The Galactic Federation via Blossom Goodchild, March 4th, 2018

 

Blossom Goodchild

 

Hallå! Förra veckan fick vi ingen kontakt. Den här veckan KÄNNER JAG att vi är redo att gå. Energin hos ”oss” är mycket stark just nu. Ska vi?

Låt oss först tala om tillväxten hos varje individ som läser detta. För ”nivån” av ”Upplysning” som är … på/inom … så många nu, möjliggör för oss att föra ut meddelanden genom en Högre Vibration än tidigare. Det här är mycket uppmuntrande och på sin rätta plats.                                                                            Vi vet, utan att du frågat, att du önskar prata om HÄNDELSEN. Ja. Det verkar bli ”surr” ännu en gång, vissa säger att det handlar om att det ska hända ”snart”. Jag skrattar, förstås, att ens skriva detta ord! Vissa källor säger att det är denna månad. Ska vi ”gå på” det igen? Ska du prata om det och sedan, med all respekt, … så kommer det att dö, som det alltid har gjort? Vad säger du om det? Jag tänker, att om det skulle hända när som helst, snart, då skulle du ha nämnt det i förbigående!!??

Vi är mer än lyckliga över att prata om det, för det kommer verkligen, allt närmare. Er planet har nått en position … i vilken/genom vilken … rekommendationen för uppfyllande Förändring har accepterats, godkänts, förkryssats och lagts i utkorgen! Utan att fråga verkar det som om det kommer omvälvningar, blandade med stunder av klarhet, inom vars och ens vardagsliv. Många KÄNNER så starkt att något kommer att hända. Än, har vi inte varit nere på den här vägen förut … många, många gånger? Fastän, varje gång … blir den här KÄNSLAN bara starkare och starkare. Säkert har korken poppat upp någonstans?

Vi ville säga att ”trycket” har byggts upp till den grad att korken har börjat släppa i avsikt att bli fri. Vi KAN INTE och VILL INTE ge ett datum. Allt vi kan säga är att det är ett fenomenalt Event som kommer att inträffa. Så, med den största respekt … inget nytt ännu!

Bara i KÄNSLAN som så många upplever är nivån, i vilken ”Allting är på gång”.

Jag hör vad du säger, ändå kunde jag fråga dig att ”ord” är bättre för läsare att förstå?

Inom enheten av ALLT … som naturligtvis du är en del av … KÄNSLAN om ”där saker” uttrycks INOM DIG. Inom din kropp, inom dina tankar, inom dina upplevelser.                                                                            Flytta över sedan, i vad som tar plats på en global skala. Ska vi sätta i faktiska formuleringar … den kommande HÄNDELSEN lägg sedan till detta… Det här är ganska svårt att sätta in i aktuell lydelse … EVENTET har kommit … EXISTENS … inom/del av … samma medvetande. Så att, DET SOM DU KÄNNER/UPPLEVER är nivån på förberedelse… för vilken/i vilken … EVENTET kan komma att bli. Vi försöker göra vårt bästa.

Jag vet.

Korken som poppar upp … beträffande NÄR Eventet ska ske … är alltså INOM DIG! Så, om DU KÄNNER inom din själ att du håller på att ”poppa din kork” … beror det på att DU KÄNNER/ÄR EN DEL AV/INSTÄLLD PÅ … HÄNDELSEN. Ser du? Ja, det gör jag. Så, detta, det här är så många KÄNSLOSAMT nu … är, för att vi är också en del av Eventets Energin som är på gång? Denna KÄNSLA av förväntan … beror på att VI kan KÄNNA det komma?

Det är så, och ännu … kan du sätta en tidsram på denna förväntade känsla? Nej, det är lite som svanstippen på en graviditet (som man säger). I det, VET du att babyn snart kommer att födas och ännu är i SIN Gudomliga väntan. Än, detta VETANDE … denna SANNING är för er alla, alltidväntan, väntan, väntan. Är den känslan bara för de Vakna?

Ja. Och, nivån i vilken någon har vaknat upp till … desichrerar nivån av förväntan som någon KÄNNER. De Högre ENERGIERNA som någon har … tillåter/bygger upp till … mer i nivån av förväntan en KÄNNER. DE Högre ENERGIERNA någon har … tillåtit/byggt upp till … ju mer de är i samklang med de enorma Energierna som häller … in/genom … din Planet. ENERGIN som detta Event bär är bortom jämförelse till någonting du har upplevt eller vill komma ihåg, erfara genom dina många livstider på Jorden. Det är varför ALLTING är så … som vi säger … ”Upp och Nervänt”. Det är sådan KRAFT involverad i denna ”Happening”. Vi skulle säga att det kunde ”släcka ut Planeten för en ”kort stund” som den svallvåg av ”elektrisk energi” bultar genom. Som vi har tidigare sagt kommer det att GE EN TVÄTT AV KÄRLEK, ÖVER ALLTING … GENOMTRÄNGANDE I ALLTING OCH ALLA. Du kommer att vakna upp till en ny GRYNING. Och detta EVENT kommer att ta plats i Himlarna?

Initialt … som ansiktet utåt … och än, ultimat kommer det att ta plats i hjärtat. Jag gissar att saken är den, även om vi har denna KÄNSLA som om korken verkligen är på väg att poppa upp … på ”ingen tid” … denna KÄNSLA kunde fortsätta i flera år till?

Ändå, det kommer inte att bli så!

WOW! Det kommer genom, högt och klart.

Dessa kommande tider är ditt öde. Dessa kommande tider berättar varför du är här.

