bidragsgivarna till disharmoniska frekvenser. Varje enhet avger en viss frekvens. De flesta människor är inte medvetna om dessa frekvenser. De har trimmat dem; deras energifält har anpassat sig och lärt sig att bara leva med dem.
Det är viktigt för dig att vara medveten om dessa diskordanta frekvenser och matrisen som de skapar. Det är viktigt för dig och andra att hålla dig förankrad, stabil och stadig i ditt eget personliga energifält och matris. Du kommer att påverkas mindre av disharmoniska frekvenser.
Denna planet är vävd med elektroniska frekvenser. Om du hade visionen att se energiställen som förbinder alla kraftledningar, elektriska enheter, mobiltelefoner, tv-apparater och mikrovågor skulle du bli förvånad över hur tätt sammanvävd denna energiska matris verkligen är. Den omger din planet i ett energiskt rutnät av frekvenser, vibrationer och energi.
De flesta av mänskligheten tar inte hänsyn till någon av denna information. Det finns en attityd av ”Vad du inte ser, vad du inte vet, kommer inte att påverka dig.” Detta är ungefär som strutsfågeln, som begraver sitt huvud i sanden, omedveten om stormen som blåser runt.
Dessa matriser av elektroniska frekvenser påverkar alltid den fysiska kroppen och det mentala sinnestillståndet. De är en del av hypnotiseringen som äger rum i detta hologram. Dessa elektroniska frekvenser är beroende [kopplade?] till ditt personliga energifält. Dessa konstgjorda elektroniska frekvenser håller ett visst tankesätt på plats.
DNA
Det sker stora energiskiften på och på er planet. Solflammorna och de galaktiska utbrotten av energi strömmar genom denna sköld av hypnotiserande elektroniska frekvenser. De kosmiska energikrafterna aktiverar vissa aspekter av DNA-koderna. Lägg märke till hur detta sker i din egen kropp. Ange dina avsikter som kommer att tillåta dig att välkomna dessa utbrott av stjärnenergi med nåd och lätthet.
Dessa kosmiska energistötar erbjuder ett väckarklocka till mänskligheten. Jordens magnetfält håller hologamets högre integritet på plats. Detta åsidosätts av de som  kontrollerar de elektroniska fälten. Denna planet får det högsta stödet från kosmos medvetande. Det finns himmelska varelser vars energifält badar din älskade planet hela tiden. Öppna upp för denna medvetenhet och tillåt dig själv att känna och förankra dessa inkommande gåvor av medveten energi och de frekvenser som erbjuds.
Mänskligheten som helhet har varit omedveten om deras gudomliga stjärnanslutning och deras multidimensionella aspekter. De är hypnotiserade i hologrammet vid denna tidpunkt, och hålls i dysfunktion och omedvetna om sin kraft att skapa. Detta förändras, och en del av förändringen manifesterar sig som mänsklighetens våg som vaknar upp till sin storhet och till sanningen om vem de verkligen är.
Vi inbjuder dig att fortsätta att behålla ett starkt energifält av kärlek, glädje och uppskattning. När du vibrerar dessa höga frekvenser kommer du inte att påverkas av bombardementet av det planetariska elektroniska nätet. Du skapar ett sammanhållningsfält.
Kom ihåg att allt är som det ska. Var i din glädje; och simma, flöda och strömma med energin från stjärnorna. Vi erbjuder dig vår kärleksfulla energi hela tiden. Var i fred.
~ ”teamet”
©2023 Peggy Black Alla rättigheter reserverade. Meddelande ges att det är förbjudet att skapa videor av andra än författaren, kanalen och skribenten. Du får dela detta meddelande och distribuera så länge ingenting ändras, du krediterar författaren och inkluderar detta copyrightmeddelande och webbadress. www.morningmessages.com GRATIS 88 meddelanden tillgängliga.
Översättning, Marie -Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *