The Arcturian Council via Daniel Scranton, May 4th, 2018

 

The Arcturian Council via Daniel Scranton, May 4th, 2018

 

” Och när ni är i så kallade tidiga stadier i en relation med en annan, finns där en lära känna dig period då ni upptäcker varandra samt vad var och en medför till förhållandet.

När ni väl har blivit hemmastadda, tenderar ni att tro att ni känner den andre personen utan och innan. Ni vet vad som får dem att ticka. Ni vet hur du ska trycka på deras knappar.

Och så kommer ni in i en period av förväntningar, där ni nu tror att den andra bara går på autopilot och det kommer alltid att vara så som det var när ni upptäckte allting som ni tror att ni vet om dem. Och detta ger er en känsla av stabilitet. Ni vill veta vad ni kan förvänta er. Ni tycker om att planera kring vissa saker eftersom många av er vill undvika besvärliga situationer, obekväma känslor, och så vidare.

Men när ni tillåter er partner friheten att överraska er, att vara den de är fullkomligt i varje ögonblick och visar er sin förmåga att expandera och stänga av sin autopilot, det är när ni verkligen har något. Det är när ni kan upptäcka ännu mer.

Och när ni är villiga och kan släppa taget om förutfattade meningar om den ni tror er känna så bra, det är då ni kan börja släppa era egna självpåtagna begränsningar och överraska er själva. Vi rekommenderar att ni släpper taget och tillåter er och er partner upptäcka hur oförutsägbara ni kan vara.”

 

 

Översättare: Marketta

 

 

 

Du gillar kanske också...