Shakti via Kerstin Eriksson, 3 maj, 2018

SHAKTI: Jag älskar er!

Jag är Shakti; jag är en KÄRLEKSKRAFT!

Jag existerar överallt, i alla riktningar

och i alla tider.

Om ni älskar med mig

kommer ”älskandet” att bli heligt och väldigt sant!

Jag möter det sanna ni och ni möter det sanna jag;

den sanna kärleken är en eld, såväl som vatten, luft och jord.

Ni hittar mig när ni är rena i ert hjärta

och när ni uppriktigt älskar Moder Jord, er planet!

Så, när ni älskar, kommer ni att finna att ni är

en naturlig del av Universum som jag kommer ifrån!

Det finns inga begränsningar i min kärlek och många av er

söker att finna mig.

Kärlekens verkliga essens är den från hjärtat komna hängivenheten till livet, till varje blad, till varje vattendroppe,

till varje frö som landar i jorden och de älskade fröna kommer förr eller senare att börja växa och bli en blomma.

Ni kan känna mig i vinden, i oceanen, på det högsta berget och i de djupaste dalar.

Och jag känner er! Ja! Jag känner er alla!

Och jag vet vad ni är ledsna över och jag vet vad som gör er lyckliga!

Jag är alltid här och väntar på er och er önskan att möta mig.

Jag väntar på att stormen ska lägga sig i era hjärtan och att dimman långsamt ska ge vika för solsken och ljus och en speciell klarhet, för att bana väg för den upplysta visdomen – att min feminina kraft omsluter allt och att den har en betydelsefull del i hela Universum.

Balansen väntar på att infinna sig och ändå stabiliseras den mer och mer för varje enat andetag som mänskligheten tar.

Dock, måste ni gå igenom en pånyttfödelse; ni måste gå igenom en transformation; släppa taget om det gamla paradigmet.

Det är som nålsögat.

Det är som en speciell kunskap

som kommer igenom nålsögat, som en röd tråd,

som behöver bli dragen igenom;

annars är det som ett verktyg som inte har något syfte än.

Nu har ni faktiskt verktyget och ni har också den röda tråden;

ni måste bara förstå, det som är uppenbart – balansen mellan de feminina och maskulina energierna.

När ni älskar varje fotsteg ni tar och när ni älskar varje andetag och när ni värderar alla Moder Jords skatter högt och håller dem nära era hjärtan och jag menar då er dagliga föda, vattnet och olika bekvämligheter som HON tillhandahåller för er, då är ni väldigt nära att dra den röda tråden igenom nålsögat.

När ni är tacksamma för vartenda bi som pollinerar alla underbara blommor, när ni är tacksamma för varje litet naturligt liv på Moder Jord som arbetar ambitiöst för att hjälpa Moder Jord och som också förser er med frukter, fröer, mat och mer därtill; då är ni också väldigt nära att börja använda era verktyg.

Den feminina kraften är en magisk flygande matta och ni kommer också att hjälpa till genom att göra er tråd redo att väva med för att göra mattan ännu större och vackrare.

Vi arbetar alla tillsammans för att göra den här mattan större och större, så att den räcker långt ut i vårt stora Universum. Vi är alla sammankopplade! Varje liten ny tråd som vävs in i den stora mattan, är ett arbete som inte går omärkbart förbi.

Vi, den feminina kraften av kärlek, känner av varje ansats ni gör för att bli en vävare!

Vi känner till ert arbete, er speciella design, era speciella val av färger; ni är verkligen mycket unika.

Kärleken kommer att göra er fria och jag kommer att hjälpa er

och jag säger,

ni är på väg

och jag vet att vi snart ska mötas

och tills dess

vill jag bara säga igen

– Jag älskar er –

mycket mer än ni någonsin kommer att förstå…

SHAKTI

https://archangelfaith.blogspot.se/2018/05/shakti-i-love-you.html


Översättning: Marie Nilsson

 

 

Du gillar kanske också...