Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 16 april, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

16 april, 2018

Hej, här är jag igen engång. Det gläder mig att få säga att jag vid den här tidpunkten mår mycket bättre. Här inuti min tvättmaskin förefaller jag vara på ”fintvättsprogrammet” … men det är ju mycket bättre än ”centrifugen”. Hur är det för er?

Verkligen, vi är medvetna om att din Energi har höjts och att det är trevligt att få känna det! Så intensiva förändringar och ’avlägsnanden’ sker i en sådan hastighet i de här rådande tiderna för alla, och de förorsakar störningar för sinnet, kroppen och själen.

Vad exakt menar ni med ’avlägsnanden’?

Avlägsnanden av negativa energier från sig själv och Planeten … till och med inifrån självaste den jord där ni planterar era frön till mat.

Hur genomförs detta?

Med hjälp av utdragande. Med vilket vi nästintill menar bokstavligt. Föreställ er en ’syn’ som påminner om en virvelvind … som plockar upp och ’tar bort’ energi som är av ett lägre Ljus. Detta får STOR hjälp av det LJUS som håller på att byggas upp på er Planet. På det skulle vi kunna sätta ord som passar, vilka skulle likna en beskrivning om att de mörkare energierna ’avlägsnar sig själva’ i vissa situationer/på vissa platser.

Då innebär ’platser’ olika ställen i länder eller ’situationer’ gällande något?

Bägge två. De mörkare energierna kan inte vistas i Ljus som är utanför deras resonans. För att säga det på ett enkelt sätt, så är det alltför obekvämt. Därför ’väljer’ de att försvinna, eftersom Ljuset förorsakar alltför stora känslo-störningar. Det är känt att en ’upprensning’ är på gång och den gör sitt jobb i snabb takt! Med det utbredda Ljus som strömmar in … och höjer Planetens Vibration och alla på den … så förekommer därför även det faktum att denna upplyftande faktor förmår bryta ner en stor del av mörkret. Det lämnar vad vi kallar ’skuggor’. Dessa ’skuggor’ har inget djup och är blott bråte på ytan.

Käraste Själar … detta är så väldigt uppmuntrande att höra, eller hur? Hur stark LJUSETS KRAFT nu håller på att börja verka.

Jag känner behovet att ställa en fråga, fastän jag inte vet varför, eftersom det faktiskt inte är min grej … när ni säger ’avlägsnande’, menar ni då också av de negativa ’själarna’? För jag har hört sägas att arresteringar pågår. Arresteringar av många uppe i den ’onda kategorin’. Men uppenbarligen så framkommer detta inte i massmedia.

Vi skulle kunna hålla med om detta, att det inte riktigt är ’din grej, eller vår’, att kommentera. Men vi bekräftar att det finns mycket som pågår bakom kulisserna … insamlade data till exempel … som verkligen är mer än tillräckliga bevis för att döma dem som har förorsakat och fått till stånd en så stor skada för Planeten och verkligen, för den mänskliga rasen.

Vi skulle kunna gå så långt att vi säger att det med all säkerhet inte är ’bara’ Jordiska råd som ska åtgärda dessa själar. För det ligger på en Universell skala att konsekvenserna på grund av sådana individer har spritt sig och det gäller för det Höga Rådet inom Federationen att komma med följder för att ordningen skall kunna återupprättas.

Återigen föreslår vi för dem som befinner sig i en medveten styrka inom sitt Ljus, att ta sig tiden att meditera på djupet med dessa förlorade själar i sinnet. För när de ’uppmärksammar’ den utbredda smärta som har åsamkats andra via sina gärningar … så finns det inget behov för något slag av straff, för den ångest som kommer att visa sig inom deras Varelser blir av den Högsta ’tortyr’ som de har förorsakat för sig själva. De får känna på ALLT som de har åsamkat andra och på Planeten. De kommer att behöva så mycket Kärlek och Förlåtelse och vi skulle även vilja påstå att när Sanningarna … de verkliga ’Sanningarna’ gällande allt som har hållits dolt, blir avslöjade … så blir det endast de mest ’stabila stenarna’ som inombords kommer att finna ett förlåtande hjärta.

En lite Ljusare notering är att … VERKLIGA framsteg har gjorts under den senaste tiden. Kanske kan ni se på saker som förefaller vara så ’upp-och-ner’ som ett positivt tecken på att saker och ting håller på att förbättras!

Det var verkligen ett ’upp-och-ner-påstående’!

Käraste Själar … Er värld verkar vara sådan, vid det här ’skedet’ i Evolutionen. Men vad är ’upp-och-ner’? Vi tolkar det som att den är ’omvänd’ … och om ni såg på saker och ting från var vi befinner oss … så skulle saker och ting verkligen mer luta sig mot de goda förändringarna snarare än vad som förefaller vara ett virrvarr ’utan proportioner’.

Var exakt befinner ni er?

Vi är i en annorlunda Vibration.

