The Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 april, 2018

Vibrationell kompatibilitet ∞Den 9:e Dimensionens Arkturiska Råd

”Var hälsade. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att komma i kontakt med er alla.

Ni har gått igenom en process där ni har släppt taget om era tankemönster, alla era övertygelser och alla era handlingar som bestrider era uppsatta mål. Nu har de flesta av er målet att ni vill höja ert medvetande. Några av er har andra mål också, men ni alla letar efter något, om det är att sätta andra framför er själva eller att leva ett lättare liv med mer glädje. Och en del av er kan se hur dessa två går ihop.

Vad dina uppsatta mål än är, så vill du släppa taget om det du gör, säger och tänker som bestrider de målen.

Det finns förstås en anledning till varför och det är vibrationell inkompatibilitet. Om du är fast i en vibration som skiljer sig från den du försöker uppnå, så kommer du aldrig att uppleva det som du har bestämt är ett perfekt liv för dig.

Så när du agerar, tänker och pratar på ett sätt som inte är vibrationellt kompatibelt med det du vet att du vill uppleva så får du en känsla av igenkännande. Och i det ögonblicket av igenkännande behöver du bara släppa taget om de tankarna, orden och handlingarna.

Du behöver inte döma dig själv. Du behöver inte kompensera för det på något sätt, men du kan använda det ögonblicket av insikt för att identifiera den vibration som ligger bakom dessa handlingar, ord, tankar, vanor och övertygelser som strider mot det du verkligen vill ha och som också gynnar dig.

Så bara släpp taget. Du behöver inte döma dina egna handlingar eller dig själv. Du behöver inte förvisa tanken eller uppfattningen av hela verkligheten. Du behöver bara släppa taget i det ögonblicket och höja ditt medvetande om vilken vibration du tillhör. När den vibration du tillhör är förenlig med dina uppsatta mål kommer du att befinna dig på en resa som är fylld av glädje och magi och som leder dig till ditt slutgiltiga mål, det ställe där du vet att du vill vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi uppskattar kontakten vi har haft med er idag.”

Du gillar kanske också...