Håll fast, tätt vid önskan som du VET kommer att bli SANN. Så, att gå bakåt till de senaste av dina komunikationer. Du har sagt att dessa tider framåt kommer att visa prov på verkligt ”knepiga” och mer eller mindre visa att ”Systemet kommer att falla samman … och att dessa vakna blir nödgade att guida oväckta själar genom, för så många kommer att förloras. Hur gör denna …knyta … uppmed/i med … EVENTET? Med andra ord, vad kommer först kycklingen eller ägget?

Redan faller ditt system. Vi skulle vilja sätta det på ett vis … som när några få böcker hoppar av bibliotekshyllorna … stötvis. Fler och fler kommer att göra så … tills nästan varje bok har ”övergivna fartyg” och fullständig strukturen kollapsar och faller sönder. Kopplat till EVENTETS uppvisning … som en del av DEN GUDOMLIGA PLANEN … DET GUDOMLIGA ÄVENTYRET. Allt som du inte kan ge en tidsram till?

Allt som du kan KÄNNA I KÄRNAN AV DITT VÄSEN. Du talar också om våra ”gåvor” som kommer från djupet inom till hjälp med systemkollapsen. Vilken sorts gåvor pratar du om?

DET SANNA SJÄLVETS UTTRYCK. SANN, DJUPASTE KUNSKAP AV VEM DU ÄR OCH … FRÅN/INOM … DET VETANDET …DET KLARASTE LJUS SKA LYSA.   Och erbjuda vad?

Healing. Ögonblicklig för dig själv och andra. Medlidande, Förlåtelse. Dessa är gåvor glömda av många. Tänk inte bara på ”gåvor” som Magiska Händelser. KOM IHÅG också, de själagåvor i/som/genom/av Kärlek. Intuition skall öka bortom erkännande av det gamla själv. Var god förklara ”old self”.

”Duet” före Växlingen. Säger du VÄXLINGEN (som du också ofta talat om) är EVENTET?

Ja. För, när vi använt orden ”en tvätt” … menar vi också, på ett sätt som en STOR TVÄTTNING ska ske …FÖR ALLA. Kom också ihåg, att alldenstund som Vibrationella nivåer ska stiga enormt därför att denna förekomst … en som inte är vaken … vill vakna. Än, inte ”plötsligt” bli av en Vibrationell nivå av att säga … en som har blivit ”involverad” i Uppvaknandet av Planeten för många livstider. Deras vibrationsnivå kommer också, bli oigenkännlig. Än, inom denna ”oigenkännlighet” kommer det att bli en sådan förtrogenhet! Detta är varför vi frågar dig ALLT för ”ATT ÖKA DITT SPEL” … inom SPELET. Förbered! Förbered! Förbered! Käraste Själar … för DEN STÖRSTA SHOWEN PÅ JORDEN. Jag tackar dig sannerligen för detta. Ännu, är jag just på gång att fortsätta transportera mitt vardagliga liv …det bästa jag kan. VÄXLINGS SPELETS projekt finns nu där ute … för att bli accepterad eller förkastad. För många, jag är säker, har deras eget sätt att komma igenom detta. Jag ville fråga dig samma frågor om detta för några år sedan … när vår förväntan är lite högre? Eller, kommer dessa meddelanden (om de fortfarande tar plats) vara av en komplett different sak? Förvänta dig inte att svara på detta … uttrycker bara mina tankar

En sak KAN vi berätta för dig … DETTA EVENEMANG… OTVIVELAKTIGT… KOMMER ATT ÄGA RUM. Allt som vi önskar är att du GÅR IN I DIN HÖGSTA MAKT i avsikt att VARA FÄRDIGA NÄR DET BEHÖVS.

Mitt hjärta bultar av förväntan. Jag antar att EVENTETS Energi gör de samma precis nu. Jag trodde verkligen, antingen eller inte, att där finns nog med väckta själar för oss att passera.

Kommer du ihåg att vi sagt ”DU ÄR REDO”?

Ja det gör jag, Jag KÄNNER att vi är det. Så många av oss har varit redo och väntat så länge. Vi är mer än redo … för någonting som vi inte vet hur det skall ske … än, Vi VET att vi är här för att del av det. Våra hjärtan slår snabbare … med moder Jord.

PÅ DINA MARKER… GET SET … Här går vi igen … väntar på bangen! Tack … jag visste att jag förväntades tala om detta i dag …jag var inte säker på hur det skulle gå. Det gick! I tjänst att Älska på alla sätt.

Du visar mig en bild av tusentals av färgade ballonger i skyn. Du visade dessa för mig en gång för många, många månar sedan. Jag tror det var omkring den 14 oktober 2008 ”resa”. Jag visste inte vad det menades då … Jag vet inte vad det menas nu! Hoppas jag ska finna ut det snarast. Sången ”Celebrate good times” … kommer upp … i mitt huvud. Och vi önskar dig att fokusera på detta! Välsignelse till Var och En. I Kärlek.

Många njuter av the GAME CHANGER PROJECT video. http://youtube.com/watch?v=3cUD63O3fyw. HUR TREVLIGT av en dam att designa denna grafiska för att hjälpa andra. Så enkelt att printa ut. Jag är SÅ glad. Jag försökte i timmar och till slut … fick jag fram min linjal och penna! Hon SJÄLVKLART tog en titt på mitt diagram på videon och behövde göra någonting på det. Jag är så tacksam. Tack så mycket Mari.

http://drive.google.com/

website: Blossom Goodchild

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...