Hur annorlunda?

Mycket. För där vi väljer att vistas finns ingen negativ energi … ingen. Vi visar dig en vision Blossom, en som är synlig ’genom molnen’. Det är det närmaste vi kan komma. För i Sanning, så befinner vi oss ingen annanstans … vi finns runtomkring … bara i en annorlunda Vibration. Som vi tidigare har sagt, mycket likt ’Elementalerna’ och många andra planetariska former … ’överallt’ men, som genljuder inom en annorlunda frekvens. Det har länge varit känt som att ’tona in sig på en radio’.

Så för att bli synliga för oss … hur tonar ni in er till vår frekvens, för att kunna bli synliga?

Genom att göra just det … tona oss in till ER frekvens. Det är detsamma som vi gör nu för att kunna kommunicera med dig.

Är det svårt att göra det?

Nej, inte när man vet hur man ska göra det. Detsamma som vadsomhelst … Det är inte svårt när man vet hur.

Jag vet att ni vet, att så många skulle Älska ifall ni dök upp … och stannade ett tag. Men jag ska inte fortsätta, eftersom vi har gått den här vägen tidigare, många, många gånger. Vi har gått längs så många vägar förut!

Och var och en som hjälper till med att förstå resonemanget bakom er vistelse på Jorden. Vi förstår er … position/disposition. Vi försöker vårt bästa att föra in välmående och uppmuntran till er. Till alla er som håller på att bli utmattade … förlora hoppet. Men vi ber att ni ska förnya er entusiasm. Vi ber er att fortsätta gå vidare!

Ge inte upp när ni är så nära mållinjen.

Med största respekt … White Cloud uttalade just dessa ord år 2012. För sex år sedan, och vi har inte gett upp … inte än! Många har glidit av spåret … många har hittat vägen tillbaka.

Och, ja, så många har hoppat ombord alltsedan dess, eller hur?

Ja, det har de. Hela tiden ansluter sig nya själar på färden. Men för alla oss som känner det som om vi har befunnit oss ombord i tusen år eller så … vilket vi sannolikt har … så visar sig detta … ’Slutspel’ vara tufft. Lite som en graviditet när den sista fjärdedelen förefaller vara längre än alla nio månader.

Vi kunde inte ha lagt fram det på ett bättre sätt själva, Blossom. ’Framfödandet’ av denna nya tidsålder ligger så nära inpå. Har inte du om och om igen i ditt sinne hört: ’Ge inte upp’?

Javisst … och det är uppmuntrande. Så många, vad jag bedömer av e-mejlen som har sänts in, håller sig kvar i en tråd och de behöver en boost. Hej och hå … jag har färdats längs denna väg, jag med! Jag känner att detta är varför situationen med EVENTET kom igång så som det gjorde (den här gången). Vi vill inte frälsas … vi förstår att det inte handlar om det. Men utan tvivel är vi i ett desperat behov av hjälp! Ta in kavalleriet och allt det!! (En påminnelse här om THE INVOCATION … http://www.youtube.com/watch?v=Gqmukxqt2rU)

Käraste Blossom … Käraste Själar. EVENTET KOMMER ATT ÄGA RUM I SIN GUDOMLIGA TAJMNING och när det gör så … så kommer man att förstå varför det skedde när det gör så och inte tidigare. Men under tiden … så ligger vi inte på latsidan. Har inte ni lagt märke till det som vi har talat om, gällande uppvisningar på era himlar?

Javisst, jag har fått mig tillsänt ’märkliga underligheter’ som har visat sig här och där. Men som jag säger … mycket går obemärkt av många. Jag är i den lyckliga positionen att man skickar till mig sådana saker och inte alls alla har tid att sitta vid våra datorer hela dagen, med att leta rätt på sådana saker. Hej! Plötsligt börjar mitt hjärta att slå snabbare …

Låt det bli känt … dessa saker som för dig förefaller vara små erbjudanden, beräknas för att kunna hållas under radaren för tillfället. Att de inte ska orsaka alltför mycket störningar, men vara tillräckliga för att uppmärksammas som ’annorlunda’ … som att ’ta ett steg uppåt’. Dessa ’symptom’ är föregångarna till den STÖRSTA UPPVISNINGEN PÅ JORDEN … vilket vi har talat om i andra kommunikationer.

Det kommer att komma en upptrappning … som tar saker och ting mycket längre än det som just nu presenteras. Och i anslutning till detta kommer upptrappningen inom er själva … inom er själ … inom er Varelse.

Vi talar om för er … att det inte kommer att förekomma något ifrågasättande. Det kommer inte att finnas några tvivel … eller några ’kanske’ eller ’förmodligen’. Det kommer att kännas överallt på er Planet … av SAMTLIGA … när detta EVENT står i färd med att visa sig.

Men som vi säger, innan det gör det … så kommer flera fenomen att bli nästintill vanligt förekommande, snarare än vad ni vid den här tiden skulle uttrycka som ’sporadiska’.

