“Vinnare” – GCR/RV SITREP – tisdag 22 augusti 2017

 

“Vinnare” – GCR/RV SITREP – tisdag 22 augusti 2017

http://www.luluhypermarket.com/images/mar1winners.png

 

 

Den tilldelade frisläppningstiden gavs ut över helgen till 209 suveräna nationer och deras militära kontakter före avslutningen av solförmörkelsen på måndagen.

De slutgiltiga algoritmiska kurserna var låsta och tillgängliga för inlösen till skärmkurser av banker som utför växlingar.

De är mycket höga.

Högre än vad du har hört om tidigare och förhöjda i slutet för att motivera alla valutahållare att växla så snart som möjligt.

ZIM öppnar till 1: 1. Du kan förhandla upp eller ned därifrån. Men det är skärmkursen.

Inget annat har förändrats. RV är fortfarande upplagd och närvarande.

TRNs är aktiva ikväll och tillgängliga för global handel med början denna vecka tisdag morgon 15.00:00 London tid.

Paymasters kommer på ett ögonblicks varsel att få sina konton rensade för klienters SKR-release.

Millioner över hela världen väntar på att dessa konton aktiveras.

När de kommer att släppas hänför sig till samverkan i den internationella affärsveckan som fortfarande är okänt med det nya Hercules-systemet.

Frustration över personliga omständigheter orsakar att alla okränkbara står ut. Då och nu.

Att skjuta informationsbudbärare är inte ett styrkebevis utan ett bevis på fortsatt desperation.

Trump har avgått. Ryan är republikens president och har varit det sedan 1 oktober 2015 … och kan vara det fram till 2028.

De är alla fakta, inte åsikter. De är bara fakta som ännu inte är kända för de flesta som läser det här inlägget.

Jag tror att alla förtjänar att få veta vad som händer i deras värld – RV eller inte.

Så jag delar med mig.

Mycket av dessa fakta är svår information att först höra. Ändå delar jag med mig eftersom jag vet att ingen annan kommer att berätta för dig.

Du förstår, historiken är helt skriven och scriptad av vinnarna.

De äldste har vunnit, och denna nya verklighet är den historiska vägen de väljer. Trump. Ryan. TRNs. Invandring. Militär. Guld. GESARA.

Om du inte håller med politiskt eller religiöst, eller även om du gör det, är det helt irrelevant eftersom det handlar om fakta.

Vet att de med den största mängden guld återigen gör de gyllene reglerna och gör det med en uppifrån-och-ner metodik.

De flesta som läser dessa inlägg hanterar vardagslivet från en svår botten upp verklighet.

De är motsatta polariteter, men dina måste anpassa sig till deras, för det är där din nya verklighet skapas tills att du gör din RV och återfår din suveränitet.

Därför förstår jag din aggressiva natur eftersom vissa av dessa uppgifter är mycket förvirrande med tanke på hur vi alla har uppfostrats som unga amerikaner och vad vi har upplevt som amerikanska vuxna.

Förståeligt, men din ilska är irriterande för alla … inklusive dig, verkligen. Den är helt enkelt inte logisk och därmed ineffektiv. Också ett faktum.

Fråga dig själv varför Paul Ryan fick en timme på bästa sändningstid i TV ikväll strax efter att Trump fick trettio minuter och inte levererade någon formidabel politisk dagordning?

Varvid Ryan levererade 100% av de politiska specifika svaren för att kontrastera mot den sittande “USA:s President”.

Varför?

Det har ingen mening om inte Ryan redan är president för en inkommande Republikregering.

Och det var andra gången som Ryan gjorde ett sådant ”town hall”, så att det ikväll inte skulle se ut som att han tvingade till sig makten och sprang förbi Trump.

Ser du inte detta Zimlandia? De gömmer det inte ens längre.

Inte bara har de senaste fyra åren (eftersom USA, Inc som har gått i konkurs i augusti 2013) blivit historiskt skriptade för oss, utan det har också de närmaste fyrtio åren när det gäller övriga världens önskemål om en mer balanserad och neutraliserad USA militär.

Amerikanerna gillar inte att höra en sådan retorik eftersom retoriken de har matats med i hela sitt liv i generationer är den exakta motsatsen till fakta … och som också var omoraliskt skriven av kabalmedierna.

Skriptförfattarna ändrade bara inte leveransmekanismen.

Detta gjordes för att mentalstyrningssystemen går så djupt. Amerikaner, speciellt obildade, pistolbärande, djupt sydliga anglosaxiska amerikaner, skulle hellre döda sina färgade medborgare eller gå i krig mot färgade människor utan ett rimligt militärt behov. . än att erkänna sin egen hjärntvätt och slutligen erkänna sitt livslånga mentala slaveri.

Men jag är rövhålet som påpekar sådana fakta. Perfekt.

Du vet, folk undrar varför jag ofta inte svarar på negativa bloggare som detta.

Anledningen är att de flesta är så djupt inbäddade i kabalens virvel av förslavning (d.v.s. Matrisen). Det är inte värt min energi att svara eftersom de inte kan höra vad jag säger, och inte heller kommer de att överväga en annan rimlig åsikt även om den är korrekt – För att det är smärtsamt att ändra sig själv och inte minst sina levnadsvanor.

Obearbetade möjligheter är bara väldigt skrämmande.

Särskilt för dem som har blivit psykiskt fängslade sedan födseln och som ändå tror att de är helt fria.

Förhoppningsvis torkade solförmörkelsen rent en sådan programmering. Vi får höra att den gjorde det. Jag ber det är så. Sobeit.

Vänligen skicka in alla registreringar av alarmering om “Tetelestai” 800-nummer och hemsidesmedlemskap med e-post till theclarioncalls.com. (Per Staffan: Detta är enbart om ni vill vara med på Yosefs lista. Vi på st-germain.se lägger upp numren så fort de kommer ut.)

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...