Jag har också blivit uppmärksammad på fenomenet (som förefaller dyka upp i mitt huvud just nu, så jag känner att ni vill att jag ska ställa frågan) … gällande himlen som ser ut som om den var delad på mitten. Ifall detta vore en målning, så ser det ut som om ena halvan är helt annorlunda än den andra … som om fel ’halva i målningen’ har lagts tillbaka … för att ha ett sätt att förklara det … Vad säger ni om detta?

Vi säger … att detta är ytterligare ett ’tecken’ på att EVENTET alltmer närmar sig.

Men vad är det som verkligen händer?

Blossom … som du vet, så är allting Energi … och Energin är kännbar och kan vara … manipulerad/invävd/kan visa sig såsom … vilken form som helst. För att förändra er himmel till en ’halv plus en halv vy’ är … vi säger detta med en i hög grad retfull kommentars-effekt … ’lika enkelt som att göra photo-shopping på era datorer’.

Och ändå, förstår jag av det att … detta inte är någon photo-shopping på våra datorer … eller hur?

Nej.

Varför visar ni mig en tärning som kastas?

För käraste Blossom … vi påminner dig … om att allt detta är en del av SPELET. Det Spel inom vilket du vistas. Ibland kastar du en sexa och flyttar uppåt sex steg … andra gånger bara en etta. Hur som helst … Du befinner dig i ’SPELET’.

Japp … detta ’Spel’, där vi landade på Jorden utan någon bruksanvisning!

Där vill vi rätta dig. Bruksanvisningen finns inom dig. Det är en del av ’Spelet’, eller hur? Att upptäcka manualen inombords. För när du väl har funnit den … sida efter sida efter sida, så ställer du dig i linje med ’reglerna’.

Och ’reglerna’ är att … det inte finns några regler?

Just det … och ändå betyder det inte att manualen inte visar dig ’hur du ska spela spelet’.

Ibland känner jag verkligen, om det så är för stunden, att jag ’Förstår det’ och det förefaller vara så enkelt. Det handlar bara om att … VARA/KOMMA FRÅN … KÄRLEK … alltid. När man låter varje andetag vara … UTAV … Kärlek, så finns det inga ’ormar’ att snava över … endast stegar att klättra upp för. Jag antar att ju mer vi rör oss mot de Högre Vibrationerna, desto längre förmår vi bli kvar inom denna vetskap och få det att fungera för oss. Så enkelt, men på något sätt när det gäller Jordens täthet … så är det så komplext.

Komplext, ifall du väljer det. Enkelt ifall du väljer det.

Vilketdera sättet … så finns det inget förnekande om att DU ÄR KÄRLEK.

Det förekommer inget förnekande om att ni alla ÄR KÄRLEK … ni tar Planeten Jorden till den Högre Plats för existens som var överenskommet.

Universella sammankomster gör ’Er Planet’ till snacket på stan. Fokusera på detta faktum … att inom allt detta prat … så förekommer det en hel del upphetsning. För dessa förändringar som ni står inför … som alla står inför, vilka har samtyckt till att fullfölja denna Gudomliga Plan, samt Tacksamhet för varandra erbjuds … för att kunna tas emot i form av vidsträckta vågor av Kärlek som sveper … över/igenom … er. Detta ger er mod och en VETSKAP … om att det nu är så nära förestående … Denna tid … Denna HÄNDELSE … Ni vet detta i era hjärtan och inom era Varelser.

Korrekt. Att inte veta ’när’ kan vara frustrerande. Men jag gissar att ifall vi visste … så skulle det ändra historiens gång.

Det stämmer. En sådan spänning på er tröskel. Käraste högst välsignade Själar … Var öppna för alla ’underligheter’ … och låt dem Lysa upp era hjärtan … Era Varelser.

Med Kärlek … förblir vi hos er. Ni kan förnimma oss … Varenda en av er kan förnimma denna Vetskap gällande vad som ska hända. Det är varför ni fortsätter att VARA LJUSEN … SOM VISAR VÄGEN … och får vi säga … vilket STORSLAGET JOBB ni gör.

Får jag … på mina egna vägnar och många andra, uttrycka många tack till er för er uppmuntran och ert stöd. Det hjälper VERKLIGEN oss att fortsätta gå vidare.

Detta är bra att få höra. Men det var en överenskommelse gjord av alla, att dessa budskap skulle komma igenom för att hjälpa er att minnas … att känna igen … VILKA NI ÄR … LJUS-KÄRLEK … om och om igen. Och inom denna uppmärksamhet … låter ni Energin i denna LJUS-KÄRLEK transformera er Planet tillbaka till sitt tidigare själv. Med Kärlek … vi ger oss av. Många tack.

 

Vänligen besök ’The Invocation We are the Game Changers’ närhelst andan faller på … för att hålla Energin så Hög vi kan.

 

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

 

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...